malena27 RR -> RE: Urolog (28.5.2012 15:38:57)
|
IZVORNA PORUKA: cvijetic 1 Pozdrav svima,imam pitanje,pokusavam zatrudnjeti osam mijeseci ali nista, neznam dali je problem u meni ili u partneru buduci da sam prvi put ostala trudna bez problema,no medutim kod partnera se javlja bol u lijevom testisu i cesto puta se desava da mu se taj testis povlaci prema gore,pa me zanima dali bi to mogao biti problem zasto nemogu ostati trudna[sm=smiley19.gif] IZVORNA PORUKA: mamabb a zašto partner ne ode doktoru? IZVORNA PORUKA: cvijetic 1 iskreno neznam pricali smo o tome i odlucili ako se u godini dana nista ne desi da ce posjetiti lijecnika,ocito je da se boji sto ce mu doktor reci IZVORNA PORUKA: Hanady RR nemam iskutvo što bi mogao biti problem kod vas pa je došlo do sekundarnog sterlitite...i dali uopće jeste jer za sve postoji dijagnostika. No bez obzira na ''taj problem'' vaš suprug se treba obratiti ljekaru mislim da je vrijeme da se suprug obrati ljekaru...i baš me čudi da do sada nije[sm=smiley13.gif] IZVORNA PORUKA: Hanady RR naime ovo što opisujete ne mora imati smao vezu sa sterilitetom ili porblemom oplodnje partnera... svako čekanje može zakomlicirati stavri u drugom domenu... urolog bi možda mogao biti ''pravo'' doktor za vas[sm=smiley13.gif] IZVORNA PORUKA: veeseelaa ah ti muški svi su tu nedje.... njemu je sad neugodno otići kod dr-a, a trebao bi, čudi me da nije, mislim čim je skontao promjenu na testisima IZVORNA PORUKA: cvijetic 1 ne radi se o tome da on ne zeli posjetiti lijecnika vec da se boji sto ce mu lijecnik reci..cesto je u bedu zbog toga i dosta je utucen jer se boji da cu ga ostavit ako je neplodan sto mi nikako nepada na pamet IZVORNA PORUKA: Hanady RR mislim nije vam valjda jedin tema neplodnost i vezanje ovoga porblema za istu... Hm... možda i sama trebaš prostup pormjeniti da si prvi put ostala trudna bez porblema kako navodiš te ne vi8dim ni taj strah do ostavljanja, a sve draga moja da ne ani te prve trunoće zar ljubav nisu djela... da ovaj porblem mogu imati muškarci koji imaju tumor testisa ( koji čak može da i ne boli) da ovaj porblme mogu imati muškarci usljed fizičkih aktivnosti pretjeranih ako su sportisti te se sve to rješava operativnim putem ''braćanje namjesto'' znači uopšte nije pitanje bebe, trudnoće...već općega zdravlja tvoga supruga... IZVORNA PORUKA: cvijetic 1 ovo dijete koje imam ,nemam s ovim partnerom jer sam zbog nesretnih okolnosti ostala bez supruga..znaci radi se o tome da ja i moj sadasnji partner zarko zelimo dijete,ali kako on kaze da se boji da je problem u njemu zbog te boli koja se javlja,no medutim ja neiskljucujem da je mozda problem i u meni jer je puno okolnosti koje utjecu na trudnocu pa tako i stres.. IZVORNA PORUKA: Hanady RR komplikovano i nesikreno poimanje ljubavi...djeca nisu uvijek presudna... ja bih s anjim otvoreno razgovarala bez obzira na trunoću dlai će je biti ili ne... neka s eobrati ljekaru da kasnije ne kažu kasno je pa da bolest bude u rapidno brzom negativnom djelovanju... IZVORNA PORUKA: zvončica Cvijetic, tebi svakako savjetujem da muza natjeras da ode doktoru zbog testisa....ima na Kosevu urolog-androlog dr. Junuzovic. IZVORNA PORUKA: veeseelaa cvjetić od kada je on uvidio taj problem, povlačenje testisa? IZVORNA PORUKA: ajla86 ja sam jedna od onih koji su se dugo borili za [sm=rozacrtici.gif] hB izborili smo se....cekamo svoju hanumicu majkin dunjaluk inshalla sto zelim svakoj zeni koja se bori sa neplodnoscu... prije svega bi on radi samog sebe trebo da posjeti dr jer nesto se desava ociso...nije normalno da boli testis i da se neke promjene desavaju [sm=zmeden.gif] neznam koliko mu je godina ali to je jakoo dobar razlog za posjetu dr.... svako ima razlicito misljenje ali kako je za napraviti bebu potrebno dvoje isto tako je i za neke -u koliko su potrebni- metoda lijecenje neplodnosti opet potrebno dvoje.... vi kao partneri treba da zajedno idete od dr do dr da trazite prije svega miljenje sta se desava sa njegovim testisima a onda oko bebe da vidite... nadam se da ce sve biti u redu sa njim...a i da ce bebe doci kao kruna na sve to...samo morate zajednos ve...sama nemozes nista IZVORNA PORUKA: sabas cvjetic 1 Junuzovic radi i privatno u Vilsonovom ordinacija EFEM mislim da se tako zove malo zaguglaj Tako cete brze i bezbolnije bez nepotrebnog stresa doci do dijagnoze Kao sto i sami znate -dovoljno ste odrasli da je bolje na vrijeme otkloniti problem -ako postoji -nego kasnije kada zastari eventualni problem . Mi smo par koji se bori sa problemom neplodnosti i samo mi znamo kako nam je :( , neke parove problemi jos vise vezu i zblize -kao nas dvoje , a neke razdvoje Nebi valjalo da smo svi isti
|
|
|
|