Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ni meni za koji dan 34 tek Poklone primam 23.10. do 20h
e jbga sad jasmin hem smo ublizu rodjene hem matere nam skoro godišta imaju, još sad vidim i muzevi nam isto skoro razlike godinama ( tj tm stariji od tebe 8 god ) a tako je i mm pa mislim stvarno nemoze biti slucajnije
e jbga sad jasmin hem smo ublizu rodjene hem matere nam skoro godišta imaju, još sad vidim i muzevi nam isto skoro razlike godinama ( tj tm stariji od tebe 8 god ) a tako je i mm pa mislim stvarno nemoze biti slucajnije
Ima mala razlika,ja znam ko nam je reis .
e sad nemreš to dvoje porediti jer ja nemam veze toliko, sa vjerom kao ti tak da se to ne pika ti kod mene eto ti ga ....... (jer da znaš, da i ja znam tog tvoga nebi to rekla , vec si me na tu foru sad ufatila) priznaj
e sad nemreš to dvoje porediti jer ja nemam veze toliko, sa vjerom kao ti tak da se to ne pika ti kod mene eto ti ga ....... (jer da znaš, da i ja znam tog tvoga nebi to rekla , vec si me na tu foru sad ufatila) priznaj
Nije bona samo moj ,on je zvanicno reis IZ u BiH.