|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: potrošačka korpa
3.4.2013 12:28:28   
canim

IZVORNA PORUKA: Iman83

IZVORNA PORUKA: canim

A sto vadite bateriju iz laptopa i koristite samo na struju user posted image ja redovno punim laptop po noci, dakle po jeftinoj struji a koristim cijeli dan na bateriju bez problema, isto kao i mobitel.

A što džabe da koristim bateriju kad sam kući i laptop moguu ključiti u struju.
Nedavno je neko pisao da je bateriju za Dell laptop platio cca 300 KM.
Ovako baterija k'o nova, punimo je samo i koristimo kad idemo negdje...a čestim punjenjem one brzo 'odu'.

Pa dobro, samo pitam koji je razlog jer ja tako ne radim, da znam.
Ja znam da baterije brzo odu ako se pune non stop, tj ako se puna baterija dopunjava, radi na struju, onda ona izgubi svoju jacinu a normalno punjenje baterije kad se istrosi kao i mobitele sto punimo nebi trebalo biti veliki problem.

Inace mi nismo toliko spretni u stednji ali ni ne rasipamo se.Pocela sam da vodim detaljnu evidenciju gdje sve trosimo novac, jer smo shvatili da se jako puno neplanski potrosi.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 326
   [Obrisana poruka]
3.4.2013 12:33:39   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu canim)
  Neposredna veza do poruke: 327
3.4.2013 12:33:54   
sporty mamaa
Evo meni maloprije stize porukica iz tusa da su im trenutno na akciji osnovne zivotne namirnice pa eto kome je usput i tu se da ustedituser posted image user posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 328
3.4.2013 12:38:16   
malena sharena
Ma ja sam skontala da ovo vodjenje evidencije koristi cisto da znas koliko si gdje potrosio, da imas neku sliku kud pare odose, a da sam nesto ustedila odkako sve pisem, i nisam.

Ne znas ti majko, kako je dijete roditi

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 329
3.4.2013 12:39:04   
draguljče
Ni ja ovaj dio oko baterije na laptopu ne kontam. user posted image
Nikad još bateriju izvadila nisam, laptop radi na struju i stalno je uključen u struju radio ne radio. Baterija mi može biti najviše sat vremena kad nešto radim, i tako je od kako sam ga kupila. I meni su rekli da se baterija ne treba vaditi zbog samog kompjutera, ne znam. I radi već 7. godina i ništa mu ne fali, ni laptopu, a ni bateriji.
Što se ostalih ušteda tiče trebala bih malo povesti računa. Svjetlo u hodniku mi je stalno upaljeno kao i LCD. Nekako mi navika iako ga niko ne gleda.
Što se tiče jeftine struje mi, nažalost, nemamo tu opciju, uvijek nam je ista tarifa.

Boj se ovna, boj se govna, pa kad ću onda živjeti?!

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 330
3.4.2013 12:39:59   
canim
iman kod te evidencije je najbitnije da uzimas racune na mjestima gdje kupujes, tako mi radimo i onda to sve upisem u listu za taj mjesec i na kraju sumiram i to je to.
Doduse u zadnje vrijeme sam skontala da ima i program koji se moze koristiti u mobitelima i mozes unositi svoje dnevne troskove i onda samo trazis od tog programa da ti posalje na email i eto ti pregleda lista, u taj program unosim samo one nabavke gdje ne dobijem racune kako nebih zaboravila koliko sam platila.

Neposredna veza do poruke: 331
3.4.2013 12:45:06   
aazra
IZVORNA PORUKA: sporty mamaa

Evo meni maloprije stize porukica iz tusa da su im trenutno na akciji osnovne zivotne namirnice pa eto kome je usput i tu se da ustedituser posted image user posted image

Sto se tice tih akcija, posebno koje se odnose na prehranu pa i na ostalo...primijetila sam da su najcesce neki "lijevi" proizvodi na akciji user posted image Npr. puter sumnjivog porijekla, eurokrem, ulje, smrznuto povrce i to bas ono koje ne uzimamo, neki nekvalitetni namazi..kao i neki proizvodi koji i s akcijom dodju preskupi...ipak, opet se nađe ponekad i nesto od onog sto koristimo da je na akciji ...ali bas rijetko user posted image

Sporty mama i ja dobijam "pozdrave" od tusa ne znam ni kako ni kad sam se registrovala, uglavnom promijenila sam i mob i broj a i dalje mi stizu user posted image Zna li neko kako da ih ukinem...

