Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno 9.9.2013 15:54:21
Marija13
Ima li kakav "lijek" za samtane hlače koje skupljaju dlačice?
RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno 9.9.2013 16:00:41
Marija13
IZVORNA PORUKA: gargamel
mislim da lijeka za dlacice nema..
mislim...ima li neka fora za hlače, možda način pranja i sl..
RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno 10.9.2013 11:56:30
elmaL
IZVORNA PORUKA: Lejla Ka
IZVORNA PORUKA: Marija13
Onaj ljepljivi roler i vrti do besvjesti
RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno 10.9.2013 12:42:40
Hannica
Pomjesati vodi i ocat i u rastvoru oprati hlace,ne ispirati odmah,nego ostaviti da se osuse tako. To sam cula,nisam probala pa nisam sigurna da li ima efekta,probaj ti ako ti nije mrsko pa nam javi rezulatate.
RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno 10.9.2013 13:44:19
Marija13
IZVORNA PORUKA: Hannica
Pomjesati vodi i ocat i u rastvoru oprati hlace,ne ispirati odmah,nego ostaviti da se osuse tako. To sam cula,nisam probala pa nisam sigurna da li ima efekta,probaj ti ako ti nije mrsko pa nam javi rezulatate.
Reci da se zezaš!?
RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno 10.9.2013 19:05:35
tinkivinki
ima li kakav lijek da izbije smrad sirćeta iz kreveta .mali prosuo neki dan,ribala sam sve,ali valjda spužva od ugaone upila i sad smrdiii.samo da tako ne bude sa sametnim hlačama
RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno 10.9.2013 19:50:15
Marija13
IZVORNA PORUKA: tinkivinki
ima li kakav lijek da izbije smrad sirćeta iz kreveta .mali prosuo neki dan,ribala sam sve,ali valjda spužva od ugaone upila i sad smrdiii.samo da tako ne bude sa sametnim hlačama
Bilo bi isto nego šta još kaže hajde ti prva probaj
RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno 10.9.2013 20:03:02
ena23
ne znam kako ce ti ovo pomoci ali meni je soda-bikarbona odlicna za izvlacenje neugodnog mirisa iz necega... mozda da pospes ugao njome i dobro je utrljas? pa poslje usisas naravno... ali da sam na tvom mjestu ovaj trik bi probala prvo na malom djelu ugla koji nije vidljiv,
RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno 10.9.2013 20:07:02
Hannica
Ma ne moze biti isto,hlace se operu ponovo,a ugao se moze samo malo ocistiti. Marija bas si teska,od mene vise neces dobit ovako dobar savjet. Imam jos jedan savjet,baci hlace i skrati si muke. Ja bih probala ali nemam nista samoljepljivo.
RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno 10.9.2013 21:08:10
tinkivinki
IZVORNA PORUKA: ena23
ne znam kako ce ti ovo pomoci ali meni je soda-bikarbona odlicna za izvlacenje neugodnog mirisa iz necega... mozda da pospes ugao njome i dobro je utrljas? pa poslje usisas naravno... ali da sam na tvom mjestu ovaj trik bi probala prvo na malom djelu ugla koji nije vidljiv,
hvala,baš ću probati večeras kad djeca legnu.a ne gubim ništa,svejedno mi je preko prekrivač,a i ugao je za mjenjati.
RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno 10.9.2013 22:41:36
Marija13
IZVORNA PORUKA: memom
Ima li neko savjet gdje kupiti sto za peglanje, dobar da traje, a da nije prepreskup?
Imaš po tržnim centrima tipa Robot i sl., a kad budeš kupovala obrati pažnju da li je sto mrežasti ili je ravan metalni, u radnjama je poplava tih mrežastih, pa kad peglaš ostanu šare po odjeći
RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno 11.9.2013 17:41:25
faris06
Drage moje, nisam se javila sto godina. Ne znam gdje da se raspitam o sljedecem ( nadam se da ce neko ovdje znati uputiti me na pravu adresu). Naime , zivim u stambenoj zgrado sa 12 stanova. Planiramo renovirati stan i ja bih rado izmjestila ulazna vrata stana na drugi zid. Nisam sigurna trebam li traziti odobrenje od općine, ili od stanara ili...? Prosvijetlite me :)