tinkivinki
|
IZVORNA PORUKA: kolacic Evo i mene na, "moju", davno okacenu temu Dakle, javljam se nakon sto miliona godina po meni... Istrazivanje da provodim, ovo je samo jedan cirkus od zivota u koji sam upala, i istina jeste: 1. posla sam od intimne anoreksije koja se na kraju ispostavila tu i tamo tacnom, kako se vi mijenjate, tako se i suprotna strana pocinje mijenjati. 2 dosla do svih daljih sitnica i problema koji su dublji nego sto iko moze zamisliti 3 u komunikaciji sam sa jednim divnim covjekom strucnjakom koji me vadi iz blata u koje sam upala 4. s muzem potpuno novi odnos zahvaljujuci ovoj temi na forumu tako da, super je nekad se obratiti i na net, pa i istresti se, pricati, govoriti pa slusati, sve zene koje gledaju, na ovaj, ili na onaj nacin, i u tome, naci onaj djelic sebe koji ti je ostao, sastaviti ga, pronaci i ostatak svoje unutrasnje vrijednosti i zablistati sebi, pa onda i svima ostalima, nebitno muzu sto sad trci kuci da me vidi, nije u tome kljuc, kljuc je biti sretan u sebi, unutra, da se osjecas da letis sama sa sobom, da ti ne treba niko da ti kaze da si lijepa i sretna i zadovoljna i da zracis, potrebno da to da osjetis sama u sebi, pa onda i drugi osjecaju tvoje zadovoljstvo i srecu i nisu vise potrebne nikakve rijeci ni komplimenti, jer sreca se ne desi nakon necega, sreca se osjeca sad ili nikako. Necu vam detaljisati, jer jos radim na sebi, ali ovih dva mjeseca i vise, uglavnom gledam oko sebe i slusam sta ljudi govore, ne ono sto ja zelim cuti, nego sto jeste. Svi mi hocemo da cujemo ono sto mi, zapravo, mislimo, a sve drugo odbacujemo, i ovo sto ja govorim sada, ne odbacujte od sebe, kao da ja jedina lutam i vrtim se u krug, sto je i sustinski tacno, jer ne bih bila sada ovo sto jesam, da nije ovog lutanja na forumu, bez obzira sto se ne slazete sa mnom. Mi smo svi ljudi, i to razliciti, i svako od nas ima priliku da podrzi ili da osudi nekoga, ja to vise ne radim, lose je suditi ljudima na osnovu nekog teksta ili postupka ili drugacijeg misljenja od vaseg, Lako je zakljucke izvoditi kad imate samo fokus svog zivota i stava u njemu, treba biti maher pa dati ljudima priliku da se izbore za ono sto mozda ne biste vi ni mogli, kako god sad bili samouvjereni i pricali, da ste u drugoj sredini rasli ili da ste s nekom osobom koja ne zna da uspostavi dobru komunikaciju s vama i dobar odnos. I jos nesto, , koliko godine imaju veze sa zreloscu? Vjerujte, po meni, nimalo Stvarno nisam djevojcica, nit djevojka, zena sam, majka jedna, topla dusa koja vam salje poljubac i ruzu ja ovo ništa ne skontah .ovo je neka duboka filozofija.a drago mi je što ste ti i tvoj muž sreli onu Milku što gurka ljude
|