< Poruku je uredio aazra -- 3.4.2013 12:47:04 >

Neposredna veza do poruke: 332
3.4.2013 12:45:45   
ziki
U ovom nekom periodu proljeća i jeseni(prije paklenih vrućina) struja mi dođe oko 50 km. Dosta vodim računa o jeftinoj pa tad palim mašine, peglu, pkač za hljeb noću... Bojler ne gasim, mali je od 50 l i začas se potroši a ne bih da dijete moram oprat hladnom voodm. Kuham na struju, dva frižidera tj mali + eći kombinovani sa zamrzivačem.
I da kako sam uzela mašinu za suđe račun se smanjio jer je palim kad je jeftina na ili brzi ili eko program. I ovu za veš šareno uglavnom perem na eko programu.

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 333
3.4.2013 12:47:45   
Hanady RR

iman kod te evidencije je najbitnije da uzimas racune na mjestima gdje kupujes, tako mi radimo i onda to sve upisem u listu za taj mjesec i na kraju sumiram i to je to.
Doduse u zadnje vrijeme sam skontala da ima i program koji se moze koristiti u mobitelima i mozes unositi svoje dnevne troskove i onda samo trazis od tog programa da ti posalje na email i eto ti pregleda lista, u taj program unosim samo one nabavke gdje ne dobijem racune kako nebih zaboravila koliko sam platila.

ima i na računaru porgramuser posted image
ja vodim evidneciju...osobito jer dosta koristim karticu...nekoliko puta mi se desilo da u pordavnici piše odbijena pa ponovo provuku a na listingu 2 puta odbiju...
sve ja čuvam...i sabiram...bogami znam vdijet sama bez porgrama gdje sam presaugala nepotrebnouser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 334
3.4.2013 12:55:52   
*pcelica*

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

ja vodim evidneciju...osobito jer dosta koristim karticu...nekoliko puta mi se desilo da u pordavnici piše odbijena pa ponovo provuku a na listingu 2 puta odbiju...
sve ja čuvam...i sabiram...bogami znam vdijet sama bez porgrama gdje sam presaugala nepotrebnouser posted image

Ovo se mm desilo kad je denom kupovao tene. Srecom ja sacuvala i one odreske da je odbijena transakcija i racun i onaj odrezak o potvrdi transakcije. Elem ta se radnja zatvarala jedva pare iscupali. user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 335
3.4.2013 13:09:20   
Daliyah92
A kad je jeftina sruja? Vidim vama dodje sruje i po 50-60 KM a grijete se na struju i kuhate. Mojoj mami uvijek sruje dodje cini mi se preko 70 KM, nekad i do 90. A lozi vatru zimi i na tom sporetu i kuha. Bojler joj je dugo bio upaljen stalno a u zadnjih godinu dana i njega gasi, pali samo po potrebi. Masinu za ves mozda pali jednom sedmicno i opere dosa vesa, a masinu za sudje i nema. Kako joj onda dodje ovoliko sruje?

Ovdje gdje ja zivim struja je jeftinija nego u BiH ja mislim. Kod mene su laptop i tv (plazma) cijeli dan upaljeni, sijalice palim po porebi, bojler se zimi cesto pali a cijelo ljeto ga ne palimo. Zimi smo se grijali na struju a ljeti se hladimo klimom, koja je upaljena dan i noc. Struje nam dodje oko 40 KM. Kuham na plin. Voda se ne placa, ali zato kupujemo vodu za piti i to je od 10 do 20 KM mjesecno.

U kupovinu idemo jednom mjesecno i porosimo od 100 do 150 KM, zavisi koliko nam stvari zafali. I naravno u toku mjeseca potrosi se jos za neke stvari koje ne mogu dugo trajati. Za bebu otprilike mjesecno oko 50 KM. Ima i jos drugih troskova kao dryclean, benzin, internet i dopune, sve otprilike do 200 KM.

