gerberka -> RE: Urolog (14.2.2011 18:27:44)
|
Drage forumašice..veliki zagrljaj od mene...i za stare i vas nove. Ja sam odavno član, ali kada sam izgubila trudnoću nisam imala snage samoj sebi to priznati, a kamoli da pišem i opisujem svoja osjećanja. Medi 87 je znala, jednostavno sam se povukla..da ohldaim i srce i tijelo..da isplačem..da prebrodim svoj gubitak..znam da će se rastužiti one koje su imale zadnju info da sam trudna, ali drage moje..ne recite da vam je žao..još uvijek mi suze nisu presušile.,..i tako..na pretragama dobivamo blagu astenoteratozoospermiu..nalaz nije toliko loš, po mišljenju urologa..17% progr pokretnih, 49% pokretnih, ali nesto manje od 50% i abnormalnog oblika. Varicocela!! Moja ljubav ce u petak na operaciju, a meni treba vaša podrška..jer taman kad sam mislala da vrijeme prolazi i da planiramo drugu /prvu/ bebu..a ono paf!!! Prvi put ostala sam u dr stanju prvim nečuvanjem..a sada ponovo sve ispočetka. TREBAJU MI VAŠI SAVJETI..kako do normospermije? da li postoje neki alternativni lijekovi, čajevi isl? MALENA 27 mi je mnogo pomogla..cijeli dan odgovarajući na moje sms i podržavajući me. HVALA VAM UNAPRIJED..jer ja ne znam od kuda početi...prvi korak je operacija..i profertil čekamo..... ljubim vas sve [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Mala 75 , hvala ti na riječima podrške! Malena 27, molim te prebaci me ako sam fulala temu..ovaj tekst sam kopirala, jer sam prvo pisala na "spermiogram"..pa eto, pošto ja ovih dana nisam baš sva svoja koriguj mi greške cmok
|
|
|
|