teacher75 -> RE: Trajna sminka - da ili ne? (23.2.2013 20:32:15)
|
IZVORNA PORUKA: Visnja RR IZVORNA PORUKA: zvezdicabezneba drage moje , sve koje zanimaju trajne obrve koje sam uradila i trajne trepuske javite mi se u pp ,da nikoga ne reklamiram ovdje. U salonu gdje sam radila trajnu sminku obrva imaju veliki izbor modela i oblika obrva tako da mi nije bio problem odluciti se za oblik koji se meni svidja i koji se najbolje uklapa uz moje crte lica. Tek kada sam se opredijelila za oblik obrva koji zelim uradili su mi iscrtavanje tog oblika i posto sam bila prezadovoljna izgledm , onda su pristupili tetoviranju. Ps. jos jedna bitna stvar u svemu ovome je urednost i hogijena koja je u ovom salonu bas na visokom nivou. Ja sam platila obrve 260 km i u toj cijeni mi je bila uracunata i korekcija koju sam uradila poslije , a trajne trepuske sam platila 50 km [sm=bravo.gif] a da nam das ime salona pa da im naplatim reklamu [sm=smiley36.gif] svi saloni koji se bave tim rade isto tako da....sve je to u 5 dk... pa nije bas isto, neki nisu strucni i znaju zeznuti obrve a neki ne koriste postojan materijal pa vec nakon par mjeseci blijedi
|
|
|
|