Jedino nam je stan skup. 500 KM mjesecno, jos je nenamjesten, sve smo sami kupovali nije nista bilo u njemu. Ali to je ovdje jeftino za njih user posted image Stan u centru je dva ili tri puta skuplji user posted image Imamo 3 sobe, 2 manja kupatila, dnevnu i kuhinju.

Ne znam samo koliko je "normalno" potrositi na garderobu? Jeste li pisale na kojoj temi o tome? Mislim da to nije za ovu temu.

"Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi."

A 16.6.2012. :)
D 14.5.2016. :)

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 336
3.4.2013 13:28:29   
canim

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

Znam da ima cak je i prakticnije voditi na kompjuteru i samo unositi cifre ali ja nesto ne vjerujem kompjuterima user posted image

Ja sam nedavno pohadjala seminar u nahli o vodjenju kucnog budjeta, toplo preporucujem jer vjerujem da ce opet organizovati nesto takvo.

Naravno samo zapisivanje i vodjenje evidencije nemoze doprinijeti nicemu ako nemamo zelje da promijenimo kupovne navike ali meni licno je vodjenje evidencije doprinijelo da razumnije trosim novac kao i da primjetim koje su mi greske.

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 337
3.4.2013 15:11:05   
ljubičica 28
IZVORNA PORUKA: Daliyah92

A kad je jeftina sruja? Vidim vama dodje sruje i po 50-60 KM a grijete se na struju i kuhate. Mojoj mami uvijek sruje dodje cini mi se preko 70 KM, nekad i do 90. A lozi vatru zimi i na tom sporetu i kuha. Bojler joj je dugo bio upaljen stalno a u zadnjih godinu dana i njega gasi, pali samo po potrebi. Masinu za ves mozda pali jednom sedmicno i opere dosa vesa, a masinu za sudje i nema. Kako joj onda dodje ovoliko sruje?

Ovdje gdje ja zivim struja je jeftinija nego u BiH ja mislim. Kod mene su laptop i tv (plazma) cijeli dan upaljeni, sijalice palim po porebi, bojler se zimi cesto pali a cijelo ljeto ga ne palimo. Zimi smo se grijali na struju a ljeti se hladimo klimom, koja je upaljena dan i noc. Struje nam dodje oko 40 KM. Kuham na plin. Voda se ne placa, ali zato kupujemo vodu za piti i to je od 10 do 20 KM mjesecno.

U kupovinu idemo jednom mjesecno i porosimo od 100 do 150 KM, zavisi koliko nam stvari zafali. I naravno u toku mjeseca potrosi se jos za neke stvari koje ne mogu dugo trajati. Za bebu otprilike mjesecno oko 50 KM. Ima i jos drugih troskova kao dryclean, benzin, internet i dopune, sve otprilike do 200 KM.

Jedino nam je stan skup. 500 KM mjesecno, jos je nenamjesten, sve smo sami kupovali nije nista bilo u njemu. Ali to je ovdje jeftino za njih user posted image Stan u centru je dva ili tri puta skuplji user posted image Imamo 3 sobe, 2 manja kupatila, dnevnu i kuhinju.

Ne znam samo koliko je "normalno" potrositi na garderobu? Jeste li pisale na kojoj temi o tome? Mislim da to nije za ovu temu.

ini mi se da su ene koje se griju na struju pisale da imaju puno vee raune. Kuhanje moda, ali ne vjerujem da se moe i grijati na struju za ove pare.

< Poruku je uredio ljubičica 28 -- 3.4.2013 15:12:58 >

Gospodaru moj,
ne dopusti da me zavara uspjeh, niti poraz baci u očaj. Podsjećaj me stalno da je neuspjeh iskušenje koje prethodi uspjehu...

asthenozoospermia, produženi ciklusi

01.04.2011. mamino proljetno sunce

(odgovor članu Daliyah92)
Neposredna veza do poruke: 338
3.4.2013 15:36:27   
ljubičica 28
Nama račun za struju iznosi do 50 KM, ne grijemo se na struju a rijetko i kuham na struju. Ukupno za režije nikad ne izdvajamo više od 130 KM ( struja, voda, internet i mobiteli, tel. smo isključili).

Neko reče da ne gleda kolike su cijene pojedinih namirnica. Vjerujem da tako može ako su dvije plaće u kući, s jednom to već ne bi išlo.

