mamaibabo -> RE: potrošačka korpa (3.4.2013 22:14:28)
|
IZVORNA PORUKA: Emmy IZVORNA PORUKA: mamaibabo ma da draga mm mi elektricar a pazi sad ovo ,nemamo veliki potrosaca struje sem pegle bojler na plin kuham i pecem na plin renla mi je na plin 2011 zamjenili frizider,masinu za ves,susilicu,masinu za sudje sve je AA+ kategorija ustede el.energije ,pvc-stolarija i racun za struju 70 km plus -minus 5-7 km zalili se evo vec drugi putal nista.......... I meni isto toliko struje dolazi, s tim da mi kuhamo na struju, ali meni je račun ovaj ok, kada izračunam koliko smo potrošili, znači sve regularno. Do unazad par mjeseci je znalo izaći i na 100 KM, ali sada je već 70-75 KM. Eh sad o cijeni struje bi se dalo diskutovati..... emmy meni je ovakvi racuni u zadnjih 6 mjeseci i zaista nema logike elektrodistribucija kaze da provjerimo instlacije ali mm zna sigurno da su instalacije ok mm kaze da zna sa je u pitanju ,nerazumijem se al nesto salju jacu struju i kao sat vrti u prazno ,sad je mm pozvao experte za instalaciju posto elek.nece u kuci provjeravati dali nam privatnike s kojima oni suradjuju i eto vidjet ce mo da napomenem da su mjenjali nake zice evo 7 mjeseci i od tad su racuni uduplani i ne samo meni zali se cio komsiluk[sm=smiley13.gif]
|
|
|
|