|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: potrošačka korpa
8.4.2013 0:41:42   
bebaa

IZVORNA PORUKA: prskalica

ja mjesecno potrosim da se cesto pitam otkud mi tolike pare user posted image

pa mi bosanci smo ti ko vic...trosimo vise nego sto zaradjujemo...

(odgovor članu prskalica)
Neposredna veza do poruke: 676
8.4.2013 0:43:44   
prskalica
user posted image user posted image user posted image sve kad sastavis ja nemam pojma bude i viska od plate user posted image a ne bavim se lopovlukom majke mi

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 677
8.4.2013 0:44:33   
amra_sa

IZVORNA PORUKA: bebaa

IZVORNA PORUKA: amra_sa

e ne moze ja placam...ja sam na dobrinji i sumnjam da sam ikom blizu...a narocito sa garasom sam jos udaljenija...ma kafu bi vjeruj mi i sad koliko sam umorna...a naravno milka pod obavezno samo da nije mlijecna i s eksaom...hej koliko stedim a ovamo prohtjeva,jelde nema logike...user posted image

Ja na A.P. Nismo daleko. A na Dobrinju često idem, volim Dobrinju i volim popiti kafu u Merkatoru.

superiska...bez zeze samo da se proljepsa da mogu malca povest van naravno ako ti ne smeta ali ja ga nazalost nemam gdje ostaviti...odosmo OT..

Ista sam po tom pitanju, i ja ovu svoju Hamšu vodim gdje god stignem. Koliko mu je godina ? Moja ima 3 i 2.5 mjeseca otprilike.

"Čovječe, ne možeš zlo činiti a dobru se nadati ... "

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 678
8.4.2013 0:45:13   
visnjica1
Canim jelo se predjelo plata , jeli se stekovi mm sam pojeo 600 gr ja i ova po 150 a kolega 300gr , pice , desertjelo je se fino a to je Americki restoran harley davidson ma duti i meni je muka ali makar je i meni pun stomak dobro mi ne kuhamo puno kuci u zadnje vrijeme jer mm radi puno a ja sama tako da se vani jede ili si napravim beki tosz uglavnom.me na isto dodje

Moje Sunce 25.11.2012

(odgovor članu prskalica)
Neposredna veza do poruke: 679
8.4.2013 0:45:36   
bebaa
mi imamo samo 6.5 mjeseci...user posted image

(odgovor članu amra_sa)
Neposredna veza do poruke: 680
8.4.2013 0:52:33   
amra_sa

mi imamo samo 6.5 mjeseci...user posted image

MAŠALA ...

"Čovječe, ne možeš zlo činiti a dobru se nadati ... "

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 681
8.4.2013 10:25:02   
Daliyah92

IZVORNA PORUKA: visnjica1

Ja se divim zenama koje imaju jednu platu od nekih 500km i sve uspiju kupiti i opet sretni i veseli,i uzasno puno trosimo necu teci ukupnu cijenu jer je i previse, ali zaista skidam kapu tim porodicama mi smo.nocas na veceru izasli nas 4 racun 151 € strasnooo a mmm lud on placa sam racun i hrani tudje g.... kosa mi se podigla fola poslovni partneri ma uzas sam ljuta ha ha

Pa vasa je plata sigurno puno veca. Ove sto imaju platu od 500 sigurno ne jedu tako skupu hranu, a sigurno je tu i skuplja hrana puno. Meni kaze mm da je u Dubaiju sve pretjeranu skupo, ali su i plate boli glava. Moj djever je zivio u istom gradu ovdje kod nas, a onda se preselio u drugi i kaze sve puno skuplje ali mu je zato i plata veca. Ja imam srece sto su ovdje cijene otprilike kao u Bosni, ali su plate vece. A neke su stvari cak puno jeftinije pa tako da i mozemo ustediti. Ovdje kad kupujem vodu onako u malim flasicama 1l bude 0,80KM a 1l benzina bude jeftijiji, samo 0,40KM user posted image Ali mi kupujemo vodu u kanisterima od 18l za 2KM user posted image

"Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi."

A 16.6.2012. :)
D 14.5.2016. :)

(odgovor članu visnjica1)
Neposredna veza do poruke: 682
8.4.2013 10:42:29   
zeze

Ja se divim zenama koje imaju jednu platu od nekih 500km i sve uspiju kupiti i opet sretni i veseli,i uzasno puno trosimo necu teci ukupnu cijenu jer je i previse, ali zaista skidam kapu tim porodicama mi smo.nocas na veceru izasli nas 4 racun 151 € strasnooo a mmm lud on placa sam racun i hrani tudje g.... kosa mi se podigla fola poslovni partneri ma uzas sam ljuta ha ha

Uspjela bi i ti da moras, vjeruj. user posted image

...Naida... smizlica moja malena .... 03.08.2010.

Neposredna veza do poruke: 683
8.4.2013 10:59:07   
MaminaBeba

IZVORNA PORUKA: zeze

Uspjela bi i ti da moras, vjeruj. user posted image

user posted image baš tako ..

*07.08.2010*
Mamin i tatin princ, blagoslov, život!

*16.03.2013*
Mamina, tatina, bracina princeza, naša druga radost!

(odgovor članu zeze)
Neposredna veza do poruke: 684
8.4.2013 11:06:06   
MaminaBeba
Jučer kupih nešto mesa, osnovne potrebštine (ulje, šećer, kafa, par kesa tjestenine, jaja i još po nešto), malom djetetu pelene i maramice i u apoteci šta mi je trebalo (kapi za grčeve, čaj, kremicu..) zijanih se, ode 250 km ko od šale. A sigurno nam neće biti dostatno do kraja mjeseca, morat ćemo opet dokupiti namjernica. I zaboravila sam kupiti omekšivač i datardžent! Eno vidim u Konzumu na akciji Bioaktiv datardžent 9 kg oko 14 km, eh to ću kupiti vala danas. Iz dana u dan sve je skuplje.

*07.08.2010*
Mamin i tatin princ, blagoslov, život!

*16.03.2013*
Mamina, tatina, bracina princeza, naša druga radost!

(odgovor članu MaminaBeba)
Neposredna veza do poruke: 685
9.4.2013 22:30:56   
Amela86
Da ne otvaram drugu temu , mislim da je i ova pogodna . Samo smo muz i ja . trosimo oko 100 - 150 km mjesecno otprilike , vidim neki trose toliko sedmicno . Ali ja imam problem sa doruckom . Ustvari , namirnica za dorucak mi najbrze nestane ,i prosto kad idem u nabavku ne znam sta da uzmem za dorucak tokom cijelog mjeseca .

Moje pitanje je sta kupujete i kuhate za dorucak a da to nisu pahuljice i tome slicno . Kupim ja pasteta , salame , narezak ali vise mi je i od tog zlo , a neda mi se bas dok ustanem odmah nesto kuhati.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 686
9.4.2013 22:35:25   
ananas_ze

IZVORNA PORUKA: Amela86

Da ne otvaram drugu temu , mislim da je i ova pogodna . Samo smo muz i ja . trosimo oko 100 - 150 km mjesecno otprilike , vidim neki trose toliko sedmicno . Ali ja imam problem sa doruckom . Ustvari , namirnica za dorucak mi najbrze nestane ,i prosto kad idem u nabavku ne znam sta da uzmem za dorucak tokom cijelog mjeseca .

Moje pitanje je sta kupujete i kuhate za dorucak a da to nisu pahuljice i tome slicno . Kupim ja pasteta , salame , narezak ali vise mi je i od tog zlo , a neda mi se bas dok ustanem odmah nesto kuhati.

da probas sa sirnim namazom i soljom mlijeka?

Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.

S~proljeće~ 05.04.2014.
S~zvijezda smijalica~ 06.03.2017

(odgovor članu Amela86)
Neposredna veza do poruke: 687
9.4.2013 22:35:59   
bebaa
ja vikendom pravim ustipke...radnim danima sam sama ali i ako jedem jeste neki sendvić,,,znam ih puno koji za dorucak tamane tjesteninu najcesce sa mlijecnim proizvodima...i ja ponekad napavim za neki vikend...ma sta znam,stvar ukusa...
ali eto-ustipci i pasta...

(odgovor članu Amela86)
Neposredna veza do poruke: 688
9.4.2013 22:36:14   
ananas_ze

IZVORNA PORUKA: ananas_ze

da probas sa sirnim namazom i soljom mlijeka?

zaboravih na povrce: paradajz, krastavci, salata?

Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.

S~proljeće~ 05.04.2014.

