Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
makaroni sa saftom ne treba puno vremena da se napravi ali je rucak predivan brzinski
_____________________________
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem
Skuhaj karfiol. Kad je gotov preprzis ga na malo maslinovog ulja, bijeli luk i curry. Prilog neke kobasice, ili hrenovke, ili sta ja znam.
A od vodice gdje se kuhao karfiol, napravis supicu, ubacis koju mrkvicu, ostavis koji karfiolcic unutra, stavis malo rize, zacinis i eto ti rucka glava boli.
evo i ovo priprema 10 minuta, stavis peci i trk na rr
Rernu ukljuciti na 220 stepeni da se zagrije i dok se rerna grije vi izribajte tikvicu na krupno rende, zatim izribati krompir i luk ko voli.U tu masu dodati kiselo vrhnje, jaja i sve dobro izmijesati.Zatim dodati obadvije vrste brasna u koje ste pomijesali prasak za pecivo, zacine po vasoj zelji a ja sam koristila vegetu ,malo soli i biber.Na kraju dodati izribani sir, sve lijepo izmijesti jer smjesa trba da bude ni gusta ni zitka.Istresti sve u namascenu tepsiju i odozgo naribati sira trapista ali ne previse.Peci dok lijepo ne porumeni oko pola sata. Posluživanje Uz kljukusu mozete sluziti kiselo mlijeko-jogurt ili neku salatu.Jako je ukusna i kada se ohladi.Ako zelite praviti u vecoj tepsiji malo pojacajte sastojke,krompir,jaje i ostalo jer ja nekada pravim u velikom plehu i stavim vece kolicine sastojaka.Bude super,super,pa eto drage moje probajte Devlinu kljukusu… SastojciBroj osoba:4 osobe Sastojci za kljukusu 1 tikvica (po mogucnosti zelena ) 4veca krompira 1 glavica luka(ako ga ne volite nemora te ga stavljati) 2 dcl kiselog vrhnja (ja sam koristila 18% masnoce 3jaja 2 dcl brsna (ja sam koristila tip 500 a vi stavite po zelji) 2 dcl kukuruznog brasna 1 prasak za pecivo 100 gr sira tepista po zelji zacini vegeta,so,biber i
Meni je grill tava spas. Kad god treba brzinski nešto napraviti, ide u grill tavi. Pileći file, 6-7 minuta i gotov. Carska mješavina se za to vrijeme skuha, prebaci koji put na puteru i gotovo.
_____________________________
Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong