|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Porodiljska naknada ZE-DO kanton
26.9.2013 11:25:36   
DobojJug
Amire dali znate i za koji mjesec bi trebala biti uplata ja cekam vec 5ti mjesecuser posted image pozz

(odgovor članu amir_z)
Neposredna veza do poruke: 1101
26.9.2013 11:32:37   
amir_z
sada ce biti uplata za mjesec maj...sad da li cete dobiti ili ne, ne znam stvarno, ali mislim da je vrijeme i moja zena je na prvu naknadu cekala sigurno nekih pet - sest mjeseci od poroda ;)

(odgovor članu DobojJug)
Neposredna veza do poruke: 1102
26.9.2013 11:34:19   
DobojJug
eee tugo moja, dokle ide ovo sve sreca pa "svako djete ima svoju nafaku" odnekud dodju :-) hvala Amire

(odgovor članu amir_z)
Neposredna veza do poruke: 1103
26.9.2013 13:12:20   
enimid
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

samo nagađanja..

(odgovor članu DobojJug)
Neposredna veza do poruke: 1104
27.9.2013 12:05:53   
suberbeba
tesanj,nistauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu enimid)
Neposredna veza do poruke: 1105
27.9.2013 12:47:03   
Lilliloo
DRAGA I JA SAM SE PORODILA 15.03 BOLOVANJE OTVORILA 12.02 (PORODILJSKO) PRVE DVIJE NAKNADE SU MI LEGLE 31.07 ETO PA SE RAVNJAJ
user posted image
NAZALOST KASNE KAMARU BRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

(odgovor članu DobojJug)
Neposredna veza do poruke: 1106
27.9.2013 13:47:35   
DobojJug
Pa da 5mjeseci si cekala i meni ce sad biti 5mj. sad se u oktobru nadam uplati :-( bolovanje u aprilu otv.u maju se porodila i rekla mi da cu dobit dvije valjda odma pola aprila i za maj ali tek kada bude za juni.Kako god ovo je uzas user posted image

(odgovor članu Lilliloo)
Neposredna veza do poruke: 1107
30.9.2013 10:04:25   
medyy
zna li ko ima li sta danas sa uplatama?

(odgovor članu DobojJug)
Neposredna veza do poruke: 1108
30.9.2013 10:58:49   
bebara mala
valjda bi trebali danas prije prvog da uplate user posted image

(odgovor članu medyy)
Neposredna veza do poruke: 1109
30.9.2013 11:32:50   
cvječko
daj Bože user posted image user posted image

(odgovor članu bebara mala)
Neposredna veza do poruke: 1110
30.9.2013 11:41:45   
Lilliloo
Cekamoooo... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cvječko)
Neposredna veza do poruke: 1111
30.9.2013 11:56:08   
enimid
Boli njih briga hoćel biti prije prvog ili ne..za sve ostale populacije su uplacene pare,samo mi čekamo!!!
Ali et hajmo vjerovat da će biti danas..user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lilliloo)
Neposredna veza do poruke: 1112
30.9.2013 12:51:06   
Jelena J.
Cao mame i tate! I ja sam na porodiljnom, rodila u martu a prvu naknadu isplatili prosli mjesec. tj.dvije odjednom. Jutros sam poslala mail ministru za ova nasa pitanja user posted image Mozda ne bi bilo lose da mu i vi pisete, neka vidi da nas ima i da smo nezadovoljne... Pozdrav svima

(odgovor članu enimid)
Neposredna veza do poruke: 1113
30.9.2013 13:02:37   
adella88
u tešnju još ništa user posted image

(odgovor članu Jelena J.)
Neposredna veza do poruke: 1114
30.9.2013 13:11:36   
suberbeba
adela jesil zvala ili isla na zid placa ( bankomat ) ? :)

(odgovor članu adella88)
Neposredna veza do poruke: 1115
30.9.2013 13:56:43   
adella88
IZVORNA PORUKA: suberbeba

adela jesil zvala ili isla na zid placa ( bankomat ) ? :)

user posted image user posted image nisam, dođe mi poruka na mobilni čim pare legnu na račun, i još ništa nemaaaa.... a kad će biti ne zna se. user posted image user posted image

(odgovor članu suberbeba)
Neposredna veza do poruke: 1116
30.9.2013 14:05:58   
adisa h
cula sam da namjerno ne uplacuju redovno jer pokusavaju da natjeraju porodilje da se prije vrate na posao.. samo im je na sramotu da se ovako odnose sa nama i onda pametuju kako se ne radja dovoljno djece, a koje djece od cega da zive ta djeca i njihovi roditelji sramota neka im je.... a mogu li dobiti mail na koji da se obratim ministru mislim da bi svi trebali zbog nas i buducih mama. ovo mi je drugo dijete i ne planiram siriti porodicu ali cu rado da podrzim svaku porodilju

(odgovor članu adella88)
Neposredna veza do poruke: 1117
30.9.2013 14:14:25   
editaemina
E ako je to istina sto procita na sramotu nek im bude,i ja ima dvoje djece hvala Bogu da mi budu zive i zdrave ne planiram se vise poradjati,jer s ovim njihovim naknadama samo mozes do prosjackog stapa doci ni docega vise,stvarno su presli svaku mjeru a hoce porast stanovnistava stalno govore trebaju se zene poradjati,a kadc trebaju isplatiti onda kasne po 6 mjeseci i nikad se nemozes i nesmijes pouzdati u te njihove isplate,,,Onaj ko je odgovoran za ovo zaista neka mu bude na sramotu,,,

(odgovor članu adisa h)
Neposredna veza do poruke: 1118
30.9.2013 15:21:35   
Jelena J.
Ministar:

Ivica Ćurić
Adresa: Kučukovići 2
Brojevi telefona: 032/244-618
032/246-252
032/245-640
E-mail adresa: min.rad@zdk.ba

to je to, adisa h. Ne mislim da cemo napraviti neku revoluciju ako mu budemo slale mejlove, ali bolje da pisemo njemu, nego da po forumima kukamo, da sutimo, trpimo... Sumnjam da njemu plata kasni i da njegovoj djeci nesto fali... Zalosno je kakav odnos drzava ima prema porodiljama, samohranim majkama i zenama opcenito. Zaboravljaju da je ta ista zena i njima podarila zivot...

(odgovor članu editaemina)
Neposredna veza do poruke: 1119
30.9.2013 16:12:43   
Lilliloo
Dzaba saljete e.mailove to njih interesuje ko lanjski snijeg...
I ja sam cula da ovoliko kasne da bi se vracale sa bolovanja sto zene masovno rade...

Neposredna veza do poruke: 1120
30.9.2013 16:38:09   
Jelena J.
na posao cu se vratiti nakon godine dana porodiljskog... U svakom slucaju ce mi isplatiti sve zaostale plate. Slat cu mailove svaki dan, neka je uzalud, bar se ja bolje osjecam kad im se nagovorim user posted image

(odgovor članu Lilliloo)
Neposredna veza do poruke: 1121
30.9.2013 16:53:59   
našamala
upravu si jelena J. ja sam još tražila i dio godišnjeg odmora za ovu godinu želim sa mojom bebarom da provedem što više vremena jer sa ovom njihovom politikom podrške porodiljama teško da ću se odlućiti na još jednu trudnoćuuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1122
30.9.2013 18:58:13   
zana_04
ako sjedimo i šutimo ne možemo očekivati da će se sjetiti da postojimo i da su obavezni da vrše isplate, zato treba da podsjetimo ih na ZAKON a oni su upravo tu, na radnim mjestima koja provode zakon. I kao što Jelena kaže svaki dan ću zvati bar da im dosađujem i ujedno ja se ispraznim.

(odgovor članu našamala)
Neposredna veza do poruke: 1123
30.9.2013 22:27:33   
DobojJug
a zasto ovdje pricati, zvati,pisati kada mozemo mi majke sa podrucja ZeDo kantona otici pred vladu sa bebama, pa dosta vise! Cijela BiH bi nas podrzala a bez akcije nema reakcije kako su czrata zaprijetili da ce se okupiti i odma kes uplacen.

(odgovor članu zana_04)
Neposredna veza do poruke: 1124
30.9.2013 22:56:02   
Lilliloo
Ja sam u prvom safu ako se to desi...

(odgovor članu DobojJug)
Neposredna veza do poruke: 1125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *