RE: Kako ODLUCITI!!!! (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Spontani pobačaj

Poruka

toncica -> RE: Kako ODLUCITI!!!! (14.4.2013 21:02:49)

Andy mila moja znam da je tesko i da neces brzo preboliti, tvoja je tuga neizmjerna. Sjeti se da je tvoja princezica na nebu sa andjelima.. ANA LINA nebih voljela da te vidi takvu. Duso moja ovo je strasno i tesko za izdrzati , ali moras zbog svoje buduce [sm=duda.gif] . Saljem ti milion[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] i saosjecam sa tobom[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

mama_mo -> RE: Kako ODLUCITI!!!! (14.4.2013 23:51:35)

Tužno, pretužno [sm=smiley19.gif] Molim Boga da vam da utjehu i snage da izdržite.

anela89 -> RE: Kako ODLUCITI!!!! (15.4.2013 0:43:58)

Andy mila, jaka si ti i moras to biti. Izdrzi sve to molim te.. Znam da nije lahko i da boli mnogo i bolit ce, ali jedno te i ja molim, kad god ti je tesko nemoj se zatvarati u sebe, pusti nek bol izadje, nek suze poteku, jer sto budes duze u sebi cuvala bit ce ti gore,bol ce vremenom postajati sve jaca i jaca. I sama si svjesna da bi zivot malenoj bio pretezak, i vjeruj Bog daje iskusenja i sve ove stvari onima koje zavoli, a vjeruj mila tebe je zavolio, dao ti je prvu bebicu pa ti je uzeo, dao ti malenu Anu Linu, i uzeo.. Ali trebas ostati jaka mila, slobodno placi, vristi.. Jer, bol ako je drzis u sebi postaje jaca.. I ja sam imala 3 spontana, pa guraam, ali kazem uvijek ima gore i time se vodim .. Ali prvi put kad sam imala spontani napravila sam jednu VELIKU GRESKU... Prvi dan sam samo plakala, i nikad vise, i kad bih ostajala sama gledala bih isto tako slicice svoje prve malene bebe, iako nisam bila dugo trudna 7,5 sedmica , ja sam vec zamisljala jednu veliku bebicu, voljela ga,(osjecam da je bio MALENI), i izgubim ga. Zatvorim se u sebe. Mjesecima suze nisam pustila i onda jednog dana u novembru puklo u meni , plakala danima, psihu sebi ubila... Mislila da cu izluditi.. Dok nisam nasla i otvorila se ljudima oko sebe.. I razumijem tvoju bol... I poslije toga , poslije tog novembra 5 mjeseci poslije opet zatrudnim , i opet izgubim u 7 sedmici i evo sad upravo se oporavljam od 3 spontanog, ali kazem nikad se nemoj u sebe zatvarati. Mi smo sve tu uz tebe i vjeruj da su i meni sve ove zenice velika podrska, jer mi koje imamo isti problem najbolje razumijemo jedna drugu. ANA LINA I SVE IZGUBLJENE BEBICE SU NASI ANDJELI, ONE NAS SVE CUVAJU!!! I one ce moliti se ZA NAS... Da nam Bog da malene zdrave bebice i skolske trudnoce jednog dana .. I onda cemo i mi stati i zahvaliti se Tim malenim bebicama jer su molile za nas. Mila moja, molim te izbaci sve iz sebe, placi ... ali ne trpaj u sebe. Nadala se da ce bit sve bolje, ali... JAka si ti meni ! Izdrzi sestro moja, ova bol ce proci.. Mila moja, ono sto se ceka dugo bude najsladje.. Suosjecam se s tobom! I sa svim zenicama koje su slicno dozivjele... I znam da je svakom njegova bol najjaca, ali mene tvoja bol boli, srce samo sto ne pukne. ali izdrzat cemo sestro mila sve ovo ! Jake smo mi ... Budi mi jaka mila,! [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif]

treće -> RE: Kako ODLUCITI!!!! (15.4.2013 1:01:01)

a da ipak skloniš slike od sebe same?[sm=smiley13.gif]
IZVORNA PORUKA: Andy_Bec23

Kako je zivit okrutan. Jao uzasno uzasno. Jos neznam kud bi sa sobom. Stalno nesta radim po kuci da skrenem misli. Ali neide nikako neide. Tako mi je tesko. Malo malo pa uzmem slike i gledam ju. Bas je nakva kaku sam ju zamislila. Sto mi ju Bog uze:-(:-(:-(:-(

anela89 -> RE: Kako ODLUCITI!!!! (15.4.2013 1:03:23)

Mozda bi joj to i bilo najbolje, ali da uvijek ima nekog pored sebe da prica, da ne drzi u sebi ?

Amelaa RR -> RE: Kako ODLUCITI!!!! (15.4.2013 8:52:35)

Andy...samo da znas da mislim na tebe....i saljem ti punoo zagrljaja....

