|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: potrošačka korpa
9.4.2013 22:58:58   
bebaa
sve ste vi poguzije ali ja sam najveća...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu malena sharena)
Neposredna veza do poruke: 701
9.4.2013 22:59:01   
animagical

IZVORNA PORUKA: bebaa

ananas smijem li pisati šta na ovoj temi npr. da komentarišem animagical...samo cu reci voda mi ide na usta,gladna sam i odo opet vecerai...sve sto je nabrojala je suuuuuuper...user posted image user posted image i čini mi se da to nije ni zahmetliu a ni parali dorucak...narocito przenice...joj mljacuser posted image

ja sam i rekla da volimo da jedemo i da puno jedemouser posted image i upravo cekam veceruuser posted image

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 702
9.4.2013 23:10:47   
malena sharena
Ja sama sebi zabranjujem citanje tema o hrani iza 8 navece, vecerah u 9, evo opet bi mogla, plakacu majke mi.

Ne znas ti majko, kako je dijete roditi

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 703
9.4.2013 23:12:21   
ananas_ze

ananas smijem li pisati šta na ovoj temi npr. da komentarišem animagical...samo cu reci voda mi ide na usta,gladna sam i odo opet vecerai...sve sto je nabrojala je suuuuuuper...user posted image user posted image i čini mi se da to nije ni zahmetliu a ni parali dorucak...narocito przenice...joj mljacuser posted image

de ti,moja crijeva samo sto se nisu oglasila, jos se sjetih sudzuka s jajima...

Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.

S~proljeće~ 05.04.2014.
S~zvijezda smijalica~ 06.03.2017

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 704
9.4.2013 23:20:26   
bebaa

IZVORNA PORUKA: ananas_ze

de ti,moja crijeva samo sto se nisu oglasila, jos se sjetih sudzuka s jajima...

a ja se sjetih maslanice sa sirom iz čabra i domaćim kajmakom...malo paradajza...joj odo se roknut...
ovo je ot...
hajmo otvoriti temu gdje se samo kuka kako bi se sta moglo pojesti...ovo bas ne prilici potrosackoj...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ananas_ze)
Neposredna veza do poruke: 705
9.4.2013 23:56:44   
ljubičica 28

IZVORNA PORUKA: Amela86

Da ne otvaram drugu temu , mislim da je i ova pogodna . Samo smo muz i ja . trosimo oko 100 - 150 km mjesecno otprilike , vidim neki trose toliko sedmicno . Ali ja imam problem sa doruckom . Ustvari , namirnica za dorucak mi najbrze nestane ,i prosto kad idem u nabavku ne znam sta da uzmem za dorucak tokom cijelog mjeseca .

Moje pitanje je sta kupujete i kuhate za dorucak a da to nisu pahuljice i tome slicno . Kupim ja pasteta , salame , narezak ali vise mi je i od tog zlo , a neda mi se bas dok ustanem odmah nesto kuhati.

Mi baš rijetko kupujemo salame, hrenovke, paštete...uvijek imam ponešto od toga u frižideru ali nekako nam se svaki doručak svodi na jaja, sireve razne i mileram ili pavlaka, riba, ili nešto s kukuruznim brašnom (pura, uljevak i sl.). Uz to je svaki dan po šolja mlijeka i namaz uz mlijeko (obično neki džem,nije nutela user posted image ). Prženice, kiflice i uštipci su često uz ovo. Ovi kupovni proizvodi su samo ako nekom malo zafali ili mu je baš čejf to jesti.

I svako jutro doručkujemo skupa i to čim progledamo user posted image

Gospodaru moj,
ne dopusti da me zavara uspjeh, niti poraz baci u očaj. Podsjećaj me stalno da je neuspjeh iskušenje koje prethodi uspjehu...

asthenozoospermia, produženi ciklusi

01.04.2011. mamino proljetno sunce

(odgovor članu Amela86)
Neposredna veza do poruke: 706
10.4.2013 10:34:18   
Amela86

IZVORNA PORUKA: ljubičica 28

IZVORNA PORUKA: Amela86

Da ne otvaram drugu temu , mislim da je i ova pogodna . Samo smo muz i ja . trosimo oko 100 - 150 km mjesecno otprilike , vidim neki trose toliko sedmicno . Ali ja imam problem sa doruckom . Ustvari , namirnica za dorucak mi najbrze nestane ,i prosto kad idem u nabavku ne znam sta da uzmem za dorucak tokom cijelog mjeseca .

Moje pitanje je sta kupujete i kuhate za dorucak a da to nisu pahuljice i tome slicno . Kupim ja pasteta , salame , narezak ali vise mi je i od tog zlo , a neda mi se bas dok ustanem odmah nesto kuhati.

Mi baš rijetko kupujemo salame, hrenovke, paštete...uvijek imam ponešto od toga u frižideru ali nekako nam se svaki doručak svodi na jaja, sireve razne i mileram ili pavlaka, riba, ili nešto s kukuruznim brašnom (pura, uljevak i sl.). Uz to je svaki dan po šolja mlijeka i namaz uz mlijeko (obično neki džem,nije nutela user posted image ). Prženice, kiflice i uštipci su često uz ovo. Ovi kupovni proizvodi su samo ako nekom malo zafali ili mu je baš čejf to jesti.

I svako jutro doručkujemo skupa i to čim progledamo user posted image

Ja kako vidim nisam nikakva domacica user posted image uopste mi nije palo na pamet da za dorucak pravim puru , a to bas brzo i zasitno , i jos dobrih ideja ste mi dale , hvala vam , vise mi se muci na pastetu i kad je u radnji vidim , a da ne govorim kako je skupo sve .

(odgovor članu ljubičica 28)
Neposredna veza do poruke: 707
10.4.2013 10:36:01   
teacher75
ja za dorucak djeci iskljucivo pravim puru, griz il jaja, nece oni nikakve mazalice

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Amela86)
Neposredna veza do poruke: 708
10.4.2013 20:06:09   
gvendolina

IZVORNA PORUKA: teacher75

ja za dorucak djeci iskljucivo pravim puru, griz il jaja, nece oni nikakve mazalice

slicno kao kod nas,dorucak je uglavnom jaje,pura,ustipci,cuspajz,popara. jednom u 10-ak dana pojede virsle/salamu,a voli i ribu pa i nju povremeno ubacimo

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 709
10.4.2013 22:42:21   
MAMA MA
Ja ne doruckujem.Znam da to nije zdravo,ali to je jednostavno moj nacin da odrzim liniju...cim pocnem doruckovat-pocnem se debljat..Popijem 300 ml kafe s mlijekom cim ustanem...oko pola 12 prezalogajim nesto...vocku ili parce kolaca...rucam u pola 5...ne veceram..navece jedem voce...Odoh OT ali mi za mene niti jedan obrok nije problem-od krompira rahat zivjetuser posted image
Ali zato mali i mm(naglasak na mm)user posted image - glavna briga guser posted image a...
Za dorucak jedu:
domaci hljeb,kifle,ustipci,przenice,razne namaze abc sir,pavlaka,eurokrem,džem,hrenovke sa jajima,same hrenovke(kupujemo kvalitetnije),salama skoro nikad,pasteta argeta(od tune ili pureca),domaca jaja na oko ili kao cimbur,ako ima domaceg pilava isl.

U sustini se sve vrti-necu sad od dorucka pravit neki gala obrok,calabrcni sta i alahimanet...ha ja

"Why fool around with hamburger,when you have steak at home."-reče moj dragi i osvoji me...

(odgovor članu gvendolina)
Neposredna veza do poruke: 710
12.4.2013 9:02:29   
bebaa
juče dobih račun za struju 47 km...ma tačno mi nešto žao dat pare za ovo...a saće polako i ostali,sreća pa sam s grijanjem u debeloj pretplati...user posted image

"U laži su kratke noge ! "

(odgovor članu MAMA MA)
Neposredna veza do poruke: 711
12.4.2013 9:50:43   
tinkivinki
za ove što kupuju bioaktiv deterdžent 13.95-9kg će biti u Konzumu za vikend

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 712
12.4.2013 9:58:19   
mamaibabo

juče dobih račun za struju 47 km...ma tačno mi nešto žao dat pare za ovo...a saće polako i ostali,sreća pa sam s grijanjem u debeloj pretplati...user posted image

user posted image meni plina 220 km a fakat ga nesto nismo puno palili prosli mjesecuser posted image ma piiih odraze kozu

18.04.2012 dosla na svijet moja princeza ,moja inspiracija

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 713
12.4.2013 10:07:20   
chuci

nikad mi neće biti jasno zašto ljudi žale dati novac na plaćane računa struje. a od toga se vidi koristi i koristi. zamisli da je nema jedan mjesec pa da moraš prati veš na ruke, suđe isto, navečer nema svjetla, nema tv, nema računara, nema ni tople vode, nema peći i rerne bez velikog truda oko loženja itd. a svi se stalno žale na to, a telefon ma neka to mi je potreba pa račun isto kao i za struju.

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.
ako ih ne čujem... u zijanu su garant

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 714
12.4.2013 10:09:35   
ljubičica 28

IZVORNA PORUKA: tinkivinki

Ja ga već uzela user posted image I neki dan je bio na akciji...