MM ima primanja oko 1000 KM (50 KM gore-dolje). Za hranu odmah u startu izdvojimo 500 KM (pisala sam već da se u taj iznos fino mogu uklopiti), za režije oko 100, gorivo 200 (mm ide autom na posao i u to se ubrajaju i njegove kahve) i još 100 KM izdvojimo na malenog, odjeću, obuću i neke dr. stvari (iako nekad ne potrošimo ovaj iznos pa to ide sa strane). Ostatak ide u štek. Skoro svaki mjesec zaradi i oko 100 koje također idu u taj štek.

Iz ovog šteka uvijek plaćamo registraciju, kurban, drva, popravke auta, tehnike i kupovina nekih dr. stvari, i to nikad ne obavljamo na rate. Evo npr. ovaj mjesec smo registrovali auto 550 KM i obavili akiku za malenog (oko 300 KM) i to s gotovinom. Istina da sad nema ništa u šteku al' bit će idući mjesec user posted image

Gospodaru moj,
ne dopusti da me zavara uspjeh, niti poraz baci u očaj. Podsjećaj me stalno da je neuspjeh iskušenje koje prethodi uspjehu...

asthenozoospermia, produženi ciklusi

01.04.2011. mamino proljetno sunce

(odgovor članu ljubičica 28)
Neposredna veza do poruke: 339
3.4.2013 16:31:37   
M kao Mama
to oko bojlera meni je muka, iskreno, ja pokušala rekoh da ga gasim, došlo mi dvije KM manje račun, kad nisam bojler razbila, i sad opet je stalno upaljen,

(odgovor članu ljubičica 28)
Neposredna veza do poruke: 340
3.4.2013 16:38:07   
sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: aazra

IZVORNA PORUKA: sporty mamaa

Sto se tice tih akcija, posebno koje se odnose na prehranu pa i na ostalo...primijetila sam da su najcesce neki "lijevi" proizvodi na akciji user posted image Npr. puter sumnjivog porijekla, eurokrem, ulje, smrznuto povrce i to bas ono koje ne uzimamo, neki nekvalitetni namazi..kao i neki proizvodi koji i s akcijom dodju preskupi...ipak, opet se nađe ponekad i nesto od onog sto koristimo da je na akciji ...ali bas rijetko user posted image

Sporty mama i ja dobijam "pozdrave" od tusa ne znam ni kako ni kad sam se registrovala, uglavnom promijenila sam i mob i broj a i dalje mi stizu user posted image Zna li neko kako da ih ukinem...

Ja sam kupila na akciji megle mlijeko 1.30, ulje floriol 3, secer kristal koji inace kupujem 1.50, cokolino 2.90, hrenovke perutnina ptuj hot dog pakovanje 2 km inace im je cijena oko 3.70. I naravno muz je jos ubacio svojih mrdalica neplaniranouser posted image user posted image Ja nikad ne kupujem te sumnjive marke, posebno ne salame i hrenovke i te suhomesnate. Ili ide pik, gavrilovic, perutnina ptuj itd... A ima i salama nekih pola kila markauser posted image Inace ja znam kupiti onu cekin salamu fino mi nareze pola kila za nekih 3 km i pravo je ukusna.

< Poruku je uredio sporty mamaa -- 3.4.2013 16:41:18 >

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 341
3.4.2013 17:15:49   
sabinos
meni ne dolazi veci racun za struju od 25 km.kuham na plin,rerna je na struju,cesto pravim hljeb i pitu ali pecem iskljucivo na jeftinoj jer mi i termin odgovara(ne radim,kuci sam i pratim).bojler je plinski,masinu za sudje nemam,masinu za ves ukljucim jednom sedmicno,pegla,usisivac,tv,rasvjeta-to ide i po skupoj struji.
ja sam racionalno trosenje svega i svacega naucila od mame i svega njenog se pridrzavamuser posted image

