Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno 19.1.2014 17:40:30
Daliyah92
Hvala vam na brzim odgovorima. Ipak sam evo umutila slag i stavila malo vise secera i vanilinog secera, i evo super kad sam probala, puno podnosljivije jesti
RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno 30.1.2014 20:13:50
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR
Koliko slatko vrhnje otvoreno moze stajati u frizideru?
3-4 dana ako je bilo zatvoreno u firžideru...ono da nije širom otvorena mu kutija, folija preko alu il najlonska...
RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno 30.1.2014 20:31:58
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
3-4 dana ako je bilo zatvoreno u firžideru...ono da nije širom otvorena mu kutija, folija preko alu il najlonska...
Skroz mi cudno to Probala vrhnje, ima mu sigurno 2 sedmice, sve 5 po okusu, nimalo gorko ni pokvareno Mislim, bacila sam ja to, ne da mi se razmisljati hocemo li ujutro povracati Ali mi bas nejasno
RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno 30.1.2014 20:33:31
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
Skroz mi cudno to Probala vrhnje, ima mu sigurno 2 sedmice, sve 5 po okusu, nimalo gorko ni pokvareno Mislim, bacila sam ja to, ne da mi se razmisljati hocemo li ujutro povracati Ali mi bas nejasno
da ga mutiš nebi moglo ... da ga kuhaš provarilo bi....
valjda?
RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno 2.2.2014 19:51:35
canim
Joj meni je jednom davno eksplodirao sok u flasi, malo ostalo i sunce islo direkt na njega i valjda pritisak sta li i samo puf, sve po zidovima, ne sjecam se koji je bio ukus, ali znam da su zidovi bili poprskani crvenom bojom, mozda malina, brusnica i sl...nismo uspjeli oprati ali je krecenje uradilo svoje ako su ti bijeli zidovi, mozda da probas oprati nekim izbjeljivacem za rublje i sl...ne znam, meni nista nije djelovalo.
RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno 2.2.2014 20:05:36
canim
Uh pa dobro je on uspio do plafona dobaciti ako ti je u djecijoj imas one velike djecije naljepnice kupiti tipa autici, cvjetici i slicno pa mozes dekorisati, ili staviti od poda do plafona neku skladnu tapetu da ti se slaze uz boje sobe i slicno...mislim ako ti se ne da kreciti sad.
RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno 2.2.2014 20:11:53
Medi_87
ma jok u dnevnom, vjeruj da nemam pojma kako je uspio onako iz case da sve poprska, krenuo da padne casa bila na stolu , soka vrlo malo u njoj a na zidu k'o da je iz flaše zaljevao, bijeli su zidovi, nadam se da će prekriti boja
RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno 5.2.2014 11:34:17
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: bebaa
ne mogu da se sjetim,davno sam pravila......
na koliko ranije da zakuham jufku za klepe s obzirom da ide jaje.........treba li da odstoji ili se odma razvija.....
kako zakuhaš tako i odmah razvaljaš... nema šta da stoji...nemaš unutra ni prašaka ni germu... samo nemoj pretvrdo tijesto i to je to
RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno 5.2.2014 11:41:13
Hanady RR
opet ja......
da li vi propržavate meso i luk prije redanja na jufku........ja jesam ali ne znam jeli baš neophodno.............
ne... nikada...ja prvaim sitnije klepe...meso i luk narendani ne pržim prije... klepe se kuhaju u vodi i kako s eksuha tijesto toliko treba da se skuha i ta unutrašnjost...
RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno 5.2.2014 11:44:06
bebaa
hvala ti.......
i da........nadam se da nisma ja ta koja ti je sinoć povukla živac i jezik....a ako jesam sorry,samo sam htjela pomoći a vas nigdje...ništa loše nisam mislila a sve otišlo u pogrešnom šravcu.......opet preko mojih leđa......
RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno 5.2.2014 11:51:20
Hanady RR
hvala ti.......
i da........nadam se da nisma ja ta koja ti je sinoć povukla živac i jezik....a ako jesam sorry,samo sam htjela pomoći a vas nigdje...ništa loše nisam mislila a sve otišlo u pogrešnom šravcu.......opet preko mojih leđa......
jah
ja kad bi znala šta se piše na svakoj do tem u svakom trenutku bilo bi mi lakše... ne znam da sma ikada za ovih 5 godina ostala gluha na pitanja i davanje savjeta na zadatim temama...
no no frks...i svakajakih sam ja durgih dešavanja na RR progurala za to vrijeme
RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno 5.2.2014 12:16:00
Lejla Ka
IZVORNA PORUKA: Medi_87
ma jok u dnevnom, vjeruj da nemam pojma kako je uspio onako iz case da sve poprska, krenuo da padne casa bila na stolu , soka vrlo malo u njoj a na zidu k'o da je iz flaše zaljevao, bijeli su zidovi, nadam se da će prekriti boja
Vako je moj muž jedne prilike prolio malo soka od višnje pa je kuhinja izgledala ko da je po njoj zaklano pile skakalo
RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno 12.2.2014 7:49:26
Misty_mama
'Jutro. Je li se može kod nas naći ono famozno slatko vrhnje, tzv. 'pravo'? Treba mi za kolač, ali one Halte, hulala, i ostale slične gadosti niti volim okusom niti želim uzimati zbog sastava... Ima li u našim trgovinama slatkog vrhnja koje nije biljnog porijekla? Vidim u Hrvatskoj pominju neka slatka vrhnja u čašicama, i tome slično, ali ne mogu da se sjetim da sam to igdje viđala... Help, treba mi hitno...
RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno 12.2.2014 8:13:47
palachinken
IZVORNA PORUKA: Misty_mama
'Jutro. Je li se može kod nas naći ono famozno slatko vrhnje, tzv. 'pravo'? Treba mi za kolač, ali one Halte, hulala, i ostale slične gadosti niti volim okusom niti želim uzimati zbog sastava... Ima li u našim trgovinama slatkog vrhnja koje nije biljnog porijekla? Vidim u Hrvatskoj pominju neka slatka vrhnja u čašicama, i tome slično, ali ne mogu da se sjetim da sam to igdje viđala... Help, treba mi hitno...
Ima Dukat u tetrapaku