RE: Kako ODLUCITI!!!! (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Spontani pobačaj

Poruka

SREĆNA -> RE: Kako ODLUCITI!!!! (16.4.2013 23:45:37)

Andy žao mi je, šaljem ti veliki snažni zagrljaj.Nadam se da će ti Bog dati snage da prebrodiš ovo iskušenje. Žao mi je, sve ostalo što bih rekla suvišno je
Drži se [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Andy_Bec23 -> RE: Kako ODLUCITI!!!! (17.4.2013 0:17:38)

Kod nas ne preuzima bolnica vec grad Bec sahranu. tu se sahranjuje vise beba u istu rupu ali svaka dobije sanduk svoj. Svi sanduci budu otvoreni i svi roditelji se mogu oprostiti od svojih beba. Znaci sasvim normalno ko i obicna sahrana samo sto nije jedina u rupi vec sa ostalim malim andjelima. I tu je dobro sto oni sve rade ja moram samo da ju ispratim. A pored ove boli neznam kud bih sasobom. i onda ko grom iz vedra neba da ja sve moram a neznam sta,kako i gdje. imam rok 4 dana . Samo mi rane na dusi jos vise krvare sa ovim. Tako sam jadna [sm=smiley19.gif]

Mirkica -> RE: Kako ODLUCITI!!!! (17.4.2013 8:17:54)

IZVORNA PORUKA: Andy_Bec23

Kod nas ne preuzima bolnica vec grad Bec sahranu. tu se sahranjuje vise beba u istu rupu ali svaka dobije sanduk svoj. Svi sanduci budu otvoreni i svi roditelji se mogu oprostiti od svojih beba. Znaci sasvim normalno ko i obicna sahrana samo sto nije jedina u rupi vec sa ostalim malim andjelima. I tu je dobro sto oni sve rade ja moram samo da ju ispratim. A pored ove boli neznam kud bih sasobom. i onda ko grom iz vedra neba da ja sve moram a neznam sta,kako i gdje. imam rok 4 dana . Samo mi rane na dusi jos vise krvare sa ovim. Tako sam jadna [sm=smiley19.gif]

u Njemackoj je tako ako je beba teza od 1 kg da je moras sam sahraniti kao i nromalnog covjeka , manje bebe idu u rupu sa svim bebama .
Meni je bilo tesko sahraniti moju bebu jer smo mi muslimani a ovdje bas i nema muslimanskog groblja , tako da smo sahranili na katolickom groblju ali na jednom djelu gdje us samo djeca.
UFfff nedao BOG nikome tacno kako kazes .
Tako da ako mislis da je sahranis ti po svom odi kod pogrebne sluzbe i raspitaj se , sigurno i u Becu ima dio gdje su samo djeca :(((( ZAO MI JE ZAO MI JE punooo [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] DA za nas je sve pogrebna sluzba sredila rekli smo sta hocemo i kako hocemo , jedino smo morali izabrat sanduk i doci .

Mirkica -> RE: Kako ODLUCITI!!!! (17.4.2013 8:19:42)

DA i moras otici i izvaditi smrtni list u opstinu oni ce ti dati na jednom listu i smrtni i rodni mislim ako se ne dobije u bolnici onda u bezirk u kojem zivis

patrizia -> RE: Kako ODLUCITI!!!! (17.4.2013 8:42:17)

Andy dušo,ne smijem ni da zamislim koliko ti je teško[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif].Vjeruj da svaki dan mislim na tebe .Da ti Bog da snage da sve to preživiš.Mila moja ne znam više sta bi ti rekla osim da ti šaljem bezbroj zagrljaja i da izdržiš.

Andy_Bec23 -> RE: Kako ODLUCITI!!!! (17.4.2013 8:44:03)

mirkica draga bas je tako kako kazes. Evo ja sam na putu u opstinu da izvadim palire pa cu opet na patologiju. Hvala duso

vila_7 -> RE: Kako ODLUCITI!!!! (18.4.2013 19:32:56)

Andy i dalje si u mislima... [sm=smiley31.gif]

mala_sa -> RE: Kako ODLUCITI!!!! (18.4.2013 23:22:38)

Andy mila cesto pomislim na tebe [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

otkucaji -> RE: Kako ODLUCITI!!!! (20.4.2013 11:55:12)

Andy [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif]
noc u kojoj si donosila odluku sam mislila na tebe i molila Boga da ti olaksa sve kroz sta sada prolazis.

Andy_Bec23 -> RE: Kako ODLUCITI!!!! (23.4.2013 8:54:20)

Hvala svima drage moje, puno vas ljubim

Andy_Bec23 -> RE: Kako ODLUCITI!!!! (23.4.2013 17:23:58)

Danas je tocno godina dana kako sam ugledala svoj 1 plusic nakon 7 mj ganjanja i tu sam bebu izgubila , tj. kiretaza mi je radjena 29.5.12 :-(

TAKO TUZNO; TUZNO I NEMOGU DA NEMISLIM I NEPLACEM......................................... ZASTO???????????????????????????????????[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

ananas_ze -> RE: Kako ODLUCITI!!!! (23.4.2013 18:30:28)

Danas je tocno godina dana kako sam ugledala svoj 1 plusic nakon 7 mj ganjanja i tu sam bebu izgubila , tj. kiretaza mi je radjena 29.5.12 :-(

TAKO TUZNO; TUZNO I NEMOGU DA NEMISLIM I NEPLACEM......................................... ZASTO???????????????????????????????????[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

dragaaa [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] [sm=smiley31.gif]
ne pitaj zasto [sm=smiley19.gif]

http://www.youtube.com/watch?v=911VrUmr7wI

Andy_Bec23 -> RE: Kako ODLUCITI!!!! (4.5.2013 0:08:30)

DRAGE MOJE SAD SAM SVE ISCITALA TUGA SE VRACA I PLACEM I PLACEM................ i tako cu dogo u noc jer boli, jako boli tek je 22 dana proslo a ja svoju curu neosjetim, nema je............
Sahrana jos nije bila oni imaju vremena, nemam posteno mjesto da joj kupim cvjet i da pricam s njom da joj upalim svijecu pa ovo me ubijaaaaaaaaaaa....................

Hvala vam drage moje tako ste divne, sve do jedne.... Tako ste mi drage sve redom, svaka koja je pisala, molila i brinula za mene .... Ovo samo dobri ljudi cine..... HVALA VAM OD SRCA

saritaa -> RE: Kako ODLUCITI!!!! (4.5.2013 0:31:41)

DRAGE MOJE SAD SAM SVE ISCITALA TUGA SE VRACA I PLACEM I PLACEM................ i tako cu dogo u noc jer boli, jako boli tek je 22 dana proslo a ja svoju curu neosjetim, nema je............
Sahrana jos nije bila oni imaju vremena, nemam posteno mjesto da joj kupim cvjet i da pricam s njom da joj upalim svijecu pa ovo me ubijaaaaaaaaaaa....................

Hvala vam drage moje tako ste divne, sve do jedne.... Tako ste mi drage sve redom, svaka koja je pisala, molila i brinula za mene .... Ovo samo dobri ljudi cine..... HVALA VAM OD SRCA

Andy neznam sta da ti kazem a da ti bar malo lakse bude...cuvaj se mila, sreca te ceka sigurna sam, samo polahko, budi hrabra, saljem ti 100 [sm=smiley31.gif]

srećicaa -> RE: Kako ODLUCITI!!!! (4.5.2013 1:22:23)

Draga Andy nemam vremena da pišem zbog bebe, ali čim sam vidjela novosti na ovoj temi trnci mi prođoše kroz tijelo. Volimo i mi tebe i ja ti zaista najiskrenije želim svu sreću ovog svijeta i moliti ću dragog Boga da te obraduje kao što je mene. Čuvaj se i misli pozitivno koliko možeš, bitno je da ti možeš zatrudniti i iznijeti trudnoću, pa će uz Božiju pomoć i naše molbe slijedeći put sve biti bolje. [sm=smiley27.gif]

patrizia -> RE: Kako ODLUCITI!!!! (5.5.2013 21:27:55)

Andy mila [sm=smiley19.gif],stalno mislim na tebe .Kao što su cure predhodno već rekle ,molit ćemo se sve Bogu da zastiti sve trudnice i bebice ,i da se nikad više nikom tako nešto ne desi.Od srca ti želim što prije najuredniju trudnoču i živu i zdravu bebicu. Ljubim te punooooo

Andy_Bec23 -> RE: Kako ODLUCITI!!!! (10.5.2013 9:27:26)

4 nedelje je proslo a tebe nema duso moja.... tezak je ovaj zivot.... Volim te uvjek i zauvjek....

veeseelaa -> RE: Kako ODLUCITI!!!! (10.5.2013 9:30:00)

Andy u mislima si mi
molim Boga da nadješ smiraj duši, ljubim te

Andy_Bec23 -> RE: Kako ODLUCITI!!!! (10.5.2013 9:47:27)

im vidim da ti pises odmah sam bolje... hvala duso

vila_7 -> RE: Kako ODLUCITI!!!! (10.5.2013 20:08:43)

Andy , prave rijeci utjehe ne postoje,ali mislimo na tebe [sm=smiley31.gif]

Apotekarka -> RE: Kako ODLUCITI!!!! (11.5.2013 17:54:06)

Andy[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Andy_Bec23 -> RE: Kako ODLUCITI!!!! (14.5.2013 18:24:55)

Evo malo da vas obavjestim....

Dobila sam samo patoloski nalaz danas, i nasli su cak da je moja curica imala problema sa gusteracom i da je glavna spojnica izmedju 2 mozdane polovine uopce nije postojala.... Pa sad znam da sam dobro odlucila, da sam joj dala spokoj u dusi jer kazu da neznaju uopce dali bi bila ziva do poroda....

Histoloski nalaz od organa i posteljice jos cekamo ....

U cetvrtak 23.4 je sahrana u 8 sati ujutru ... Budite uz mene mislima... Ljubim vas i hvala

Vinetu -> RE: Kako ODLUCITI!!!! (14.5.2013 18:52:38)

Andy, uz tebe smo [sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif]

vila_7 -> RE: Kako ODLUCITI!!!! (14.5.2013 19:25:50)

Andy uz tebe smo od pocetka a naravno bit cemo i 23-ceg bar u mislima [sm=smiley31.gif]

vila_7 -> RE: Kako ODLUCITI!!!! (22.5.2013 22:23:58)

Andy u mislima ste [sm=smiley31.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>