|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: potrošačka korpa
7.4.2013 23:05:39   
saritaa

IZVORNA PORUKA: ljubičica 28

I izračunah ja koliko me košta sirnica user posted image

Stavila sam:
pola kg sira = 2 KM
dvije kašike kajmaka (to ne računam jer koristim domaće mlijeko, kajmak usput dođe)
3 kašike milerama = do 1 KM
3 jaja = do 1 KM

Još neka je 1 KM za brašno (razvijala sam) i 1 KM za puter i mlijeko kojim sam je polila, to je to. Za 6 KM puna velika tepsija sirnice. Za dvije osobe i previše.

mogla si slobodno bez jaja...ja danas pravila zeljanicu i zaboravila staviti jaja user posted image

Ako te jednog dana sustigne bijeda, ti ne govori Stvoritelju o tome kako imas jako veliki problem.Okreni se svojoj bijedi i reci joj da ti imas jako mocnog Stvoritelja.

mamina princeza 25.02.2008.
mamin princ 01.10.2011

(odgovor članu ljubičica 28)
Neposredna veza do poruke: 651
7.4.2013 23:07:37   
ljubičica 28

IZVORNA PORUKA: canim

A jeste je pekli...gdje je struja, jeli jeftina ili skupa tarifa user posted image

Očito nisam dobro izračunala user posted image Kod mene je peć na drva pa uštedim kad pravim pitu user posted image

Ma stvarno, ja kad pravim neki ručak računam samo koliko će me izaći ono što treba da dokupim. Ono što već imam i ne brojim u to. Osim danas user posted image Sve sam izbrojala user posted image

Gospodaru moj,
ne dopusti da me zavara uspjeh, niti poraz baci u očaj. Podsjećaj me stalno da je neuspjeh iskušenje koje prethodi uspjehu...

asthenozoospermia, produženi ciklusi

01.04.2011. mamino proljetno sunce

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 652
7.4.2013 23:07:44   
amra_sa
Znači bebo 4x praviš, ostalo se svališ user posted image
Ja pravim sedmično, ili eventualno u dvije sedmice neki kolač ili tortu. Pa nek pravim svake druge sedmice to je 24x mjesečno, a pravim i više. A i kod mene se svaljuju, Dobro si me prosvijetlila da znam. user posted image Počet ću ozbiljno da se bavim računima. user posted image

"Čovječe, ne možeš zlo činiti a dobru se nadati ... "

(odgovor članu tinkivinki)
Neposredna veza do poruke: 653
7.4.2013 23:09:05   
ljubičica 28

IZVORNA PORUKA: saritaa

Stavila sam:
pola kg sira = 2 KM
dvije kašike kajmaka (to ne računam jer koristim domaće mlijeko, kajmak usput dođe)
3 jaja = do 1 KM

Još neka je 1 KM za brašno (razvijala sam) i 1 KM za puter i mlijeko kojim sam je polila, to je to. Za 6 KM puna velika tepsija sirnice. Za dvije osobe i previše.

mogla si slobodno bez jaja...ja danas pravila zeljanicu i zaboravila staviti jaja user posted image

Gdje ćeš, bona, to zaboraviti user posted image To je osnovno, ne nadođe lijepo user posted image

Gospodaru moj,
ne dopusti da me zavara uspjeh, niti poraz baci u očaj. Podsjećaj me stalno da je neuspjeh iskušenje koje prethodi uspjehu...

asthenozoospermia, produženi ciklusi

01.04.2011. mamino proljetno sunce

(odgovor članu saritaa)
Neposredna veza do poruke: 654
7.4.2013 23:09:29   
amra_sa
Kad smo kod jaja, jaja najjeftinija. user posted image Nego, gdje kupujete taj sir, pola kg 4 km. Ja plaćam 5 KM po kg.

(odgovor članu amra_sa)
Neposredna veza do poruke: 655
7.4.2013 23:14:37   
saritaa

IZVORNA PORUKA: saritaa

Stavila sam:
pola kg sira = 2 KM
3 jaja = do 1 KM

Gdje ćeš, bona, to zaboraviti user posted image To je osnovno, ne nadođe lijepo user posted image

mah udubila se u neke misli i zaboravila...ali pita ko pita, stvarno ja ne vidjeh razliku user posted image

Ako te jednog dana sustigne bijeda, ti ne govori Stvoritelju o tome kako imas jako veliki problem.Okreni se svojoj bijedi i reci joj da ti imas jako mocnog Stvoritelja.

mamina princeza 25.02.2008.
mamin princ 01.10.2011

(odgovor članu ljubičica 28)
Neposredna veza do poruke: 656
7.4.2013 23:27:12   
bebaa

IZVORNA PORUKA: amra_sa

Ja pravim sedmično, ili eventualno u dvije sedmice neki kolač ili tortu. Pa nek pravim svake druge sedmice to je 24x mjesečno, a pravim i više. A i kod mene se svaljuju, Dobro si me prosvijetlila da znam. user posted image Počet ću ozbiljno da se bavim računima. user posted image

ma kakvi svalim...fino mi pokuca i dostavi na vrata...nemam ja vremena hodat po kolacima...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amra_sa)
Neposredna veza do poruke: 657
7.4.2013 23:28:53   
bebaa

Kad smo kod jaja, jaja najjeftinija. user posted image Nego, gdje kupujete taj sir, pola kg 4 km. Ja plaćam 5 KM po kg.

ona je napisala pla kg 2 km...a inace i ja tj. mm kuuje na trznici kod Lemeša 5 km...najbolji sir...

(odgovor članu amra_sa)
Neposredna veza do poruke: 658
7.4.2013 23:30:33   
bebaa

IZVORNA PORUKA: tinkivinki

IZVORNA PORUKA: bebaa

trebala bi otici do interexa ima bioaktiv 6 kg=11 km,znaci 3 kile me dodju 5,5 km a inace ga placam 7,10 km...dobra usteda a dugo ce trajati...evo komsinica opet pravila koplace i naravno vec smo ih potamanili...samo da se opere tanjir i da ga uredno vratim...user posted image

meni on nije dobro prao muževo radno odijelo,faks je ok,a ovaj bioaktiv mi je poslab za zaprljanije rublje

zasad nemamo zaprljanijih stvari dok malac ne naraste...a onda cemo da vidimo..

(odgovor članu tinkivinki)
Neposredna veza do poruke: 659
7.4.2013 23:46:25   
visnjica1
Ja se divim zenama koje imaju jednu platu od nekih 500km i sve uspiju kupiti i opet sretni i veseli,i uzasno puno trosimo necu teci ukupnu cijenu jer je i previse, ali zaista skidam kapu tim porodicama mi smo.nocas na veceru izasli nas 4 racun 151 € strasnooo a mmm lud on placa sam racun i hrani tudje g.... kosa mi se podigla fola poslovni partneri ma uzas sam ljuta ha ha

Moje Sunce 25.11.2012

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 660
7.4.2013 23:56:34   
malena sharena
Meni dosao racun za struju 45 KM. Bravo ja user posted image . Trosili smo puno, ali na jeftinoj, nikad mi nije manji racun bio, a ima da ga jos kresem.

Ne znas ti majko, kako je dijete roditi

(odgovor članu visnjica1)
Neposredna veza do poruke: 661
7.4.2013 23:57:28   
canim
Visnjice draga pa sta ste to jeli za 151€

Beba draga a jeli ti komsinici redovno vracas prazan tanjir, ja sam samo jednom tako dobila pun tanjir tj tepsijicu kadaifa od drage komsinice koju volimo kao rod a ja joj uredno vratila tepsijicu punu tufahija user posted image jeste da me je kritikovala sto sam se mucila ali ja nebih mogla drugacije.

(odgovor članu visnjica1)
Neposredna veza do poruke: 662
7.4.2013 23:58:59   
amra_sa

ma kakvi svalim...fino mi pokuca i dostavi na vrata...nemam ja vremena hodat po kolacima...user posted image user posted image user posted image

Jesi ti sigurna da si iz Bosne ? Nekako po postovima, rekla bih da si južnije. user posted image

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 663
8.4.2013 0:03:17   
malena sharena

IZVORNA PORUKA: canim

Visnjice draga pa sta ste to jeli za 151€

Beba draga a jeli ti komsinici redovno vracas prazan tanjir, ja sam samo jednom tako dobila pun tanjir tj tepsijicu kadaifa od drage komsinice koju volimo kao rod a ja joj uredno vratila tepsijicu punu tufahija user posted image jeste da me je kritikovala sto sam se mucila ali ja nebih mogla drugacije.

Mene muz vazda kritikuje kad vratim prazan tanjir, kaze, stavi bar saku bonbona, ko biva ako ti je mrsko napravit.

