treće -> RE: Kako ODLUCITI!!!! (7.4.2013 11:48:42)
|
IZVORNA PORUKA: veeseelaa IZVORNA PORUKA: Andy_Bec23 Ubit ce me misao. Umrjet cu. Moja dusa je prazna..... Tako mi je tesko :'(:'(:'(:'(:'( ne, neće!!! ti ćeš odlučiti da te ovaj udarac neće ubiti ja sam bila krenula tim putem, taj osjećaj praznine dobro znam i onda sam rekla sebi neće mene život zajebavati, ok bacio me na koljela al ustaću.... i tako, ko dijete kad uči hodati i ja stadoh "na noge", ono lelujam se, nije da nije, onako s vremena na vrijeme al sam odlučila da nastavim dalje, da ispunim dušu nekim lijepim dešavanjima koje očekujem, a bit će ih i za mene i za tebe, jer život kao što donosi bol nosi i sreću želim ti od srca da skupiš snagu i kreneš dalje.... budi borac, ne kloni evo ovo koliko pojednostavljeno zvuči tako je padneš ustaneš otreseš se i nastaviš jer tako mora, a snagu moraš naći, uvijek poslije tegobe dođe olakšanje svaka moja misao ili riječ kao nekoga ko nije bio u ovako teškoj situaciji možda nema mjesta, zato vagam šta ću napisati pa i ovo nisam sigurna trebam li moja prijateljica je imala curicu sa teškom srčanom manom, preselila je, i poslije je rodila 3 curice, sama mi je rekla Bog mi je uzeo jednu a dao mi tri ćerke molim Uzvišenog da ti da snage da se izboriš, i da ti ukaže pravi put[sm=smiley31.gif]
|
|
|
|