nista nije ni dobro ni lose samo ga misljenje cini takvim.Sekspir

mamine paše i najbolji drugovi
veliki A 2009
mali A 2013

Neposredna veza do poruke: 342
3.4.2013 17:27:18   
tekja
sabinos, je l' bas jednu masinu sedmicno ukljucujes? Kako? Malo mi je nevjerovatno, jer i nas je u kuci troje i imamo i dijete istog uzrasta i moja pere skoro svaki dan, osim subote, jer subotom sveki pere svoje stvari. A vjerovatno bih i tada imala neki prekrivac makar da operemuser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu sabinos)
Neposredna veza do poruke: 343
3.4.2013 17:37:11   
Medić*
Meni dolazi od 50-70. Sve je na struju. Plin nemamo. Sve radim po jeftinoj struji, izuzev ako sta hitno ne iskrsne. Masinu za sudje nemam. Masina za ves radi svaki drugi, treci dan.
Fiksni tel sm,o iskljucili, ne treba nam pored neta, vibera, skaypa i sl. Hljeb ne pravim domaci, nismo ljubitelji a i svakako jedan uzmemo p nam se vise isplati da kupujemo nego pravimo. Kuha se svaki dan, a nekad i za dva dana. Nista od hrane ne bacamo, i zadnj korica hljeba ili hrane se iskoristi.

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 344
3.4.2013 17:39:19   
sabinos
tekja sta ja znam,ali ja stvarno nemam puno vesauser posted image pogotovo ovako kad smo stalno u kuci,nemamo se gdje isprljati.ni dijete se ne prlja uopste.
najvise mojih gaca ima,muzeve kosulje za posao,gace i potkosulje,peskiri,maice,trenerke...to je ono svake sedmice.eh sad drugo je ako perem posteljinu,to ide posebno.ali sto se tice struje,to je taj iznos.

nista nije ni dobro ni lose samo ga misljenje cini takvim.Sekspir

mamine paše i najbolji drugovi
veliki A 2009
mali A 2013

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 345
3.4.2013 17:40:58   
Mirkica

IZVORNA PORUKA: tekja

sabinos, je l' bas jednu masinu sedmicno ukljucujes? Kako? Malo mi je nevjerovatno, jer i nas je u kuci troje i imamo i dijete istog uzrasta i moja pere skoro svaki dan, osim subote, jer subotom sveki pere svoje stvari. A vjerovatno bih i tada imala neki prekrivac makar da operemuser posted image

i moja svaki dan radi al svaki a nekada i po dva puta user posted image tako da uvjek imam vesa za peglati za prostrjeti , za skinut za sloziti i moj muz se cudi odakle toliko za struju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 346
3.4.2013 17:46:33   
tekja
Nama za struju zimi dolazi 130-150KM, jer se djelomicno grijemo na struju, a isto toliko dolazi i za plin. Ljeti struje oko 50 KM, plina 5-10KMuser posted image
Al' nas voda zakla...stara je zgrada, vjerovatno nekome negdje pusta i racun nam je 40-50 KM...Previse zaistauser posted image

Sabinos super kad uspijevas, za svaku pohvalu, i ja pratim jeftinu koliko god mi radno vrijeme diktira.

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu sabinos)
Neposredna veza do poruke: 347
3.4.2013 17:50:36   
canim
Jeli vi koristite one velike klasicne bojlere na struju koje treba sacekati malo duze da se napuni?
Po meni puno su prakticniji oni mali bojleri koji automatski daju vrucu vodu bez spremnika, prvenstveno sto nemoras cekati da ti se ugrije a i trosis onoliko koliko koliko ugrijes jer vecinom voda u onim velikim bojlerima se hladi i ponovo grije sto uzrokuje dodatne troskove.

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 348
3.4.2013 19:43:32   
bebaa
to su protočni bojleri i ima ih jačih-vruća voda i malo slabijih-topla voda...ja imam ovaj slabiji u kuhinji super je...trosi onoliko koliko radi...i to je stednja u neku ruku...bogami ova struja je pljacka...ja nikad nisam potrosila vise od 50 km kako sam napisala a uselili smo prije 1 god. i 7 mj. i uvijek jednako trosim koja marka gore dole...i kod mene masina za ves radi samo 1-2 puta sedmicno sem ako perem deke i postaljinu...

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 349
3.4.2013 20:14:27   
malena sharena
Ja samo znam kako sam prestala drzati ukljucen protocni bojler u kuhinji da su mi se smanjili racuni za struju. Sada ga ukljucujem po potrebi, obicno tempiram kad je jeftina struja, zacas se ugrije i onda ja tu toplu vodu ''razgodim''.

Ne znas ti majko, kako je dijete roditi

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *