Andy_Bec23 -> Kako ODLUCITI!!!! (6.4.2013 11:30:24)
|
Drage moje, nemojte mi suditi nit me kunit, ja se moram odluciti, zadrzat moju curicu ili ju predati Bogu u ruke. U prvom slucaju, je jako tesko, vec po rodjenju imat ce vise operacija, mi se nemozemo veseliti, moramo biti s njom u bolnici, moliti se da prezivi da izdrzi operacije. Onda moramo kuci imat kisik sa monitorom, ja cu morat stalno pratiti i paziti. Moze se desiti da mi umre kuci, jer sanse su jako male. Nikada nece imat normalan zivot, i doktori kazu da nikada nece smijet trcat, igrat se, vozit bicikli,plivat itd jer svaki put ce bit rizik na srcani udar. Sa tih 4 srcane greske moze da zivi najdulje 25 godina. Ja imam veliki strah od svega ovoga. Svega srca zelim da to nije istina ali je. Doktorica mi je rekla da se nesmijem nadat da ce bit bolje jer nece, srce je tu i ima teske greske i to je rekla da nije sigurna hoce li uspjeti operirat i oce li uspjet operacija. Moram dobro razmisliti kakav ce zivot imat moja curica i kakav cu ja zivot imat s njom i mojim muzem. Jako se bojimo. U drugom slucaju se jako pojim poroditi sada , ipak sam vjernica i znam sta ovo znaci, i znam da cu se cjeli zivot pitat sta bi bilo, kad bi bilo :-( Molim vas samo recite sta vi mislite o tome, netrazim vas da me kunete nit da mi sudite, ionako na kraju ja moram odluciti sa mojim muzem.. Hvala vam svima
|
|
|
|