|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Nasa divna Jasmin
15.3.2013 10:50:58   
sporty mamaa
Jasmin ides li na more i kako se kupas na istomuser posted image user posted image A tvoj djever mi ne izlazi iz glaveuser posted image user posted image Mislis li da se pita kako mu izgleda nevjestauser posted image

(odgovor članu Galicia)
Neposredna veza do poruke: 276
15.3.2013 10:53:26   
jasmin

IZVORNA PORUKA: sporty mamaa

Jasmin ides li na more i kako se kupas na istomuser posted image user posted image A tvoj djever mi ne izlazi iz glaveuser posted image user posted image Mislis li da se pita kako mu izgleda nevjestauser posted image

Nisam još išla na more.
Tješila sam se bazenima do sad user posted image .

A djever ima jednu skroz pokrivenu,ne vjerujem da sam mu ja zanimljiva user posted image .

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 277
15.3.2013 10:56:55   
sporty mamaa

IZVORNA PORUKA: jasmin

IZVORNA PORUKA: sporty mamaa

Nisam još išla na more.
Tješila sam se bazenima do sad user posted image .

A djever ima jednu skroz pokrivenu,ne vjerujem da sam mu ja zanimljiva user posted image .

a jel imas neku posebnu odoru za kupanje????

Djever, djeveruser posted image user posted image

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 278
15.3.2013 11:05:26   
jasmin
Na bazenima su bivale samo žene,kupala sam se u kapri hlačama i majici.
Na more nikada ne bih išla tamo gdje ima raje,našli bismo posebno mjesto za nas da se mogu raskomotiti i uživati.
U najmanju ruku ima ronilačko odijelo user posted image .
Ovo što je osmislio francuski dizajner ubilo se za mene user posted image ...
user posted image

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 279
15.3.2013 11:12:09   
vjestica
a zar se ne možeš pred ženama kupati u kupaćem kostimu?

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 280
15.3.2013 11:17:28   
jasmin

IZVORNA PORUKA: vjestica

a zar se ne možeš pred ženama kupati u kupaćem kostimu?

Ne,dio tijela između pupka i koljena spada u ono što se generalno mora pokriti,a po jačem mišljenju kojeg se ja i držim jeste da se pokriva i gornji dio tijela s ramenima.

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 281
15.3.2013 11:23:01   
smajli80
Kao što rekoh biće još pitanja pa evo jedno.

Da li postoji neko određeno vrjeme kad žene stavljaju hidžbab a kad nikab

Koliko me sjećanje pamti vidjela sanm to u nekoj seriji da se hidžbab stavlja kad žena dobije prvi men.ciklus i tako ulazi u svet odraslih.Da li sam upravu.
I da li je nikab isključivo u crnoj boji boji ili su dozvoljene još neke.

Mamina velika curica 5.3.2008
Mamin mali dječak 26.1.2012.

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 282
15.3.2013 11:49:16   
Galicia
Niqab stavljas kad polozis za motor vako ko jasmin heheh.

“It takes a long time to make it simple.”

(odgovor članu smajli80)
Neposredna veza do poruke: 283
15.3.2013 11:57:58   
riba78
jasmin ,ja ču te samo user posted image pratim temu od početka i zaista bilo je zanimljivih pitanja i još boljih odgovora user posted image

To je prokletstvo želje koja se ne gasi, ali se ne ostvaruje."
Meša Selimović

(odgovor članu Galicia)
Neposredna veza do poruke: 284
15.3.2013 12:45:37   
jasmin

IZVORNA PORUKA: smajli80

Kao što rekoh biće još pitanja pa evo jedno.

Da li postoji neko određeno vrjeme kad žene stavljaju hidžbab a kad nikab

Koliko me sjećanje pamti vidjela sanm to u nekoj seriji da se hidžbab stavlja kad žena dobije prvi men.ciklus i tako ulazi u svet odraslih.Da li sam upravu.
I da li je nikab isključivo u crnoj boji boji ili su dozvoljene još neke.

I jedna i druga vrsta pokrivanja biva obavezna s prvim znakovima punoljetstva,prva menstruacija je jedan od znakova. Sad samo ovisi koju vrstu pokrivanja odabereš user posted image .
Ja ne nosim nikab isključivo crni,nosim i druge boje...sve ovisi šta taj dan kombinujem user posted image . Bitno je samo da nije upadljiva boja.
riba78 user posted image

(odgovor članu smajli80)
Neposredna veza do poruke: 285
15.3.2013 12:54:53   
aazra
Ne znam da li je ova prva poruka koju sam napisala otisla..ali nesto bi me jako zanimalo, nadam se da ces imati vremena za odgovor user posted image

Izvini ako ce zvucati grubo...s obzirom da je u porastu obrezivanje (sunecenje) zena medju pripadnicima selefijskog pokreta (najvise) zanima me da li bi dopustila da tvoj muz ili tvoj zet uradi to tvojoj kcerci, na primjer. Ako bi se ona (ne daj Boze) udala za nekog ko bi od nje to trazio. Da li bi ti pristala na to ako bi to razio tvoj muz, rekla si za poligamni brak "nikad ne reci nikad", pa me zanima da li isto mislis i za ovo?

I sta mislis o nasilju nad zenama, da li je po tebi u nekim slucajevima to opravdano i kojim?

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 286
15.3.2013 12:58:44   
jasmin
azrić,što se tiče sunećenja na našim prostorima,nisam to nikada čula,ni u KSA. Ne bih pristala i ne bih voljela da se moja kći uda za nekoga ko tako misli. Te i takve ideje mi se ne sviđaju. Ali nimalo.

Ne postoji slučaj u kojem je opravdano nasilje nad ženama. Nećeš opravdanje za to naći ni u našoj lijepoj vjeri.

STOP nasilju nad zenama !!!!

< Poruku je uredio jasmin -- 15.3.2013 13:00:59 >

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 287
15.3.2013 13:00:06   
tinkivinki

IZVORNA PORUKA: Galicia

luda si skrozuser posted image user posted image user posted image ,nece mi Jasmin zamjeriti,ali ismijah se

(odgovor članu Galicia)
Neposredna veza do poruke: 288
15.3.2013 13:03:50   
tinkivinki

azrić,što se tiče sunećenja na našim prostorima,nisam to nikada čula,ni u KSA. Ne bih pristala i ne bih voljela da se moja kći uda za nekoga ko tako misli. Te i takve ideje mi se ne sviđaju. Ali nimalo.

Ne postoji slučaj u kojem je opravdano nasilje nad ženama. Nećeš opravdanje za to naći ni u našoj lijepoj vjeri.

mislim da to rade u Africi u Sudanu i jos nekim drzavamauser posted image .bilo je na Novoj tv reportaža o tim zenama koje su obrezane

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 289
15.3.2013 13:14:43   
aazra
Jasmin, drago mi je da tako razmisljas. Ipak, toga ima u BiH, mozda ne u gradskim sredinama, ali da u ruralnim. I u porastu je kako kod nas, tako u Srbiji i C.G. Zadnji slucaj je bio u nekom selu kod Kalesije, djevojka je zavrsila u bolnici s teskim povredama...

Samo sto tek u zadnje vrijeme poneki slucaj zavrsi na policiji, pa se o tome pocinje govoriti. Ipak drago mi je da to ne podrzavas i osuđuješ user posted image

(odgovor članu tinkivinki)
Neposredna veza do poruke: 290
15.3.2013 13:20:39   
EEDITH
jah,jah

jesi li se naspavala?

U životu ti je najvažnije biti živ,sve ostalo je lahko .........

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 291
15.3.2013 13:21:49   
jasmin

IZVORNA PORUKA: eldinky

jah,jah

jesi li se naspavala?

Da user posted image .

(odgovor članu EEDITH)
Neposredna veza do poruke: 292
15.3.2013 13:26:17   
jasmin
user posted image

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 293
15.3.2013 13:31:44   
Galicia
'ta ce drugo u Kalesiji nego obrezivati zene, ta nece gonjati loptu.

“It takes a long time to make it simple.”

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 294
15.3.2013 13:37:51   
aazra
Počinitelj koji je zahvaljujući doktorima prijavljen policiji je pripadnik selefijskog pokreta..zato ih ne volimo, ne zbog odjeće i drugih nekih nebitnih stvari. Naravno, ja sam uvijek protiv kolektivne krivice i kad su pripadnici drugih naroda u pitanju, pa i u ovom slučaju. Nisu svi isti, ima izuzetaka, kao i svugdje...

I nemojmo zatvarati oči nad tim, samo to user posted image

(odgovor članu Galicia)
Neposredna veza do poruke: 295
15.3.2013 14:11:52   
canim
IZVORNA PORUKA: tinkivinki

mislim da to rade u Africi u Sudanu i jos nekim drzavamauser posted image .bilo je na Novoj tv reportaža o tim zenama koje su obrezane

Obrezivanje zena u Sudanu je nazalost ruzan obicaj user posted image tradicija a svi znamo sta su obicaji iako se i to mjenja polako ali uvijek je obicaje tesko promijeniti

< Poruku je uredio canim -- 15.3.2013 14:13:26 >

(odgovor članu tinkivinki)
Neposredna veza do poruke: 296
15.3.2013 14:14:53   
amra_sa

IZVORNA PORUKA: Galicia

Joj ti možeš samnom. user posted image Legenda si.

Nego sad mi je ovo jedna od omiljenih tema, mogu puno toga naučiti, zanima me vjerai i sve o vjeri, običajima i sl. Neko je postavio Jasmin pitanje za nikab u drugim bojama. Eto baš nešto nisam primijetila da žene nose nikab osim u crnoj ili eventualno teget plavoj.
Sad zamišljam Jasmin u nekom veselom nikabu, cvjetni dezen, ili neki šareni,ljetni. Mislim i da bi i boja odnosno to šarenilo uticalo na predrasude i da bi ih barem donekle razbilo. Ja sam u ratu prvi put vidjela dvije žene u nikabu i počela bježati, nisam znala šta je to, ja kontala četnici. Ja što sam se tad prepala, moglo me srce srtefiti. Došla kući plačući, i sad me jeza prođe kad vidim nikab. Samo zbog tog događaja.Ne bih smjela sama ući u lift sa ženom koja ima nikab, izuzev ako je ne poznajem. Ovo ozbiljno kažem - ne zezam se.

Nego Jasmin da te opet pitam. Reci mi šta je najbolje učiti umrlom roditelju, kako bi mu se Allah smilovao i olakšao tegobe na onom svijetu. Meni je mama umrla,obično proučim naveče pred spavanje Fatihu, ali da li ima još nešto što bih mogla učiniti za njenu dušu, da joj Allah olakša, dati sadaku, ili učiniti neko djelo ?

"Čovječe, ne možeš zlo činiti a dobru se nadati ... "

(odgovor članu Galicia)
Neposredna veza do poruke: 297
15.3.2013 14:17:16   
jasmin

IZVORNA PORUKA: aazra

Počinitelj koji je zahvaljujući doktorima prijavljen policiji je pripadnik selefijskog pokreta..zato ih ne volimo, ne zbog odjeće i drugih nekih nebitnih stvari. Naravno, ja sam uvijek protiv kolektivne krivice i kad su pripadnici drugih naroda u pitanju, pa i u ovom slučaju. Nisu svi isti, ima izuzetaka, kao i svugdje...

I nemojmo zatvarati oči nad tim, samo to user posted image

To djelo koje je počinio govori da on ne može nikako biti praktični pripadnik bilo koje vjere,samo i isključivo svojih strasti i svoje bolesti.
Nad bilo kakvim nasiljem ne smijemo zatvarati oči,svejedno da li ga počinio Jašarević ili Breivik...

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 298
15.3.2013 14:27:17   
canim
amra_sa jedan zanimljiv video s Bascarsije, Sarajevo 1939 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=88Bosi4vKEw pogledaj zene na snimku user posted image

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 299
15.3.2013 14:29:29   
Dida79
Kako sam procitala cijelu temu nemam pitanja samo mogu zahvaliti i diviti se Jasmin na strpljivosti dok je odgovarala na raznorazna pitanja user posted image

< Poruku je uredio Dida79 -- 15.3.2013 14:36:43 >

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

kucni ljubimac
amaniamanic

Da li imate kucnog ljubimca-kojeg?

da imam (52%)

ne nemam (48%)

Broj svih glasova: 66

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *