lucky mami -> RE: Pohrana matičnih stanica/ćelija (4.11.2011 16:26:37)
|
Drage buduće i sadašnje mame...vidim da vas je moja ideja podstakla na razmišljanje i da ste iznijeli neke dodatne načine kako doći do cilja i sačuvati matične ćelije.[sm=smiley32.gif] Sve u svemu, za ovakav poduhvat treba hrabrosti svima reći, ali u dogovoru sa dragim, odlučili smo da to bude najuži krug ljudi s kojima možemo podijeliti svakodnevne radosti i probleme. Ti prijatelji i rodbina će svakako izdvojiti određeni iznos, i naša molba je da ne kupuju kompletiće čija cijena nije nimalo povoljna, a nama će itekako taj iznos dobro doći,a koji su oni namjerili potrošiti. Iskreno i ja sam praktični tip, uvijek svakoga pitam šta da kupim za poklon bilo kojom prigodom, jer volim da nešto što poklonim da posluži svrsi, a ne da budu beskorisno potrošene pare, a osobi koji je namjenjen da bude nešto što već ima, a trenutno ima potrebu za nekom drugom stvari. Facebook se pokazao kao odličan način da se postignu razni ciljevi i apsolutno podržavam i čestitam na toj ideji, svaka čast. [sm=smiley32.gif] A kompletića i poklončića će svejedno biti, jer ne možemo ovu odluku sa svima podijeliti. Već smo bili u Cryo save-u, set je kod nas, spreman čeka put u porodilište.[sm=nosecka.gif]
|
|
|
|