RE: Trajna sminka - da ili ne? (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Ljepota i moda

Poruka

Ramona11 -> RE: Trajna sminka - da ili ne? (23.2.2013 18:46:31)

Slike su vam u albumu pod nazivom "moje nove obrve" od clanice zvejzdicabezneba.

draguljče -> RE: Trajna sminka - da ili ne? (23.2.2013 19:03:40)

Sad sam vidjela i obrve su savršene, mada ni trepavicama nema mane. Zna li neko gdje ih je radila?

veeseelaa -> RE: Trajna sminka - da ili ne? (23.2.2013 19:18:22)

ne znam dal bi to mogla
mene uhvati panika od svega što je tzv trajno[sm=smiley36.gif]
šta ako ujutru ustanem i ne želim takve obrve???
ne znam

Visnja RR -> RE: Trajna sminka - da ili ne? (23.2.2013 19:22:51)

ni ja ne bih mogla ...ako zelim da mi izgledaju bolje obrve samo jedva vidljivo ih osjencim olovkom za obrve... poznajem 4 zene koje su bile jako tuzne nakon takvog tretmana ...a nema povratka...

veeseelaa -> RE: Trajna sminka - da ili ne? (23.2.2013 19:24:11)

pa to
o tome treba dobro produmati, jer poslije nema nazad

teacher75 -> RE: Trajna sminka - da ili ne? (23.2.2013 19:36:33)

zato treba dobro paziti gdje ces to raditi, iskljucivo po preporuci, evo ova djevojka je super prosla i kod tog majstora treba otici[sm=smiley36.gif]a koliko sam ja cula to vremenom blijedi pa se mora obnavljati, tako da to i nije bas trajno

teacher75 -> RE: Trajna sminka - da ili ne? (23.2.2013 19:39:16)

kad budem imala visak novca uradicu obrve jer nisam nikako zadovoljna svojim prirodnim a mislim da pravi majstgor ne moze pogrijesiti pa valjda prvo iscrtaju kao neki kalup pa mozes vidjeti jel ti se svidja pa onda tetoviraju preko toga, nekako mi to logicno[sm=zmeden.gif]

veeseelaa -> RE: Trajna sminka - da ili ne? (23.2.2013 19:45:21)

pa nije to neka lova, 200-300 KM
a znam da nije trajno al ipak traje poprilično

zvezdicabezneba -> RE: Trajna sminka - da ili ne? (23.2.2013 19:46:23)

gdje si ti radila?posto je i meni momak radio,pa da nije isti [sm=smiley36.gif]

MicoTico -> RE: Trajna sminka - da ili ne? (23.2.2013 19:53:02)

zvezdicebezneba, super su ti obrve!
Meni ne treba trajna šminka za obrve, a ako nekome treba, mogu mu malo presaditi svojih, džaba[sm=smiley36.gif].... još ću mu i platiti[sm=smiley36.gif]

aida. -> RE: Trajna sminka - da ili ne? (23.2.2013 19:59:08)

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

ne znam dal bi to mogla
mene uhvati panika od svega što je tzv trajno[sm=smiley36.gif]
šta ako ujutru ustanem i ne želim takve obrve???
ne znam

I mene bi ovoga bilo strah [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

zvezdicabezneba -> RE: Trajna sminka - da ili ne? (23.2.2013 20:15:06)

drage moje , sve koje zanimaju trajne obrve koje sam uradila i trajne trepuske javite mi se u pp ,da nikoga ne reklamiram ovdje. U salonu gdje sam radila trajnu sminku obrva imaju veliki izbor modela i oblika obrva tako da mi nije bio problem odluciti se za oblik koji se meni svidja i koji se najbolje uklapa uz moje crte lica. Tek kada sam se opredijelila za oblik obrva koji zelim uradili su mi iscrtavanje tog oblika i posto sam bila prezadovoljna izgledm , onda su pristupili tetoviranju. Ps. jos jedna bitna stvar u svemu ovome je urednost i hogijena koja je u ovom salonu bas na visokom nivou. Ja sam platila obrve 260 km i u toj cijeni mi je bila uracunata i korekcija koju sam uradila poslije , a trajne trepuske sam platila 50 km [sm=bravo.gif]

MicoTico -> RE: Trajna sminka - da ili ne? (23.2.2013 20:17:13)

A koliko traju te "trajne" trepavice? Mislim - kako se drže tokom umivanja, skidanja maskare i sl?

emi7908 -> RE: Trajna sminka - da ili ne? (23.2.2013 20:28:39)

ni ja ne bih mogla ...ako zelim da mi izgledaju bolje obrve samo jedva vidljivo ih osjencim olovkom za obrve... poznajem 4 zene koje su bile jako tuzne nakon takvog tretmana ...a nema povratka...

Jel' i ja spadam u ove 4[sm=jezicek.gif] Malo je reći da sam bila tužn a kako i ne bi jer svaki put kad se pogledam u ogledalo svatim da i Momčilo Krajišnik ima ljepše obrve od mojih ... ali gotovo sad j...... se kasno kajati.
Ali sreća u nesreći je što evo postepeno blijede ali sad me samo interesuje kako i šta učiniti da to skroz nestane ? Zna li ko?

Visnja RR -> RE: Trajna sminka - da ili ne? (23.2.2013 20:29:44)

IZVORNA PORUKA: zvezdicabezneba

drage moje , sve koje zanimaju trajne obrve koje sam uradila i trajne trepuske javite mi se u pp ,da nikoga ne reklamiram ovdje. U salonu gdje sam radila trajnu sminku obrva imaju veliki izbor modela i oblika obrva tako da mi nije bio problem odluciti se za oblik koji se meni svidja i koji se najbolje uklapa uz moje crte lica. Tek kada sam se opredijelila za oblik obrva koji zelim uradili su mi iscrtavanje tog oblika i posto sam bila prezadovoljna izgledm , onda su pristupili tetoviranju. Ps. jos jedna bitna stvar u svemu ovome je urednost i hogijena koja je u ovom salonu bas na visokom nivou. Ja sam platila obrve 260 km i u toj cijeni mi je bila uracunata i korekcija koju sam uradila poslije , a trajne trepuske sam platila 50 km [sm=bravo.gif]

a da nam das ime salona pa da im naplatim reklamu [sm=smiley36.gif]

svi saloni koji se bave tim rade isto tako da....sve je to u 5 dk...

teacher75 -> RE: Trajna sminka - da ili ne? (23.2.2013 20:31:22)

IZVORNA PORUKA: emi7908

Jel' i ja spadam u ove 4[sm=jezicek.gif] Malo je reći da sam bila tužn a kako i ne bi jer svaki put kad se pogledam u ogledalo svatim da i Momčilo Krajišnik ima ljepše obrve od mojih ... ali gotovo sad j...... se kasno kajati.
Ali sreća u nesreći je što evo postepeno blijede ali sad me samo interesuje kako i šta učiniti da to skroz nestane ? Zna li ko?

a zasto si se pokajala? mislim, imala si priliku vidjeti kako ce ti izgledati kada su ti iscrtali prije tretmana?

Visnja RR -> RE: Trajna sminka - da ili ne? (23.2.2013 20:32:11)

a jesi mila...znam da si bila jako tuzna zbog obrva... al za utjehu tvoje obrve nisu tamne pa se to ne vidi onoliko koliko ti mislis...jedna drugarica je crnka i radila crne obrve ...logicno... kako su joj nacrtali ista pevaljka ... to je vec bio i horor...

Hannica -> RE: Trajna sminka - da ili ne? (23.2.2013 20:32:15)

IZVORNA PORUKA: MicoTico

A koliko traju te "trajne" trepavice? Mislim - kako se drže tokom umivanja, skidanja maskare i sl?

Pa koja je svrha tih trepavica ako se opet moram sminkati.[sm=zmeden.gif][sm=smiley36.gif]

teacher75 -> RE: Trajna sminka - da ili ne? (23.2.2013 20:32:15)

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

pa nije bas isto, neki nisu strucni i znaju zeznuti obrve a neki ne koriste postojan materijal pa vec nakon par mjeseci blijedi

MicoTico -> RE: Trajna sminka - da ili ne? (23.2.2013 20:34:14)

Emi, kod nas u BL se stalno reklamira skidanje permanent šminke, ima i na ludom popustu. Sigurno ima i u Sa da to rade.

teacher75 -> RE: Trajna sminka - da ili ne? (23.2.2013 20:34:16)

ja bih im rekla da mi urade priblizno ovome kad ja iscrtam olovkom, jer ja ih bas puno moram crtati, i super bi mi doslo to trajno rjesenje, nedavno sam ih pustila, bile su pretanke a sada jos nisu dovoljno guste pa ih moram crtati, uz to malo bih korigovala oblik

Visnja RR -> RE: Trajna sminka - da ili ne? (23.2.2013 20:34:38)

IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

pa nije bas isto, neki nisu strucni i znaju zeznuti obrve a neki ne koriste postojan materijal pa vec nakon par mjeseci blijedi

rekoh sve u 5 dk.... a bolje da blijede [sm=smiley1.gif]

zar tebi ovo nije reklama ????? mislim 7 postova :))))

MicoTico -> RE: Trajna sminka - da ili ne? (23.2.2013 20:36:12)

IZVORNA PORUKA: Hannica

IZVORNA PORUKA: MicoTico

Pa koja je svrha tih trepavica ako se opet moram sminkati.[sm=zmeden.gif][sm=smiley36.gif]

Pa šta znam - kad staviš sjenku, pa ti ode na trepavice, pa eto malo ko da ih popraviš[sm=smiley36.gif] ne zamota ih valjda u celofan kad se šminka[sm=smiley36.gif]

teacher75 -> RE: Trajna sminka - da ili ne? (23.2.2013 20:36:13)

ja se odavno raspitujem gdje bih to mogla uraditi, pa me bas zanima sve u vezi toga

teacher75 -> RE: Trajna sminka - da ili ne? (23.2.2013 20:37:34)

meni je problem ljeti kad sam na moru, ili kad se oznojim il pokisnem, opere se olovka pa nemam pola obrvi, uzasno izgleda[sm=smiley13.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>