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 664
8.4.2013 0:06:10   
bebaa

Jesi ti sigurna da si iz Bosne ? Nekako po postovima, rekla bih da si južnije. user posted image

ja sam porijeklom posoljena tuzlanka...a tanjr najcesce vratim prazan a nekad curicama ubacim slatkisa ali se sljuti i na to...pa sta cu joj ja...ja bi al ona neda...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amra_sa)
Neposredna veza do poruke: 665
8.4.2013 0:07:23   
malena sharena
bebaa je u Sa, ali je zato visnjica sjeverozapadno :), draga visnjice kojih crnih 150 eura, to su mi dvije trecine fadunge

(odgovor članu malena sharena)
Neposredna veza do poruke: 666
8.4.2013 0:10:57   
bebaa

IZVORNA PORUKA: malena sharena

bebaa je u Sa, ali je zato visnjica sjeverozapadno :), draga visnjice kojih crnih 150 eura, to su mi dvije trecine fadunge

a moja citava kad ukljucim i cokolade,one su neizostavne...

(odgovor članu malena sharena)
Neposredna veza do poruke: 667
8.4.2013 0:16:31   
amra_sa
Bebo moraću se ja počet družit s tobom da me naučiš kako bit đon-obraz i te čarolije oko kuhanja user posted image

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 668
8.4.2013 0:21:05   
bebaa

Bebo moraću se ja počet družit s tobom da me naučiš kako bit đon-obraz i te čarolije oko kuhanja user posted image

e pa stvarno...cime sam ja to zasluzila...vidis vazno je dodati da kad ja kuham isto tako proslijedim njoj alin slana jela narocito razvijanu pogacu i nikad mi ne vrati prazan tanjr,,,ali džaba njoj govoriti...žena zna da ja nisam majstor od kolaca i da znam napraviti reform bolje nego iko ali rijetko...ali ja znam kuhati slana jela kao moja nena rahmetli u cemu kona uziva...pa eto dopunjujemo se...a bujrum na druzenje ali uz čokoladu...user posted image

(odgovor članu amra_sa)
Neposredna veza do poruke: 669
8.4.2013 0:30:13   
amra_sa

e pa stvarno...cime sam ja to zasluzila...vidis vazno je dodati da kad ja kuham isto tako proslijedim njoj alin slana jela narocito razvijanu pogacu i nikad mi ne vrati prazan tanjr,,,ali džaba njoj govoriti...žena zna da ja nisam majstor od kolaca i da znam napraviti reform bolje nego iko ali rijetko...ali ja znam kuhati slana jela kao moja nena rahmetli u cemu kona uziva...pa eto dopunjujemo se...a bujrum na druzenje ali uz čokoladu...user posted image

E vidiš nisi dodala da joj proslijediš slana jela. Tu sam se znači prešla. Ja kontala ti samo uzimaš. user posted image
Može, pod uslovom da bude Milka i da je ti platiš, kao i kafe. user posted image Evo nas ko ona dvojica što su vagali jaje. user posted image
Šalim se ja, bujrum vala još ako si mi blizu, taman možemo na kafu sad kad sunce ugrije. Ja plaćam. user posted image

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 670
8.4.2013 0:33:48   
bebaa
e ne moze ja placam...ja sam na dobrinji i sumnjam da sam ikom blizu...a narocito sa garasom sam jos udaljenija...ma kafu bi vjeruj mi i sad koliko sam umorna...a naravno milka pod obavezno samo da nije mlijecna i s eksaom...hej koliko stedim a ovamo prohtjeva,jelde nema logike...user posted image

(odgovor članu amra_sa)
Neposredna veza do poruke: 671
8.4.2013 0:37:04   
amra_sa

e ne moze ja placam...ja sam na dobrinji i sumnjam da sam ikom blizu...a narocito sa garasom sam jos udaljenija...ma kafu bi vjeruj mi i sad koliko sam umorna...a naravno milka pod obavezno samo da nije mlijecna i s eksaom...hej koliko stedim a ovamo prohtjeva,jelde nema logike...user posted image

Ja na A.P. Nismo daleko. A na Dobrinju često idem, volim Dobrinju i volim popiti kafu u Merkatoru.

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 672
8.4.2013 0:38:31   
prskalica
ja mjesecno potrosim da se cesto pitam otkud mi tolike pare user posted image

(odgovor članu amra_sa)
Neposredna veza do poruke: 673
8.4.2013 0:40:58   
bebaa

Ja na A.P. Nismo daleko. A na Dobrinju često idem, volim Dobrinju i volim popiti kafu u Merkatoru.

superiska...bez zeze samo da se proljepsa da mogu malca povest van naravno ako ti ne smeta ali ja ga nazalost nemam gdje ostaviti...odosmo OT..

(odgovor članu amra_sa)
Neposredna veza do poruke: 674
8.4.2013 0:41:07   
canim
Ja bih skromno samo kitkat pa ako ima ko da mi donese na tanjiru, mjenjam za voce po izboru user posted image user posted image

(odgovor članu amra_sa)
Neposredna veza do poruke: 675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *