Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ja imam 35 godina, mm 37, u braku smo od 1991., a upoznali smo se davne 1988. Bili smo još djeca. Naš sin ima 15, kćerka 17 godina i evo upravo sam dobila bolove, da se rodi još jedno naše zlato. Držite mi fige
puno srece ,mila!!! drzim ti fige !!!! javi nam se sa porodajnom pricom!!!
stojadinka potpuno te razumijem, vecina curki su poprilicno dugo na forumu pa su usle u fazon. ja isto tako pokusavam nekada da shvatim sta je pisac htio da kaze, ali na kraju sve to bude ok. dosta citam forum i koliko mogu primjetiti curke kao da sjede u jednoj sobi i razgovaraju, svaka ubaci svoj komentar, lijek i prica tece dalje. extra, ja kao malo
I ja i muž smo 1978. godište. Samo on već ima 31, a ja još 30 (dugo do decembra ). Naša prva princeza ce, abd, 25.8. napuniti tri godine. a druga princeza ima 4,5 mjeseca.
Sarah, mamina i tatina princeza stigla je na ovaj svijet 16.02.2010. godine Dani, mamin i tatin princ stigao je na ovaj svijet 19.09.2014 .godine Iza tuge vedrije je nebo...iza tuge čistija je duša...
Auuuuuuuuuuuuu tesko pitanje iza nas ima poprilicno dosta "bracnog staza" Meni34MM44 Auuuuuuuuuuuu puno brate dragi Ali eto poslije 14 godinica cekamo malog frajera...............................bas smo se nacekali. Ps. nadamo se da ga necemo razmaziti
Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.