mama_debeljuca -> RE: Mucnina,manjak apetita (20.10.2009 13:33:57)
|
IZVORNA PORUKA: bebano IZVORNA PORUKA: _skorpija_ Cao cure, Ja imam jedno pitanje. Trudna sam neke 4 sedmice i nemam nikakve mucnine, ne gadi mi se niti jedna hrana, dakle, ne osjecam nikakve tegobe. Negdje sam procitala da mucnine pocinju veoma rano i da su zapravo znak da je sa trudnocom sve OK, pa me to malo zbunjuje. Znate li vi nesto o tome, odnosno da li neka ima slicna iskustva? Hvala Mila prije 17 mjeseci sam postala mama, meni najljepseg bica na svijetu, a niti jednom u toku trudnoce nisam imala mucninu. Nista se ne sekiraj i ne opterecuj time. Pa sta treba da znaci ako nemas mucninu da nesto nije u redu!? Opusti se i uzivaj u tome sto se osjecas dobro i znaj da bi sve zenice koje imaju mucninu dale sve da su na tvom mjestu. Ja, niti sam ikada imama mucninu, niti su mi neki mirisi smetali, niti mi se nesto extra jelo. Trudnoca bila skolski primjer i opet ponavljam rodila divnog, zdravog djecaka. Potpisujem u potpunosti ovaj post! Indentična je bila i moja trudnoća, i svima bi je poželjela [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|