|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: potrošačka korpa
7.4.2013 15:13:12   
MAMA MA
Ja nutellu ne kupujem jer je skupa..uzimam takovo eurokrem,malom linoladu..meni je super...Nutellu ne znam jesam li dva puta u zivotu pojela...

"Why fool around with hamburger,when you have steak at home."-reče moj dragi i osvoji me...

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 626
7.4.2013 15:38:30   
Hannica
Ja volim nutelu i uglavnom je kupujemo vani,mm kada ide negdje na put uvijek donese slatkisa i dvije-tri tegle nutele,ali nikad je nismo platili ni 5 ni 6 KM,bude malo jeftinija nego kod nas,kupi je samo zato sto je uvjeren da je nutela koja se kupi u EU bolja od ove nase.user posted image Meni iste,dobra i jedna i druga. Stedim tako sto nutelu ne stavljam u kolace,zao mi.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu MAMA MA)
Neposredna veza do poruke: 627
7.4.2013 15:47:07   
bebaa
ja kolace pravim 4x godisnje...rodjendan moj,mm,bajram I i II...i to budu cokoladne torte uglavnom...ali zato moja draga komsinica koju ja plaho volem svaki drugi dan pravi novi kolac...i nikad mu kolaci ne nedostaju...sreca pa imamo isti ukus,svi su bpuni cokolade...ali kad pola kile milke stavi u kolac meni dodje da placem a sramota me reci daj ba meni kupicu ti ja drugu neku...al je zato taj kolac da padnes na straznjicu kak je samo doooobarrrr...

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 628
7.4.2013 15:54:16   
Hannica
Ja kolace pravim cesto,min. 3 puta mjesecno,a nekad me krene pa pravim sedmicno 2 puta.
Kuham jedan obrok dnevno,za dorucak su uglavnom jaja,zitarice ili neke mazalice,a mm skoro svaki dan jede doruckuje vani s prijateljima.
Ja zaista ne mogu ni odprilike izracunati koliko mjesecno trosimo.user posted image
Sta se sve ubraja u tu potrosacku korpu,samo harana ili i rezije tu spadaju? Gorivo?

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 629
7.4.2013 15:57:53   
bebaa
ja kad sam otvarala temu kontala samo hrana i hemija...ali nazalost takav nam je zivot da ne mozes samo na to misliti pa eto pisemo i o rezijama,gorivu,vrtićima itd...zavisi koga sta tisti...a nekom ravno do mora...user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 630
7.4.2013 16:03:09   
Hannica
Pelene za dvije bebe preko 100 KM mjesecno.user posted image
Po mojoj racunici ja za pelene,mlijeko,slatkise i kinder jaja trosim oko 300 KM mjesecno. + hljeb, znaci 330 KM,a jos nista nisam kupila.user posted image
Malo po malo doci cu ja do konacne cifre.user posted image

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 631
7.4.2013 17:30:02   
bebaa
samo polako da se ne prepadnes...user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 632
7.4.2013 18:00:48   
Hannica
Ma necu se prepasti,dok ima-ima,kad nestane rezat cemo neke troskove. Nisam ja za to da se puno stedi,stedi kad imas,stedi kad nemas...pa hebi ga,cijeli zivit se patis.user posted image Nisam ni za presuser posted image ,ali treba covjek sebi priustiti neke sitnice koje voli bez obzira sto postoji jeftinija varijanta.user posted image

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 633
   [Obrisana poruka]
7.4.2013 18:03:58   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Hannica)
  Neposredna veza do poruke: 634
7.4.2013 18:06:57   
Hannica
Iman ti si user posted image ,imas sva prava da budes poguzija.user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 635
7.4.2013 18:41:47   
bebaa
trebala bi otici do interexa ima bioaktiv 6 kg=11 km,znaci 3 kile me dodju 5,5 km a inace ga placam 7,10 km...dobra usteda a dugo ce trajati...evo komsinica opet pravila koplace i naravno vec smo ih potamanili...samo da se opere tanjir i da ga uredno vratim...user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 636
7.4.2013 19:39:41   
amra_sa
Bebo obzirom da ti pratiš cijene, bilo bi dobro da nam na temi sniženja napišeš gdje je šta najeftinije kupovati, gdje su sniženja itd. Kako je krenulo ima da raspalim po Interexu i ostalim trgovinama. Ja fakat nemam puno vremena a nekad ni živaca da idem od trgovine do trgovine i da pratim. Dobro bi nam došli tvoji prijedlozi gdje, kad i šta kupovati. user posted image Pade mi na pamet opet onaj vic, markica po markica kuća user posted image
Šalu na stranu, ozbiljno mislim.

"Čovječe, ne možeš zlo činiti a dobru se nadati ... "

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 637
7.4.2013 19:42:57   
bebaa
ma ja svaki dan nadjem u sanducetu tovar ovih kataloga pa ako sta bude interesantno mogu napisati...ali neko je postavio gore link za neku stranicu na kojoj su sva snizenja u svim objektima...mozes potraziti ako hoces...

(odgovor članu amra_sa)
Neposredna veza do poruke: 638
7.4.2013 20:42:06   
R&T@

IZVORNA PORUKA: amra_sa

Bebo obzirom da ti pratiš cijene, bilo bi dobro da nam na temi sniženja napišeš gdje je šta najeftinije kupovati, gdje su sniženja itd. Kako je krenulo ima da raspalim po Interexu i ostalim trgovinama. Ja fakat nemam puno vremena a nekad ni živaca da idem od trgovine do trgovine i da pratim. Dobro bi nam došli tvoji prijedlozi gdje, kad i šta kupovati. user posted image Pade mi na pamet opet onaj vic, markica po markica kuća user posted image

Ima stranica sa skoro svim katalozima...

http://snizenja.veza.ba/

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu amra_sa)
Neposredna veza do poruke: 639
7.4.2013 20:57:23   
draguljče
Lenor od 2l u Interexu košta 5 KM.

Boj se ovna, boj se govna, pa kad ću onda živjeti?!

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 640
7.4.2013 21:02:35   
amra_sa

IZVORNA PORUKA: tajra

IZVORNA PORUKA: amra_sa

Ima stranica sa skoro svim katalozima...

http://snizenja.veza.ba/

Ovo nisam znala. Hvala na info user posted image

"Čovječe, ne možeš zlo činiti a dobru se nadati ... "

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 641
7.4.2013 21:36:47   
chuci

IZVORNA PORUKA: bebaa

trebala bi otici do interexa ima bioaktiv 6 kg=11 km,znaci 3 kile me dodju 5,5 km a inace ga placam 7,10 km...dobra usteda a dugo ce trajati...evo komsinica opet pravila koplace i naravno vec smo ih potamanili...samo da se opere tanjir i da ga uredno vratim...user posted image

ja se danas uvratila usput kontala da kupim ovaj. šipak. ni jednog jedinog nije bilo. a ariela bukvalno u policama milion i još na dvije strane dodatno ono na sredini. znači na tri strane izložen ariel. ovog na sniženju ni jendog. bile dvije kese po 9 kg ali je oko 19 km pa nisam uzela. uvratiću se opet kad budem prolazila da vidim ima li.

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.
ako ih ne čujem... u zijanu su garant

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 642
7.4.2013 21:39:51   
R&T@

IZVORNA PORUKA: chuci

uvratiću se opet kad budem prolazila da vidim ima li.

Mislim da je akcija bila do danas.

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 643
7.4.2013 22:35:41   
bebaa
hebiga...

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 644
7.4.2013 22:45:00   
ljubičica 28

IZVORNA PORUKA: Daliyah92

IZVORNA PORUKA: ljubičica 28

IZVORNA PORUKA: medic slatki

Mi nutelu ne kupujemo nikako, eurokrem samo. Ne sto stedimo na njoj vec jednostavno ne jedemo je user posted image

Ni mi ne kupujemo nutelu, a eurokrem koristim samo za palačinke. Mm i malac vole razne džemove a eurokrem jednom u dva-tri mjeseca će mm namazati. Istina, ja volim, čak i na petit keks namazati umjesto čokolade ali zbog viška kg izbjegavam user posted image

Ja ne izbjegavam, namazem i po deset keksica dnevno user posted image Kupujem i ja nutellu, a eurokrem ne, ionako ja sama jedem i kupim po 200gr mjesecno.

Ma bjež ba tamo user posted image Ti ono na dijeti, je l' user posted image ? Ne bih ja niti jedan minus prijavila da sam nastavila mazati keksiće, ne mogu se ja zaustaviti kad krenem user posted image

Gospodaru moj,
ne dopusti da me zavara uspjeh, niti poraz baci u očaj. Podsjećaj me stalno da je neuspjeh iskušenje koje prethodi uspjehu...

asthenozoospermia, produženi ciklusi

01.04.2011. mamino proljetno sunce

(odgovor članu Daliyah92)
Neposredna veza do poruke: 645
7.4.2013 22:47:59   
chuci
nemojte se smijati ali ja sad išla roviti smeće jer sam ubjeđena da nije završila ta akcija.
nađem onaj papir, uglavnom tek od sutra je taj deterđent na akciji.
eto

PS sreća pa sam jutros te papire pokupila zajedno sa pakovanjem od pelena i ubacila unutra pa se nisam uprljala

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.
ako ih ne čujem... u zijanu su garant

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 646
7.4.2013 22:52:25   
ljubičica 28
I izračunah ja koliko me košta sirnica user posted image

Stavila sam:
pola kg sira = 2 KM
dvije kašike kajmaka (to ne računam jer koristim domaće mlijeko, kajmak usput dođe)
3 kašike milerama = do 1 KM
3 jaja = do 1 KM

Još neka je 1 KM za brašno (razvijala sam) i 1 KM za puter i mlijeko kojim sam je polila, to je to. Za 6 KM puna velika tepsija sirnice. Za dvije osobe i previše.

Gospodaru moj,
ne dopusti da me zavara uspjeh, niti poraz baci u očaj. Podsjećaj me stalno da je neuspjeh iskušenje koje prethodi uspjehu...

asthenozoospermia, produženi ciklusi

01.04.2011. mamino proljetno sunce

(odgovor članu ljubičica 28)
Neposredna veza do poruke: 647
7.4.2013 22:57:58   
tinkivinki

meni on nije dobro prao muževo radno odijelo,faks je ok,a ovaj bioaktiv mi je poslab za zaprljanije rublje

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 648
7.4.2013 22:59:55   
canim
A jeste je pekli...gdje je struja, jeli jeftina ili skupa tarifa user posted image

(odgovor članu ljubičica 28)
Neposredna veza do poruke: 649
7.4.2013 23:00:39   
tinkivinki

ja kolace pravim 4x godisnje...rodjendan moj,mm,bajram I i II...i to budu cokoladne torte uglavnom...ali zato moja draga komsinica koju ja plaho volem svaki drugi dan pravi novi kolac...i nikad mu kolaci ne nedostaju...sreca pa imamo isti ukus,svi su bpuni cokolade...ali kad pola kile milke stavi u kolac meni dodje da placem a sramota me reci daj ba meni kupicu ti ja drugu neku...al je zato taj kolac da padnes na straznjicu kak je samo doooobarrrr...

fino je imati ovakvu komšinicu kad mužu padne šećeruser posted image .i tu ti uštediš

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *