|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Porodiljska naknada ZE-DO kanton
30.9.2013 23:44:08   
DobojJug
haha eto hajde onda da se dogovorimo svi nekako jer od nista nema nista.:-( nazalostuser posted image

(odgovor članu Lilliloo)
Neposredna veza do poruke: 1126
1.10.2013 8:48:54   
Lilliloo
Svaki mjesec mi ovako pricamo... onda nam uplate i nigdje nikog do narednog 15 ili ti ga dok novcanik ne zaplace (nazalost moj zaplace tri dana poslje) onda opet kukamo rondamo... i tako sve u krug...
ova crkavica je nase pravo koje nam po zakonu treba leci do svakog desetog a to sto se oteglo na kraj mjeseca ili nekom pola godine to smo mi krive sto smo to dopustile pa vidite samo u drugim drzavama , kantonima , a EU necu ni spominjati vidite kako to funkcionise... samo zato sto su djeca da DJECA na prvom mjestu ne cuke ne plate ne naknade za ovo za ono nego DJECA ...

(odgovor članu DobojJug)
Neposredna veza do poruke: 1127
1.10.2013 9:13:57   
enimid
Sedmi mjesec mi supruga nije dobila porodiljsku naknadu!!!
Draga gospodo neka vam je na dušu što mnoge bebe nemaju osnovne stvari.Imate i vi djecu pa se zapitajte kako bi se osjećali da im nešto fali..
Gledam ove sjednice vlade ZE DO kantona..kravatice..nasmijana lica...sokici na stolovima..sekretarice..auta,milina.
A mi gospodo naravno opet ćemo glasati za vas jer ste "NAŠI"..
I naravno nemojte se smijati na ovakve mailove jer je meni jasno da ovo vama ništa neznači ali eto osjećam se bolje kada vam ovo napišem.
I naravno znam da "nije do vas".

Ovo sam poslao na mail min.rad@zdk.ba..nebi bilo loše da i vi isto uradite

(odgovor članu Lilliloo)
Neposredna veza do poruke: 1128
1.10.2013 9:36:26   
suberbeba
evo od mene:

Postovani,

molim Vas za hitan odgovor po pitanju isplate porodiljskih naknada, za mjesec maj.

Stvarno je sramotna cinjenica da je isplata plata i toplih obroka budzetskim kosrisnicima prioritetnija od isplata porodiljskih naknada,za koje znate da majke -porodilje ocekuju da bi svojim novorodjenim bebama omogucile neophodnu hranu i pelene.

Ovakva inertnost i nesluh Valde ZE-DO Kantona su stvarno za svaku osudu.Zar vas jedini alibi lezi u cinjenici da bebe nisu u mogucnosti stajkovati te ih zbog toga zaobilazite i zapostavljate na ovako grub nacin.

Ako je tako onda se zamislite u situaciji da Vi sjedite za punom trpezom a pored vas lezi par stotina beba koje placu od gladi a vi ih ignorisete, jer trenutna situacije se zaista ne moze ni prezentovati na drugi nacin.

S nadom u brzo odgovor,

Srdacno

(odgovor članu enimid)
Neposredna veza do poruke: 1129
1.10.2013 9:53:29   
Jelena J.
dobro jutro mame, tate, mali princevi i princeze! i mi smo se opet jutros javili ministarstvu user posted image Nadamo se da neko cita te mejlove. Zelimo vam ugodan dan i da na vase racune sto prije legnu novci user posted image

(odgovor članu suberbeba)
Neposredna veza do poruke: 1130
1.10.2013 9:58:04   
cvječko
podsjetili smo jutros ove u min da smo jos zivi da ne odustaju.... pozdrav

(odgovor članu Jelena J.)
Neposredna veza do poruke: 1131
1.10.2013 11:48:48   
Minčica
Pozdrav,drage mame,nova sam na forumu,ali već dugo pratim i čitam RR.I ja sam mama koja čeka prvu naknadu,a koliko vidim ,oni će preskočiti još jedan mjesec,zvala sam ministarstvoza rad,oni kažu nije do njih,već do ministarstva finansija,zvala i njih,kažu nije do njih već do punjenja budžeta i premijera,tako da ja mislim,ništa od tog zivkanja naše "gospode",ja predlažemda zovemo MEDIJE,Hayat TV,FTV,I ove malo veće jer naši lokalni ne smiju ni pričati o tome,i to da naglasimo da nam ovaj mjesec su preskočili,i da je zadnja bila aprilska naknada,pozzz

(odgovor članu cvječko)
Neposredna veza do poruke: 1132
1.10.2013 12:13:15   
cvječko
15.08. bila zadnja a danas je 01.10 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Minčica)
Neposredna veza do poruke: 1133
1.10.2013 12:18:33   
zana_04
slažem se, odgovornost prebacuju sjednih na druge. Neka sebi obustave plaće ako je do bužeta pa čuj i mi smo na bužetu i gdje piše da imaju oni kao i drugi budžetski korisnici red prvenstva. Dok im ne pokažemo ne možemo ni očekivati.Stvar je u politici treba se okomiti i pokazati da ipak vladajuća struktura nije tako podobna i da ništa nisu bolji od prethodnih (a to ih boli jer se bore za pozicije) a mi smo najslabija karika kategorija koja će u mjedijima ipak imati odjeka. Pozdrav...

