RE: Kako ODLUCITI!!!! (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Spontani pobačaj

Poruka

veeseelaa -> RE: Kako ODLUCITI!!!! (25.6.2013 10:19:46)

IZVORNA PORUKA: Andy_Bec23

Proslo je vec 2 i pol mjeseca a ti dijete moje kao da si jos u meni, osjetim te nekada, neplacem jer znam da si na boljem mjestu...

Hvala svima na velikoj podrsci

Andy dušo, znaš da si mi u mislila, ne daj se, budi jaka i pozitivna
naše cure nas čekaju tamo [sm=rozica.gif]

Carobno jutro -> RE: Kako ODLUCITI!!!! (25.6.2013 10:33:25)

Andy, [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Andy_Bec23 -> RE: Kako ODLUCITI!!!! (25.6.2013 10:48:04)

Hvala svim mojim curama [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

veki_aki -> RE: Kako ODLUCITI!!!! (25.6.2013 10:52:16)

Andy[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley19.gif]
Vesela [sm=smiley31.gif]

raja_ringe -> RE: Kako ODLUCITI!!!! (26.6.2013 8:53:18)

Andy [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] budi i dalje jaka.

Andy_Bec23 -> RE: Kako ODLUCITI!!!! (18.7.2013 21:32:21)

Jaka ,jaca najjaca to je samo deklinacija u hrvatskom jeziku, neznam kasko da ju primjenim u zivotu, znam ju samo reci ako je drugima tesko ali na sebi neznam da primjenim.... Tesko teze najteze e ta mi bolje pase ....

Patim , jako patim iz razloga jer me niko necuje, a vristim u sebi

:-(

Vanne -> RE: Kako ODLUCITI!!!! (18.7.2013 22:06:52)

andy znam da ne postoje rijeci koje bi ublazile tvoju bol, samo ti mogu dati svoju podrsku...
ako ti se place placi, ako hoces da vristis vristi najjace sto mozes.. ispusi sve iz sebe...
ne mogu ni da zamisim kako je bilo prolaziti kroz sve to,ali znaj da sam iz tvoje price dosta naucila ti si jedna hrabra lavica u kojoj vidim svoj uzor...vidim i da ti se ostale cure dive i da imas ogromnu podrsku...NE DAJ SE!!!

Andy_Bec23 -> RE: Kako ODLUCITI!!!! (18.7.2013 22:15:40)

Vanne draga sve je to samo maska ...... Valda ce i meni Bog dati da budem jos jaca , jer svaki dan imam osjecaj da tonem sve vise i vise :-(

Vanne -> RE: Kako ODLUCITI!!!! (18.7.2013 22:23:28)

znas da moras zivjeti,nema ti druge... sjeti se da ces opet ako Bog da biti trudna, sacuvaj se za to dijete...
a svoju kcerkicu ces uvijek nositi u svom srcu i u mislima i to ti niko ne moze oduzeti...
saljem ti jedan jakiiii zagrljaj

vila_7 -> RE: Kako ODLUCITI!!!! (19.7.2013 20:20:01)

Andy draga mozemo ti svi mi pruziti utjehu i tu smo za tebe, ali najbolje ce te razumjeti oni koji su prosli kroz isto ili slicno, pa ako nista potrazi ih bar na ovom forumu.... Jer svima to strasno zvuci , ali onaj ko je prosao kroz isto znat ce ti dati pravi savjet kako krenuti dalje, s bolom u srcu, ali ipak krenuti....

Mrvica_83 -> RE: Kako ODLUCITI!!!! (19.7.2013 20:51:44)

Andy drugarice [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] Tu smo mi za tebe mila i svako malo si mi u mislima .. Zelim ti da nadjes snagu i da te uskoro obasja velika radost ! [sm=smiley27.gif] Veliki zagrljaj utjehe ti saljem [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

slatkapatka -> RE: Kako ODLUCITI!!!! (19.7.2013 21:27:29)

Andy draga moja, zelim ti sto prije da se oporavis, iako je malo vremena proslo, vidim po tvojim postovima da nisi jaka nego prejaka zena. Nema i nikada nece biti vece boli na svijetu od one kad izgubis bebu, ne znam sta pametno da ti kazem, nema nikakve utjehe, ima nas i previse sa istom sudbinom, ali evo i dalje zivim iako sam tada mislila da cu umrijeti od boli, prolazio je dan po dan, meni je trebalo godinu dana da se pomirim sa svim, molim te nedaj se, ja sam dozivila totalni zivcani slom i bila zavrsila na antidepresivima, i nijedan odgovor mi nije bio dovoljan , svaki dan sam pitala dragog Boga zasto??? i zasto ???Koliko puta bih se vratila iz setnje u suzama i ne bih izlazila nikako iz kuce da vidim slucajno koju trudnicu, muka bi mi odmah dosla, a bas tada mi se cinilo kao da me sve trudnice ovog svijeta prate, i da im ustajem , i da traze trudne kolegice usluge od mene, a meni je bilo tako tesko............

