|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno
4.3.2014 19:44:10   
canim
Imam domestos i jos neko sredstvo iz DM sto solju perem tipa domestosa, a hoce li ostetiti plastiku, nesto kontam da nije prejako to ?

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 551
4.3.2014 19:46:12   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: canim

Imam domestos i jos neko sredstvo iz DM sto solju perem tipa domestosa, a hoce li ostetiti plastiku, nesto kontam da nije prejako to ?

neće...provjerenouser posted image
samo vodi računa da je obro ispereš nakon tih sredstava

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 552
4.3.2014 19:49:03   
canim
Odoh je potopiti, valjda prezivi user posted image hvala

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 553
14.3.2014 16:58:25   
chantal
Imam neku gotovu štrudlu/orahnjaču kojoj sutra rok ističe,pa me zanima dal' je mogu zalediti?Hoće li to valjati kad se odledi?? Znači gotovi proizvod,već pečena,zapakovana u najlonu..

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 554
16.3.2014 15:06:16   
salmy
Koliko dzem moze stajati u frizideru?

Hocu neke kiflice da pravim i nasla sam 4 otvorene teglice...saso mange djemovauser posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 555
16.3.2014 15:35:11   
chantal
U frižideru može stajati poprilično dugo,ja imam isto par tegli,stoje čini mi se svu zimu,i djeluje ok na oko,pa koristim...

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 556
16.3.2014 15:44:22   
salmy
Domaci pekmez ili bestilj dobije onu boju sivu po povrsini..to bi mama skinula i korstila ga..ovo je kupovni djem nema taj sivi sloj..normalnog je ukusa..

(odgovor članu chantal)
Neposredna veza do poruke: 557
16.3.2014 15:58:42   
Emica_sa

IZVORNA PORUKA: salmy

Domaci pekmez ili bestilj dobije onu boju sivu po povrsini..to bi mama skinula i korstila ga..ovo je kupovni djem nema taj sivi sloj..normalnog je ukusa..

dobar je,ima u njemu malo i konzervansa,ako mu je rok dobar onda jedi slobodnouser posted image

Hello, it's me...

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 558
18.3.2014 11:56:59   
vila_7
ne znam gdje bih pitala a treba mi hitno info :

Da li se ona AS do godine dana moze ikako montirati na sredinu zadnjeg sjedista? Trebam strpati nazad troje djece a svi u sjedalicama user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 559
18.3.2014 12:05:00   
kovrdjava
Ne smijes to raditi, ako vas policija zaustavi nadrapali ste :-)

Koja ostane,zlata vrijedi...

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 560
18.3.2014 12:16:56   
canim
Pa ako imas kajis za sjediste u sredini, naravno da moze, samo je bitno vezati po propisu.

(odgovor članu kovrdjava)
Neposredna veza do poruke: 561
18.3.2014 14:30:00   
vila_7
kovrdjava zasto bi nadrapali ako su sve troje u sjedalicama? Sta ce oni ljudi koji imaju troje svoje djece?

canim , imam ali samo donji dio-nema onog gornjeg - a sjedalice su iz sve 3 grupe user posted image - najmanja do godinu, pa ona izmedju , pa ona sa busterom

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 562
18.3.2014 15:15:22   
canim
Eh ne znam, ako se ne moze pravilno vezati kako ces je onda staviti user posted image jeli ima isofix user posted image najbolje da pitas Lejla_ka idi tamo na temu za autosjedalice.

A kakva policija, nece te ni pogledati, dali imala ili nemala sjedalicu, to je njima nebitno.

< Poruku je uredio canim -- 18.3.2014 15:17:12 >

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 563
18.3.2014 15:24:13   
visnjica1

IZVORNA PORUKA: vila_7

ne znam gdje bih pitala a treba mi hitno info :

Da li se ona AS do godine dana moze ikako montirati na sredinu zadnjeg sjedista? Trebam strpati nazad troje djece a svi u sjedalicama user posted image

Naravno da smijes moja prijateljica ima troje djece i sve troje su u As-u

Moje Sunce 25.11.2012

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 564
18.3.2014 15:52:51   
kaktuscic
Vila7 naravno da smijes! Auto i jeste predvidjeno za prevoz 5 putnika (mislim 90 % auta koja mi vozimo) i zato ima pojas i na sredini zadnjeg sjedista!

(odgovor članu visnjica1)
Neposredna veza do poruke: 565
19.3.2014 13:53:38   
vila_7
hvala na odgovorima, svezali smo sve 3 user posted image - imao je hB pojas i na sredini - bas od vrha kao i sa strane sto su

(odgovor članu kaktuscic)
Neposredna veza do poruke: 566
20.3.2014 9:19:22   
Misty_mama
Dva pitanja imam. Kako se borite sa košuljama (ili bilo kojim drugim odjevnim predmetima), koje i poslije dugotrajnog peglanja ne izgledaju potpuno ispeglano, vide se one linije, nabori, kako već.. Konkretno, košulja od mm 100% pamuk, pola sata sam sigurno uz najveću paru peglala, i opet kad sam je stavila na ofinger, nisam bila zadovoljna.. Ima li neki omekšivač, ili nešto tog tipa, što bi pomoglo, ili samo u hemijsku čistionu, pa nek se oni muče :)
Druga stvar, je li iko viđao tzv. turski keks kod nas, kao petit ali unutra ima čokolada. Iz ovog recepta:
http://www.coolinarika.com/recept/torta-sa-turskim-keksom/

Hvala user posted image

28.05.2011, Jedan i jedan su jedan :)
05.07.2012. Dva i jedan su opet jedan. A. :)

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 567
20.3.2014 9:30:00   
idana1812

IZVORNA PORUKA: Misty_mama

Dva pitanja imam. Kako se borite sa košuljama (ili bilo kojim drugim odjevnim predmetima), koje i poslije dugotrajnog peglanja ne izgledaju potpuno ispeglano, vide se one linije, nabori, kako već.. Konkretno, košulja od mm 100% pamuk, pola sata sam sigurno uz najveću paru peglala, i opet kad sam je stavila na ofinger, nisam bila zadovoljna.. Ima li neki omekšivač, ili nešto tog tipa, što bi pomoglo, ili samo u hemijsku čistionu, pa nek se oni muče :)

Pokusaj da kosulju ne presusis, nego je popeglaj pomalo vlaznu. U vecini slucajeva pali, a ako ne, onda u hemijsku, njihova pegla je sigurno jaca nego ijedna kucna..

Majke ruke svoje djece drže kratko, ali njihova srca zauvijek..

(odgovor članu Misty_mama)
Neposredna veza do poruke: 568
20.3.2014 9:41:05   
canim
Misty slicnu situaciju i ja imam s mm kosuljama, neke je tako tesko ispeglati a neke se peglaju bez problema. Nekima cak ni peglanje dok su poluvlazne ne pomaze.
A sto se keksa tice ja sam nekad davno kupovala u supermarketu Merkur na otoci, ali tad je taj market bio u vlasnistvu centra, sad vise nije pa moguce da nemaju istog dobavljaca. Mozda da pogledas i u onoj radnjici Bakkal na carsiji sto ima samo turske proizvode.

(odgovor članu idana1812)
Neposredna veza do poruke: 569
20.3.2014 9:50:54   
Misty_mama
E jučer me je baš iznervirala, kad je nisam smotala i u smeće bacila... Al' mi naumpade kako sam je skupo platila, sva sretna za rođendan.. E, što se sam čovjek može uvaliti, niko drugi ne može user posted image A pored Bakkala svaki dan prolazim, i nikad mi naumpalo nije... Hvala user posted image

28.05.2011, Jedan i jedan su jedan :)
05.07.2012. Dva i jedan su opet jedan. A. :)

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 570
20.3.2014 9:50:56   
chantal
Super izgleda ova torta,ako ne nađeš taj turski keks,možeš i sama spajati dva petit keksa tankim slojem čokolade,ili ima i kupiti baš ta varijanta petit keksa,ali se ne mogu sjetiti kako se zove,nit ko proizvodi,u bijeloj vrećici dođu 250-300 g,pa svaki zasebno upakovan...

(odgovor članu idana1812)
Neposredna veza do poruke: 571
20.3.2014 11:04:53   
Alma_27
Zene, sta mislite da li mogu oprati mantil kod kuce umjesto da ga nosim na hemijsko ciscenje? Klasicni bez menatil. ne znam koji je materijal al pretpostavljam da znate kakav je. Ono kao da ne propusta vodu bas tako lako kao pamuk. Ja sam kontala u korito da ga potopim i lagano samo operem i osusim na ofingeru i ispeglam dok je na ofingeru posto imam onu peglu sto pusta jaku paru pa moze i vertikalno peglanje.

(odgovor članu chantal)
Neposredna veza do poruke: 572
24.3.2014 10:18:22   
maxus svratila
KUpili smo ugradbenu pecnicu, i evo pecem u njoj, ali kad ukljucim ventilator primijetila sam da puse topao zrak izmedju vrata i dijela gdje su komande, pa me zanima jel to tako treba, (mozda glupo pitanje), ali rekoh, mozda mi ne dihtije dobro.

I da, sta znaci kad u specifikacijama pise: hladna vrata sa 4 sloja stakla, jel to znaci da kad se pece u njoj bude hladno staklo, jer evo ovo moje je toliko vrelo da ga ne mogu dotaknut, mislim, ja sam je i birala zbog ovih nekih sitnica.

Samo mi se nemojte smijati,.user posted image

< Poruku je uredio maxus svratila -- 24.3.2014 10:28:38 >

Sve što sam starija to udobnije gaće biram!

(odgovor članu Alma_27)
Neposredna veza do poruke: 573
24.3.2014 10:22:28   
ninuska

IZVORNA PORUKA: Alma_27

Zene, sta mislite da li mogu oprati mantil kod kuce umjesto da ga nosim na hemijsko ciscenje? Klasicni bez menatil. ne znam koji je materijal al pretpostavljam da znate kakav je. Ono kao da ne propusta vodu bas tako lako kao pamuk. Ja sam kontala u korito da ga potopim i lagano samo operem i osusim na ofingeru i ispeglam dok je na ofingeru posto imam onu peglu sto pusta jaku paru pa moze i vertikalno peglanje.

Mozes slobodno...i ja sam svoj prala..samo nemoj previse vricu vodu staviti...

(odgovor članu Alma_27)
Neposredna veza do poruke: 574
25.3.2014 9:13:23   
miracle
Znate li gdje ima kupiti ona mrezica sto ide ispod tepiha da se ne klize,ima li to uopste kod nas,ili postoji nesto drugo?

Unaprijed hvala:)

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *