Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Porodiljska naknada ZE-DO kanton 18.9.2013 8:59:52
DobojJug
Mene sad zvala teta iz centra, inace ja cekam naknadu prvi put,kaze da nezna kada ce biti za maj uplata a ja cu dobiti tek kada bude za juni jer u maju sam rodila.Pa bi voljela znati jel se ikada desavala da u jednom mj.uplate dva puta zato sto kasne mislim jel moguce da bude i za juni ovaj mj. :-S hvala
RE: Porodiljska naknada ZE-DO kanton 25.9.2013 10:27:54
DobojJug
Adisa h kako tako dugo cekas?kad si dobila rjesenje?ja sam se por. 27maja a zena u centru mi rekla kad bude uplata za juni da cu dobit znaci slj.mjesec jer sad ide uplata za maj.
RE: Porodiljska naknada ZE-DO kanton 25.9.2013 22:11:07
DobojJug
uh sada si me zabrinula,sta ako i meni ne legne mada meni je provjerila teta u sluzbi i javila mi da kada bude za juni uplata ja cu dobiti... eh sada neznam u kojoj si opstini i dal to ima kakve veze,raspitaj se
RE: Porodiljska naknada ZE-DO kanton 26.9.2013 11:14:43
amir_z
i znači kad zovete za te naknade, naknade se isplacuju preko opcine, a ne preko CZSR...oni dole fakat ne znaju kad bude isplata...nego evo zena mi rece da je opcina zenica dobila kesh, a sad kad ce biti isplata ne znam tacno...ocekujte danas, sutra, ponedeljak, ko zna hehe