Pitala sam mm zasto mi Bog ovo radi, a on mi je odgovorio; zeli te uciniti jacom..........koliko puta podjem da uvjeravam samu sebe da je tako najbolje bilo, da sve ima svoj razlog , i to me przo prodje a bol postane jos jaca, da samo cekas da se sve raspukne u tebi. Puno puta sam imala i napade bijesa, tako da nista u nasoj sobi nije ostalo nepolomljeno, ispuhala bih se na 5 minuta i opet ispocetka, a pred drugima sam glumila da sam jaka i to me kroz godinu dana toliko iscrpilo da nemogu vise, bila sam uvijek i nasmijana i pricljiva, na licu jedno a u dusi drugo [sm=smiley19.gif]
Kad je proslo oko godinu dana slomila sam se bila potpuno i citav dan molila Boga samo da mi kaze zasto, da mi pomogne da se pomirim s tim, da mi da snage da mogu dalje, tu noc sam imala san mislim da sam ga s razlogom sanjala, to nisam ni mm ispricala. Sanjala sam da drzim u ruci svoju M.A. i da gledamo zalazak sunca, ja sam joj pokazala da mase suncu jer sunce ode na spavanje, ja sam mahala suncu i onda je ona htjela da pokusa, ali dusa moja draga nije imala prstica na rukicama, nije mogla reci suncu pa-pa, jadno moje mace. Kad sam se probudila shvatila sam da sam dobila odgovor, da ju je Bog uzeo sebi da se ne bi patila na ovom svijetu, i tada sam po prvi put osjetila mir, shvatila sam da joj je bolje s ostalim andjelima, ja ne bih mogla izdrzati gledajuc je kako se pati na ovome svijetu. Shvatila sam da joj svojom tugom nisam dala da ode u vjecni mir, i da sam je toliko zadrzavala svojom boli i nisam bila spremna pustiti.

Od tada se sve promijenilo, naravno puno puta se sjetim svoje curice i zasuze mi oci, a onda se sjetim da je na najboljem mogucem mjestu, i da je ova razdvojenost samo privremena, i da cemo biti zajedno jednoga dana ali ovaj put zauvijek i to me toliko raduje , poslije svega ja imam novu curicu koja je sve sto sam ikada zeljela a nisam mislila da cu ikada dobiti, i sad kad molimo andjelu cuvaru ja joj govorim da ima seku andjela sto je posebno cuva i pazi.

Andy samo ti zelim reci da skupis i onaj zadnji atom snage da preguras, i da mislis na to da ce sve ovo jednom biti jucer. Samo imaj strpljenja, znam da je najlakse reci, ali znaj da nisi sama i da mislimo i da molimo i za tebe, i ne brini bit ces nagradjena milijun puta vise za svaku svoju suzu.
Drzi se drugarice [sm=rozica.gif][sm=rozica.gif]
[sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif]

ananas_ze -> RE: Kako ODLUCITI!!!! (19.7.2013 21:33:53)

[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

slatkapatka -> RE: Kako ODLUCITI!!!! (19.7.2013 21:59:44)

moradoh napraviti novi profil kako ovdje nema opcije anoniman, jer nisam bila spremna sa svima sa kojima se ovdje druzim podijeliti tolike detelje moje patnje, najgore sto me svi smatraju i jakom i hrabrom a ja placljivko nemoguci, bolje da me takvom smatraju, meni apsolutno nista nije znacilo kad bi netko rekao da sam hrabra ili jaka eto samo kako bi mi bilo lakse, nemoj misliti da je tako u tvom slucaju, svima koji su prozivjeli slicno a pogotovo tebi skidam kapu sto se boris iz dana u dan i imas nevjerojatnu snagu nastaviti dalje i ocuvati svoje srce u jednom komadu jer ce ti trebati da smjestis kao svemir veliku ljubav prema bebi koja ce ti ubrzo sletjeti u narucje, vidjet ces [sm=smiley27.gif], ti ne da zasluzujes mnogo, ti zasluzujes puno vise od toga ............

Andy_Bec23 -> RE: Kako ODLUCITI!!!! (20.7.2013 5:44:22)

Draga slatkapatka jako mi je zao cuti tu bol i patnju koju si imala. Ali evo kao sto i sama kazes da ce mo bit nagradjeni .... Ti vec jesi hvala dragom Bogu a i ja cu uskoro nadam se :-) Idem ja dalje nema stajanja... Ja nisam osoba koja se zavuce kuci i place . Ja izlazim sto vise. Radim neke stvari koje prije nisam. Samo da nepadnem. Nadam se da ce mi Bog dragi dat snagu da prebolim i krenem dalje...

lala0606 -> RE: Kako ODLUCITI!!!! (20.7.2013 17:05:59)

drage zenice cesto svratim na ovu temu, nema rijeci koje bih vam uputila, a istovremeno nema te velicine srca koju vi imate... tako ste hrabre.
zelim vam svima svu srecu ovog svijeta i najljepsi dar- bebicu da vam Bog podari... pogotovo tebi Andy,[sm=rozica.gif] ti si jaka i hrabra zena

vila_7 -> RE: Kako ODLUCITI!!!! (20.7.2013 21:04:48)

slatkapatka [sm=smiley31.gif]

klemzi -> RE: Kako ODLUCITI!!!! (21.7.2013 0:39:46)

Slatkapatka draga moja [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Andy_Bec23 -> RE: Kako ODLUCITI!!!! (11.8.2013 12:02:15)

Sutra si se trebala roditi duso moje duse, a sada ti idem na grob jer nisi tu :-( Tuzno-pretuzno

Medić* -> RE: Kako ODLUCITI!!!! (11.8.2013 12:24:46)

Sutra si se trebala roditi duso moje duse, a sada ti idem na grob jer nisi tu :-( Tuzno-pretuzno

[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]
Da vas dragi Bog obraduje i podari dobro [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

vila_7 -> RE: Kako ODLUCITI!!!! (11.8.2013 12:29:55)

[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

mala_sa -> RE: Kako ODLUCITI!!!! (11.8.2013 14:42:34)

Andy mila [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] [sm=smiley31.gif]

klemzi -> RE: Kako ODLUCITI!!!! (11.8.2013 18:44:45)

[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] Andy moja [sm=smiley19.gif]

Medi_87 -> RE: Kako ODLUCITI!!!! (11.8.2013 20:32:21)

[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

Mrvica_83 -> RE: Kako ODLUCITI!!!! (12.8.2013 9:09:15)

Andy draga [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>