Gospodaru moj,
ne dopusti da me zavara uspjeh, niti poraz baci u očaj. Podsjećaj me stalno da je neuspjeh iskušenje koje prethodi uspjehu...

asthenozoospermia, produženi ciklusi

01.04.2011. mamino proljetno sunce

(odgovor članu tinkivinki)
Neposredna veza do poruke: 715
12.4.2013 10:16:14   
bebaa

IZVORNA PORUKA: chuci

nikad mi neće biti jasno zašto ljudi žale dati novac na plaćane računa struje. a od toga se vidi koristi i koristi. zamisli da je nema jedan mjesec pa da moraš prati veš na ruke, suđe isto, navečer nema svjetla, nema tv, nema računara, nema ni tople vode, nema peći i rerne bez velikog truda oko loženja itd. a svi se stalno žale na to, a telefon ma neka to mi je potreba pa račun isto kao i za struju.

ma meni je bona zao dat pare za bilo koje rezije...sta ces kad nas gule,i sama znas da su nam rezije najskuplje u regionu a plate mizerija...pa na racune mi ode vise od pola porodiljske naknade...meni nebi bilo zaoplatiti da je sve u nekom proporcionalnom odnosu ali ovako radi se samo za kredit(to na stranu),rezije i hranu...pa nemoj samo reci kako rezije nisu skupe,meni jesu i preskupe...

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 716
12.4.2013 10:18:07   
Nedi

Meni malo nije jasan racun za struju ovaj mjesec jer nas nema od 07,30-16,30...Uvece radi tv, laptop, svetlo, masine, bojler. Nismo se ovaj mjesec grijali na struju. Nedjeljom nas opet nema...subotom malo vise kuham na struju. I opet 75KMuser posted image

24.12.2007.
24.o9.2013.

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 717
12.4.2013 10:39:11   
MaminaBeba
Nedi draga.. user posted image kako toliko?? koliki vam je stan?

*07.08.2010*
Mamin i tatin princ, blagoslov, život!

*16.03.2013*
Mamina, tatina, bracina princeza, naša druga radost!

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 718
12.4.2013 10:45:05   
zeze
Nisu ni meni jasni nasi racuni za struju. Evo vec 5 mjeseci nam dolazi oko 55 km, i to uvijek razlika u marku, 55, 54, 56 i tako. Pokusala sam i da stedim, i da bas koristim maximum, racun uvijek isti.user posted image

...Naida... smizlica moja malena .... 03.08.2010.

(odgovor članu MaminaBeba)
Neposredna veza do poruke: 719
12.4.2013 10:47:18   
ananas_ze

IZVORNA PORUKA: MaminaBeba

Nedi draga.. user posted image kako toliko?? koliki vam je stan?

mozda da provjeris i koliko si koje struje potrosila ako imas visu i nizu tarifu, a opet je puno, mm i ja smo na spratu, njegova mama dolje, racun za prosli mjesec 50KM, potrudim se da ukljucujem masinu i bojler kad je "jeftina" i kuham na plin...

Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.

S~proljeće~ 05.04.2014.
S~zvijezda smijalica~ 06.03.2017

(odgovor članu MaminaBeba)
Neposredna veza do poruke: 720
12.4.2013 11:16:27   
Honey3

IZVORNA PORUKA: ljubičica 28

IZVORNA PORUKA: tinkivinki

Ja ga već uzela user posted image I neki dan je bio na akciji...

Je li dobar,vidim dosta vas uzima ovaj ????

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu ljubičica 28)
Neposredna veza do poruke: 721
12.4.2013 11:22:08   
Honey3

IZVORNA PORUKA: Nedi

Meni malo nije jasan racun za struju ovaj mjesec jer nas nema od 07,30-16,30...Uvece radi tv, laptop, svetlo, masine, bojler. Nismo se ovaj mjesec grijali na struju. Nedjeljom nas opet nema...subotom malo vise kuham na struju. I opet 75KMuser posted image

ovo mi izgleda puno,imate li jeftinu ? Nama dodje oko 65-70 KM,citav dan je neko kuci,i uvijek nesto radi ili tv ili kompj.a da ti ne pricam koliko vesa ima za nas peterouser posted image masina za sudje radi skoro svaki dan,kuham na struju,ali ne mogu uvijek kuhati na jeftinoj,jer stalno nesto spremam,e peglanje sam haman izbacila,bas malo stvari peglam,bojler nam je sa grijanjem tako da tu ne ide puno struje....

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 722
12.4.2013 11:23:50   
bebaa
drage moje nebi mi mrsko da pregledam racune za sruju...tacno od oktobra na ovamo svi racuni preko 45 km a do tada svi od 30-35 km...jeli mozda sta poskupilo...ili nas kradu lopovi...user posted image

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 723
12.4.2013 11:25:50   
Amam
Sorry sto padobranisem,zahoo haj' na temu fondan user posted image user posted image

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 724
12.4.2013 11:27:32   
hanabanana
Nama struja nikad nije došla ispod 65 KM.
Isto kao i kod Nedi....nema nas radnim danom od 08 do 17.
Mašine palim većinom kad je jeftina struja.
I opet, nikad ispod 65 da se spustimo.

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *