Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
meni je 19 a mm 21 i sta da vam kazem kako se osjecam osim fenomenalno i jedno i drugo... prije mjesec smo dobili bebaca i iskreno nije mi zao ni sekunde, mada sam mislila da ce mi se cijeli svijet srusiti kada beba dođe...sad nam je on cijeli nas svijet...
ja 29...mm 34...dvije godine braka...princezica od 6 mjeseci...5 godina zaposlena...fax zavrsila prije 7-sve po redu jos mi fali magistarski i za par godina jos bebaca
Ja imam 23 godine, mm 27 godina. U braku 4 mjeseca, a beba u stomaku raste vec 17 sedmica Magistarski skoro pa zavrsen, a posao ce da saceka da beba naraste