tinchita -> RE: Mučnina, manjak apetita (2.9.2013 19:13:55)
|
IZVORNA PORUKA: scarlett Romali, niki, hvala na lijepim željama [sm=smiley31.gif] Trudila sam se od jučer da malo pripazim šta jedem, kako i koliko jedem, pa sam jela češće i manje, prednost davala jogurtu, kiselim jabukama, čak sam malo i kole popila. Iščitala sam sve na internetu, pa sam vidjela da je to nekim ženama pomagalo. Inače kolu ne bih pila u trudnoći, al zaista mi je nekako olakšalo, uzela sam par puta po par gutljaja. Pošto neću raditi ponedjeljkom, jer nije puna norma, danas sam trebala ići samo da se upoznam sa školom, pa sam ustala puno, puno ranije da sebi dođem i hvala Bogu uspjela sam se sabrati, spremiti, našminkati [sm=jezicek.gif] i otići do škole. Međutim bila sam mrtvac kad sam se vratila. Najviše me iscrpi stajanje na stanicama, jer se nema gdje sjesti i stajanje u gužvi u prevoznim sredstvima. Ali eto nekako preživjeh danas. Ako sutra bude ovako, biće izdržljivo. Sutra radim konkretno, pa ćemo vidjeti. Malo me ohrabrilo kad sam pročitala šta je teacher izdržala, pa me to tjera da se i ja potrudim da izdržim ovu krizu. Drugarica mi je rekla da je koristila Bedoxin i da joj je to pomoglo, drugoj opet nije. Ja sam jutros zvala dr., međutim sestrica mi kaže da se B6 dobija isključivo ako dr. to odobri i da ne postoji ništa drugo što se može dati u trudnoći. [sm=smiley13.gif] Pročitala sam da imaju i neke akupresurne narukvice (u Hr) pa ću vidjeti dal' imaju i kod nas, navodno pomažu kod mučnine. Draga scarlett... Prvo da ti kažem da suosjećam s tobom. I ja sam imala strašne mučnine i od njih sam bivala strašno iscrpljena (danoćno su trajale). Kako nisam mogla piti ni folnu kiselinu, moj mi je gin. preporučio jednu vrstu vitamina, proizvodi ih Austrija no nema ih kod nas (ja ih našla u Beogradu) koji obiluju baš tim B6 vit.I zaista su mi pomogle. Ne znam da li smijem ovdje navoditi ime...javi se pp ako te bude zanimalo! Pozdrav
|
|
|
|