Andy_Bec23 -> RE: Kako ODLUCITI!!!! (15.4.2013 16:23:02)

Danas sam isla da joj kupim odjecu za sahranu, pa sam uzela n odjelu za lutke velicinu 28 cm :-( Tako je tesko vako sta uzet :-( Ovo se ne moze opisat, a jos teze mi je organizirat ovo sve :-( Nedo Bog dragi vise nikom vako nesta.......

ellene -> RE: Kako ODLUCITI!!!! (15.4.2013 16:28:57)

Draga Andy, drži nam se, nadam se da će noćna mora uskoro završiti i da će ti Bog nadoknaditi sve. Iza svake kiše dolazi sunce. Znam da se ovo nemože zaboraviti, ali nek ti Bog podari sreću što prije da malo zasjeni tugu! [sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif] [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Mrvica_83 -> RE: Kako ODLUCITI!!!! (15.4.2013 16:31:13)

Andy mila [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] Da ti dragi Bog podari snage za ovo veliko iskusenje .. Puno te grlim i ljubim [sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif]

snjeguljicaa -> RE: Kako ODLUCITI!!!! (15.4.2013 16:37:12)

ANDY, draga [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] mislim na tebe

lady_bubamara -> RE: Kako ODLUCITI!!!! (15.4.2013 16:51:23)

IZVORNA PORUKA: ellene

Draga Andy, drži nam se, nadam se da će noćna mora uskoro završiti i da će ti Bog nadoknaditi sve. Iza svake kiše dolazi sunce. Znam da se ovo nemože zaboraviti, ali nek ti Bog podari sreću što prije da malo zasjeni tugu! [sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif] [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

o Andy moja.... [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

mislim na tebe svaki dan [sm=smiley31.gif]

vila_7 -> RE: Kako ODLUCITI!!!! (15.4.2013 19:58:15)

Andy........ [sm=smiley27.gif]

mala_sa -> RE: Kako ODLUCITI!!!! (16.4.2013 0:53:56)

Andy mila [sm=smiley31.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

saritaa -> RE: Kako ODLUCITI!!!! (16.4.2013 1:00:55)

Andy molim dragog Boga da ti da snage, mislim na tebe [sm=smiley31.gif]

veeseelaa -> RE: Kako ODLUCITI!!!! (16.4.2013 10:00:18)

Danas sam isla da joj kupim odjecu za sahranu, pa sam uzela n odjelu za lutke velicinu 28 cm :-( Tako je tesko vako sta uzet :-( Ovo se ne moze opisat, a jos teze mi je organizirat ovo sve :-( Nedo Bog dragi vise nikom vako nesta.......

[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

jel imao neko drugi da se o tome pobrine?
tako mi je žao zbog svega što prolaziš, ne mogu ti opisati [sm=smiley19.gif]

ZuZuM -> RE: Kako ODLUCITI!!!! (16.4.2013 12:29:42)

Andy mislimo na tebe!
Bilo sta drugo da ti napisem je suvisno,[sm=smiley31.gif] jer samo ti znas kolika je to bol, zato cu samo zamoliti Boga da bude uz tebe, da ti da snage i da ovu tugu sto prije zamijeni lijepim i sretnim!
[sm=smiley31.gif] ti saljem!

Andy_Bec23 -> RE: Kako ODLUCITI!!!! (16.4.2013 12:56:46)

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

nema niko drugi :-( a jos nista neznam oce li ju oni sahraniti ili cu morat ja :-( pa ovo je katastrofa :-(

IceRose -> RE: Kako ODLUCITI!!!! (16.4.2013 13:11:14)

andy, uz tebe smo u mislima svaki dan.. voljeli bi da smo svi blize tebi i da mozemo biti uz tebe i bar malo ti pomoci...[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

veeseelaa -> RE: Kako ODLUCITI!!!! (16.4.2013 13:14:03)

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

nema niko drugi :-( a jos nista neznam oce li ju oni sahraniti ili cu morat ja :-( pa ovo je katastrofa :-(

koji oni? izvini što gnjavim, znam da ti je teško[sm=smiley19.gif]
mi smo za svoju bebu organizirali dženazu, dali joj ime i povadili sve dokumente za dženazu (to su odradili moj muž i brat), i izabrali parcelu ....
dženaza iako nije planirana bila je baš velika
žene na dženazu ne idu, tako da ja nisam ni išla, a ne bi ni mogla, što zbog duševnog bola što zbog bolova od rane poslije poroda.....

veeseelaa -> RE: Kako ODLUCITI!!!! (16.4.2013 13:19:34)

vjerovatno si mislila na bolnicu...
ono veče kad sam se ja porodila, porodila se i žena u petom mjesecu, beba joj je umrla odmah nakon poroda al se sjećam da sam čula komentare doktora da su roditelji tražili da preuzmu bebicu i da je sahrane [sm=smiley19.gif]

toncica -> RE: Kako ODLUCITI!!!! (16.4.2013 13:21:16)

Andy mila moja zao mi je sto moras prolaziti kroz sve ovo . Znam da je tesko i da te boli , ali budi jaka koliko mozes i izdrzi. Saljem ti milion[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

klemzi -> RE: Kako ODLUCITI!!!! (16.4.2013 13:30:47)

Draga moja Andy [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

assmiras -> RE: Kako ODLUCITI!!!! (16.4.2013 13:59:17)

[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley19.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley19.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley19.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley19.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley31.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley31.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley31.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley31.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley31.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley31.gif[/image]
tek sam procitala..... zao mi je................

Andy_Bec23 -> RE: Kako ODLUCITI!!!! (16.4.2013 21:35:52)

Ovdje je zakon takav da ako je beba manja od 500 grama oni ju sahrane ali ako ja zelim mogu i ja..... Sada mi prave zbrku u svemu jer je zivila sat i pol i onda umrla a tu je zakon da ju moram ja sahraniti. E sad nemam pojma, bas me muce neznam gdje sta i kako... Ovo je za nepovjerovat......[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

raja_ringe -> RE: Kako ODLUCITI!!!! (16.4.2013 23:36:34)

Andy mila možda i nije loše što je vi morate sahraniti. Ne znam kakva su pravila tamo kada bolnica preuzme na sebe to sve, ali znam da ovdje bebe ne sahrane po propoisima, čak sam čula i da znaju staviti više beba u isti sanduk. Roditelji poslije ne znaju ni gdje je ukopana.

Uskoro će to sve biti iza vas [sm=smiley19.gif].

Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>