(odgovor članu Minčica)
Neposredna veza do poruke: 1134
1.10.2013 12:58:51   
suberbeba
u tesanj dosle pare za porodilje koje nisu u radnom odnosu...

(odgovor članu zana_04)
Neposredna veza do poruke: 1135
1.10.2013 13:05:06   
Minčica
Kontaktirala sam Hayat,ako ima neka majka da želi dati kratku izjavu za tv,oni bi veoma rado napravili priču o tome za Vijesti u 7,pa javite se ako je neko zainteresovan

(odgovor članu zana_04)
Neposredna veza do poruke: 1136
1.10.2013 13:55:20   
zana_04
ma svaka čast, žena od akcije!

(odgovor članu Minčica)
Neposredna veza do poruke: 1137
1.10.2013 15:07:35   
adisa h
hajde neka neko obraduje i zenicu

(odgovor članu zana_04)
Neposredna veza do poruke: 1138
1.10.2013 16:17:10   
adisa h
evo i ja sam poslala mail na min.nadam se da ce neko da nam se obrati jer trebamo svaki dan da im pisemo

(odgovor članu adisa h)
Neposredna veza do poruke: 1139
1.10.2013 17:20:06   
Suela
Tako sam i ja svaki mjesec pisala ministru, svađala se sa Centrom za socijalni rad, htjela na proteste, žalilla se, bunila i na kraju prekinula bolovanje i počela raditi prošli mjesec, 3 mjeseca prije isteka porodiljskog bolovanja. Morala sam jer više nisam mogla u dugove, užas. user posted image

(odgovor članu adisa h)
Neposredna veza do poruke: 1140
1.10.2013 19:30:55   
medyy
drage mame mislim da to nepije vode sto zovete i saljete meilove to niko i necita

(odgovor članu Suela)
Neposredna veza do poruke: 1141
1.10.2013 20:22:44   
Lilliloo
ZALOSNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu medyy)
Neposredna veza do poruke: 1142
2.10.2013 10:10:12   
Jelena J.
Dobro jutro! Suela, tako mi je zao sto su te doveli do toga da moras ostaviti dijete i vratiti se na posao. Zaista tuzno kako se drzava brine... Meni samo nije jasno zasto se suti o ovome??? Mincice, je li se javila neka mama? Je li bio prilog, nisam bila kuci pa nemam pojma... Pozdrav za sve mame i bebace.

(odgovor članu Lilliloo)
Neposredna veza do poruke: 1143
2.10.2013 10:40:15   
Minčica
Niko se ne javlja,neće niko,javite se ako neko želi

Neposredna veza do poruke: 1144
2.10.2013 11:17:40   
cvječko
SAD SAM ZVALA CENTAR POČuser posted image ELE SU UPLATE PA KAŽE ODMAH STE VI NA REDU user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Minčica)
Neposredna veza do poruke: 1145
2.10.2013 11:25:39   
bebara mala
ajd akbda vidjecemo a ak bude uplata nek neko napise na catu posto kad god se uplati svi se usute do sljedeceg mjeseca!!!!!user posted image

(odgovor članu cvječko)
Neposredna veza do poruke: 1146
2.10.2013 11:32:10   
Jelena J.
odakle je cvjecko?

(odgovor članu bebara mala)
Neposredna veza do poruke: 1147
2.10.2013 11:33:53   
Jelena J.
meni kazu da se nadam do petkauser posted image Inace sam iz Kaknja

Neposredna veza do poruke: 1148
2.10.2013 11:34:18   
DobojJug
Pa ljudi ako ce sada biti za maj kada da se ja onda nadam uplati za juni mj. tek u novembru?!user posted image posto su kasnili opet

Neposredna veza do poruke: 1149
2.10.2013 11:34:45   
DobojJug
Pa ljudi ako ce sada biti za maj kada da se ja onda nadam uplati za juni mj. tek u novembru?!user posted image posto su kasnili opet

Neposredna veza do poruke: 1150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *