anela89 -> RE: Kako ODLUCITI!!!! (15.4.2013 0:43:58)
|
Andy mila, jaka si ti i moras to biti. Izdrzi sve to molim te.. Znam da nije lahko i da boli mnogo i bolit ce, ali jedno te i ja molim, kad god ti je tesko nemoj se zatvarati u sebe, pusti nek bol izadje, nek suze poteku, jer sto budes duze u sebi cuvala bit ce ti gore,bol ce vremenom postajati sve jaca i jaca. I sama si svjesna da bi zivot malenoj bio pretezak, i vjeruj Bog daje iskusenja i sve ove stvari onima koje zavoli, a vjeruj mila tebe je zavolio, dao ti je prvu bebicu pa ti je uzeo, dao ti malenu Anu Linu, i uzeo.. Ali trebas ostati jaka mila, slobodno placi, vristi.. Jer, bol ako je drzis u sebi postaje jaca.. I ja sam imala 3 spontana, pa guraam, ali kazem uvijek ima gore i time se vodim .. Ali prvi put kad sam imala spontani napravila sam jednu VELIKU GRESKU... Prvi dan sam samo plakala, i nikad vise, i kad bih ostajala sama gledala bih isto tako slicice svoje prve malene bebe, iako nisam bila dugo trudna 7,5 sedmica , ja sam vec zamisljala jednu veliku bebicu, voljela ga,(osjecam da je bio MALENI), i izgubim ga. Zatvorim se u sebe. Mjesecima suze nisam pustila i onda jednog dana u novembru puklo u meni , plakala danima, psihu sebi ubila... Mislila da cu izluditi.. Dok nisam nasla i otvorila se ljudima oko sebe.. I razumijem tvoju bol... I poslije toga , poslije tog novembra 5 mjeseci poslije opet zatrudnim , i opet izgubim u 7 sedmici i evo sad upravo se oporavljam od 3 spontanog, ali kazem nikad se nemoj u sebe zatvarati. Mi smo sve tu uz tebe i vjeruj da su i meni sve ove zenice velika podrska, jer mi koje imamo isti problem najbolje razumijemo jedna drugu. ANA LINA I SVE IZGUBLJENE BEBICE SU NASI ANDJELI, ONE NAS SVE CUVAJU!!! I one ce moliti se ZA NAS... Da nam Bog da malene zdrave bebice i skolske trudnoce jednog dana .. I onda cemo i mi stati i zahvaliti se Tim malenim bebicama jer su molile za nas. Mila moja, molim te izbaci sve iz sebe, placi ... ali ne trpaj u sebe. Nadala se da ce bit sve bolje, ali... JAka si ti meni ! Izdrzi sestro moja, ova bol ce proci.. Mila moja, ono sto se ceka dugo bude najsladje.. Suosjecam se s tobom! I sa svim zenicama koje su slicno dozivjele... I znam da je svakom njegova bol najjaca, ali mene tvoja bol boli, srce samo sto ne pukne. ali izdrzat cemo sestro mila sve ovo ! Jake smo mi ... Budi mi jaka mila,! [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif]
|
|
|
|