aidana -> RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno (15.7.2014 9:28:29)
|
IZVORNA PORUKA: tinkivinki IZVORNA PORUKA: aidana Zivim u neboderu na visem spratu, sa vanjske strane ima rupa od granate i kad god pada kisa zid bude sav mokar pa se onda stvaraju gljivice. Posto se to ne moze sa vanjske strane popraviti mene zanima da li to moze nekako sa unutrasnje strane? Je li ima iko da je rijesio takav problem? Ako da trebao bi mi i kontakt pouzdane firme. Ta soba bi trebala biti pretvorena u djeciju ali nema sanse da to uradim dok je problem sa vlagom. Do sad su moleri govorili da se ne moze nista uraditi, ali ja to ne mogu da vjerujem. možeš uraditi demit fasadu unutrašnju,znači stiropol da se polijepi.kod mene je u kući i nema nigdje vlage.stiropol ne mora biti pretjerano debel,može od 2cm dovoljno je za unutrašnjost.za firmu ti ne bih znala hvala ti puno na odgovoru. Meni su rekli da se ne preporucuje stiropol u ovom slucaju jer bi se iza njega i dalje voda slijevala, stvarala bi se vlaga, plijesan i stiropol bi sa unutrasnje strane crnio. Dakle bilo bi sve isto samo sto se ne bi vidjelo. Problem je sto ne znam za alternativu, a ako je tako kako kazu nema smisla raditi.
|
|
|
|