novi kolacic -> RE: Trajna sminka - da ili ne? (24.2.2013 15:08:43)
|
Moje su uradene u smedkastoj nijansi. Ja sam htjela sive jer sam takve uvijek nosala ali on je insistirao zbog crvene kose. Sad sam prezadovoljna. Da se razumijemo, djeluju prvih mjesec dana prenaglaseno, ali kad se to sve resorbuje, ako je dobro uradeno, ne vidi se uopste. Sad zavisi ko sta zeli. Neko kad ih iscrta ulovkom izgleda kao da je ugravirao autoput a neko kao da ih je samo zasjencio. Ja licno nisam imala uopste vidljive obrve, nikako i ako se ne nasminkam ujutro izgledala sam kao da su izbrijane, em rijetke em svijetle. Sad, nakon godinu i pol su posvijetlile malo, mislim uskoro raditi korekciju. Ali vec tri mjeseca nakon tetoviranja (kad se sve upilo i sjelo na svoje mjesto), NIKO nije ni vidio ni znao da su tetovirane. Izgledaju ko obrve "normalne" osobe. Ne djeluju ni nasminkano ni nista sl. neprirodno. Kad sam tek uradila bila sam uzasnuta, boja je toliko se isticala, kao da sam povukla liniju. Rekao je da se ne sekiram i bio u pravu. Sad su kao najnormalnije obrve i neodudaraju od lica cak ni kad sam nenasminkana. Meni su ove njene licno prenapadne trenutno, ali ako su uradene prije mjesec i po posvijetlit ce to, nece tako izgledati.
|
|
|
|