Taii -> RE: Kako ODLUCITI!!!! (8.4.2013 9:22:30)
|
Andy , mila... Budi jaka, smogni snagu, provedi dan u molitvi, Bog je u takvim situacijama nabolje utociste... Tek sam sad procitala sve, i jako me potreslo... Okrutno je reci, ali da tako nije trebalo biti ne bi ni bilo... Bog za nas sprema iskusenja, i sve su to prepreke koje moramo proci na Njegovom putu... Nemoj sebe muciti, nisi ti za to kriva, od dragog Boga je sve to... Svi smo mi Njegovi i svi se mi Njemu vracamo... Neko prije neko kasnije... Covjek sebi milion pitanja postavi, ali ne moze naci pravi odgovor... Boljet ce, i plakat ces, i bit ce tesko, pretesko... A ja te preklinjem ne zatvaraj se u sebe, pricaj sa bilo kim, makar sa nama , potpunim strancima, pricaj sa muzem, sa porodicom, ali te molim jos jednom ne zatvaraj se u sebe!!! Ja sam prije par mjeseci izgubila prijateljicu, beba je umrla na porodu, 11 godina su se trudili, strepili , cekali i onda se desilo to... Nju je to slomilo, unistilo, i na posljetku je naudila sebi... I slomila je nas... A nikome nije dala da joj pridje... Ni zagrlila je nisam, ni rekla da mi je zao, da i mene boli kao i nju...i opet te molim, samo se ne zatvaraj u sebe!!!!! Hvala Bogu pa si na vrijeme saznala za sve... Otrcana je fraza , i ja je mrzim,ali zivot ide dalje, poslije kise ce doci sunce, i sijat ce jace nego ikad!! I opet ces biti vesela i radovati se svakom novom danu!! Tu smo za tebe, u bilo koje doba dana ili noci!!! Budi jaka mila, molim se za tebe! Ljubim te!
|
|
|
|