Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno 22.2.2014 17:58:44
hampsi
U cemu pecete palacinke? Imam delimano tavu koju tesko operem ( ostane ono zutilo sa strana) a u Merkatoru na snizenju neka teflon tava za 11 KM. Kazu da nije zdravo ni jedno ni drugo ( teflon/ keramika) sta onda kupiti?
RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno 22.2.2014 18:01:37
Hanady RR
Ja u teflon tavi koju sam kupila prije 8 godina na snizenju pecem i dan danas al je samo za palacinke
RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno 22.2.2014 18:09:21
hampsi
Znaci ti ne mislis da su toliko stetne? Ova u Merkatoru je neka Italijanska, tjesi me sto nije Kineska :-) Hvala, drago mi je da sibuvijek tu negdje za savjet :-)
RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno 22.2.2014 18:26:04
Hanady RR
Sve dok njom rukujes kako treba stetna nije...nemoj je ogrebati metalnom viljuskom il nozem...ako se pocne guliti bacaj..moja nije al je pazim...nema palcinka bez nje
RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno 28.2.2014 20:30:53
Lalali
Zene pomagajte! Uzela sam obojiti pantalone crnom bojom za tkanine i boja mi je ostala po rukama (nisam se sjetila staviti rukavice) ne mogu da operem. pokusala limunom-nista.
RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno 28.2.2014 20:32:13
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Lalali
Zene pomagajte! Uzela sam obojiti pantalone crnom bojom za tkanine i boja mi je ostala po rukama (nisam se sjetila staviti rukavice) ne mogu da operem. pokusala limunom-nista.
uh loše...rukavice su neophoden... al nije strašno...oprat će se... trljaj limunom, potopi ruke u limuntos i sodu bikarbonu, pa peri tolom vodom i tako neizmjenično...sletit će
RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno 28.2.2014 21:26:26
Hanady RR
Hvala Hanady, ocajna sam. Samo sam pomislila sta ako odem na posao u pon. sa ovakvim rukama
ma oplii jednu geralku doma, kuhinje...što više voda u rukama i rješit ćeš do ponedeljak sigurno
RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno 28.2.2014 21:33:10
idana1812
Ja imam u kuci pastu za domacinstvo, Limes se zove. I par puta sam obojala ruke i jedino mi je ona sprala boju u rekordnom roku. Ne znam gdje je kupih..
RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno 3.3.2014 9:23:31
ninuska
Da stavis vanish-a, utrljas dobro , pa pusti da malo odstoji i operi. Meni kad vanish ne moze skinuti fleku onda pokiselim u izosan (razblazen, naravno) :). Mama mi nabavila i sve bijelo s flekama tako operem..super stvar...neke krpe koje ni nakon otkuhavanja ne budu bijeli ovo ih izbjeli
RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno 3.3.2014 9:32:23
tinkivinki
IZVORNA PORUKA: ninuska
Da stavis vanish-a, utrljas dobro , pa pusti da malo odstoji i operi. Meni kad vanish ne moze skinuti fleku onda pokiselim u izosan (razblazen, naravno) :). Mama mi nabavila i sve bijelo s flekama tako operem..super stvar...neke krpe koje ni nakon otkuhavanja ne budu bijeli ovo ih izbjeli
ništa kupiću vanish onda.žao mi pošto je majicu prvi put obukla i to napravila.ako ništa ne skine,onda nek je nosi oko kuće
RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno 3.3.2014 9:57:23
ninuska
IZVORNA PORUKA: tinkivinki
ništa kupiću vanish onda.žao mi pošto je majicu prvi put obukla i to napravila.ako ništa ne skine,onda nek je nosi oko kuće
RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno 3.3.2014 10:06:32
tinkivinki
IZVORNA PORUKA: tinkivinki
RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno 4.3.2014 19:41:34
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: canim
Kako da dezinfikujem tutu majstor nesto popravljao u kupatilu i umjesto da trazi posudu on se posluzio tutom
ma čime hoćeš... ako imaš domestos potopi je u kadu punu vode u vodu domestosa... ako nema stavi sode bikarbone, limuntosa...detrdženta...nek dostoji operi je...