(odgovor članu ananas_ze)
Neposredna veza do poruke: 689
9.4.2013 22:38:11   
bebaa
ovo povrce je super ideja narocito kad mu bude sezona,pa ubacis malo kajmaka u paradajz i UBIJEŠ koje jaje,vruc hljeb...uh ja ogladni opet...user posted image

(odgovor članu ananas_ze)
Neposredna veza do poruke: 690
9.4.2013 22:40:14   
ananas_ze

ovo povrce je super ideja narocito kad mu bude sezona,pa ubacis malo kajmaka u paradajz i UBIJEŠ koje jaje,vruc hljeb...uh ja ogladni opet...user posted image

hajd bjezi s teme dok se i meni nije apetit otvorio user posted image

S~proljeće~ 05.04.2014.

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 691
9.4.2013 22:42:19   
Galicia

Ja i mm sami potrosimo toliko na jednu veceru.

Jedan je zivot.

“It takes a long time to make it simple.”

Neposredna veza do poruke: 692
9.4.2013 22:45:51   
Crnkica

ja sam jutros mrimohod upržila pileće ćevape i paniranu ribu,sve u jednoj tavi,malo salate i svi poslije po šolju domaeg voćnog kompota.
nije zahmetli a men super mesno da podigne jutro,da ujutro jedem samo pahuljice nebi mogla hodat.
tako sam naučila na jači doručak.user posted image

(odgovor članu Amela86)
Neposredna veza do poruke: 693
9.4.2013 22:46:37   
animagical

pura sa sirom i jogurtom, to nije neko kuhanje...jaja na sto nacina, przenice, topa pa sa somunima umakati, sendvic sa sirom i zelenom salatom, pileca salata, sopska salata, krastavci u pavlaci, ma milion je kombinacija mimo tih pastetauser posted image

(odgovor članu Amela86)
Neposredna veza do poruke: 694
9.4.2013 22:49:57   
Amela86
Sobro , nisam sve navela , naravno jaja na sve nacine, vajkrem zdenka , ali nekad imam osjecaj da vise trosim na " dorucak " nego na sve ostalo a kao sto vidite nista specijalno ne kupujem .

(odgovor članu Crnkica)
Neposredna veza do poruke: 695
9.4.2013 22:51:30   
Galicia
Dorucak:
Namazi. Krosane. Vocna salata. Sok od narandze. Jaje na oko u sendvic. Przenice. Przene hrenovke. BIjela kafa. Jabuka.

“It takes a long time to make it simple.”

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 696
9.4.2013 22:54:06   
bebaa
ananas smijem li pisati šta na ovoj temi npr. da komentarišem animagical...samo cu reci voda mi ide na usta,gladna sam i odo opet vecerai...sve sto je nabrojala je suuuuuuper...user posted image user posted image i čini mi se da to nije ni zahmetliu a ni parali dorucak...narocito przenice...joj mljacuser posted image

(odgovor članu Amela86)
Neposredna veza do poruke: 697
9.4.2013 22:54:57   
Crnkica

Sobro , nisam sve navela , naravno jaja na sve nacine, vajkrem zdenka , ali nekad imam osjecaj da vise trosim na " dorucak " nego na sve ostalo a kao sto vidite nista specijalno ne kupujem .

pa naravno da je skuplje kad kupuješ gotove proizvode,2 nareska ili gulaša po 3 KM,hljeb i salata,jogurt sve 10 KM najmanje,a za te pare restoranski doručak napravit.

(odgovor članu Amela86)
Neposredna veza do poruke: 698
9.4.2013 22:55:01   
malena sharena
Mi za dorucak jedemo jaja na razne nacine, topu, kajmak, puter,suho meso i pavlaku, ponekad hrenovke i pastetu, sve to uz solju caja ili mlijeka. Cesto napravim i ustipke, pogacu ili domaci hljeb i tad mozemo i pavlake namazat, bude super. Jos sad sezona raznog povrca, pa razne salate pravimo, mmm

Ne znas ti majko, kako je dijete roditi

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 699
9.4.2013 22:58:12   
malena sharena
Sto se tice ustede, najjeftinija varijanta je neko pecivo u domacoj izvedbi, kiflice, ustipci pa i domaci hljeb i sl. uz to mozes bilo sta pojesti.

Ne znas ti majko, kako je dijete roditi

(odgovor članu malena sharena)
Neposredna veza do poruke: 700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *