RE: Zenstvenost (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Ljepota i moda

Poruka

teacher75 -> RE: Zenstvenost (25.1.2013 14:02:22)

meni su zenstvene monica belucci, kate winslet, rachel mcadams, J.LO. penelope cruz, charlize theron...

teacher75 -> RE: Zenstvenost (25.1.2013 14:03:31)

IZVORNA PORUKA: malena sharena

IZVORNA PORUKA: pocahontas

[sm=jezicek.gif]

Nije da se vadim, al Boga mi kontam da nije ova druga, ja njih dvije na slikama vazda mijesam iako na ekranu ne lice. A jest, jako je zenstvena, dok mi Keira bas i nije, ona mi je nekako kao djecacic.

upravo..sva je ona u fazonu nekog kate moss stilla koji me nervira...nije mi to zenstveno..pusi, pije, drogira se, ko glista mrsava uz sve to [sm=smiley36.gif]
ova Bondica je putena sva...[sm=love.gif]

Ahmmhmm, vrlo. A ne svidja vam se moja Kate Winslet? Ona meni ima i zenstvenost i neki gard koji je ne cini njeznicom. I ona mi je bas senzualna. Joj mi izraza [sm=smiley36.gif]

svidja se meni, posebno dok je bila mlada u filmu sense and sensibility- tu je bas bila zenskica prava

malena sharena -> RE: Zenstvenost (25.1.2013 14:03:49)

uh eva mendez mi je bomba..
i kardashianke su mi mrak...pogotovo ona starija...
mila 'nako...providna mi je sva...

meni je cindy i generalno te zene 80-tih 90-tih wow [sm=love.gif] baš, baš ženstvene...

Necu komentarisati sestre kardashian, ne bih, nikako....

A Eva, eh, kad je ona na TV, MM ne dise. Po meni, malo ima grubu facu. Sexy je.

Brisani uporabnik -> [Obrisana poruka] (25.1.2013 14:04:40)

[Sadržaj poruke je obrisan]

teacher75 -> RE: Zenstvenost (25.1.2013 14:05:08)

http://www.imdb.com/media/rm3340340736/tt0114388

Anoniman -> RE: Zenstvenost (25.1.2013 14:05:20)

Zene TV ekrana koje su mi zenstvene su
Coco Chanel
Audrey Hepburn
Brigitte Bardot
Sharlize Theron
Kylie Minogue
Jelena Rozga
Nina Badric

malena sharena -> RE: Zenstvenost (25.1.2013 14:05:30)

IZVORNA PORUKA: teacher75

[sm=jezicek.gif]

Nije da se vadim, al Boga mi kontam da nije ova druga, ja njih dvije na slikama vazda mijesam iako na ekranu ne lice. A jest, jako je zenstvena, dok mi Keira bas i nije, ona mi je nekako kao djecacic.

upravo..sva je ona u fazonu nekog kate moss stilla koji me nervira...nije mi to zenstveno..pusi, pije, drogira se, ko glista mrsava uz sve to [sm=smiley36.gif]
ova Bondica je putena sva...[sm=love.gif]

Ahmmhmm, vrlo. A ne svidja vam se moja Kate Winslet? Ona meni ima i zenstvenost i neki gard koji je ne cini njeznicom. I ona mi je bas senzualna. Joj mi izraza [sm=smiley36.gif]

svidja se meni, posebno dok je bila mlada u filmu sense and sensibility- tu je bas bila zenskica prava

Jel de? I meni je ona skroz super zenska i izgledom i pojavom kompletnom, stavom.

teacher75 -> RE: Zenstvenost (25.1.2013 14:06:13)

IZVORNA PORUKA: Iman83

meni su zenstvene monica belucci, kate winslet, rachel mcadams, J.LO. penelope cruz, charlize theron...

Gledah neki dan Monicu na Tv-u i previše mi se prenemaže u živo, sva je umjetna, gleda kako će joj svaka dlaka sjesti na pravo mjesto...to mi nije ni malo ženstveno. A u filmovima mi odaje potpuno drugačiji dojam i jako je ženstvena.
Za ostale se slažem.

Meni je od starijih glumica Andie Macdowell (u ovoj svojoj zrelijoj fazi) baš ženstvena.

a ja na pocetku ove teme bas navedoh te stvari pod opis zenstvenosti[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Galicia -> RE: Zenstvenost (25.1.2013 14:06:25)

Monika je jebozovna, nije zenstvena. Doduse i Eva Mendes nije daleko od te jebozovnosti, ali ima nesto sto je cini zenstvenijom od Beluci.

malena sharena -> RE: Zenstvenost (25.1.2013 14:07:43)

Ko spomenu Katarinu Zetu Jones? Nista ni dodati ni oduzeti [sm=smiley20.gif]

pocahontas -> RE: Zenstvenost (25.1.2013 14:08:03)

uh kako sam zaboravila Moni...Moni je vrh vrhova i nema dalje..vrhunac ljepote i zenstvenosti...no.1. [sm=bravo.gif]

Anoniman -> RE: Zenstvenost (25.1.2013 14:08:14)

Ko spomenu Katarinu Zetu Jones? Nista ni dodati ni oduzeti [sm=smiley20.gif]

Upravu si[sm=bravo.gif]

Galicia -> RE: Zenstvenost (25.1.2013 14:10:21)

Evo je, nema dalje od nje.
Pojam zenstvenosti.

https://www.google.com/search?hl=en&q=grace+kelly&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&bvm=bv.41524429,d.dmQ&biw=1366&bih=653&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=BYUCUf3xDOrG0QH7u4GAAg

EEDITH -> RE: Zenstvenost (25.1.2013 14:18:31)

.Zenstvenost je mnogo vise od toga. Za mene je zena zenstvena ako ne pokusava da imitira muskarca, ako se sasvim dobro osjeca u svojoj kozi i to se ne stidi pokazati drugima, koja i kuha i vozi i popravlja i radja i odgaja i ljencari i njeguje tijelo i duh na samo svoj, zenski, nacin.
Pa ako i opsuje...ako je to na neki njen, samo njen, sweet, nacinuser posted image

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

ma sama sam ti takva [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

animagical -> RE: Zenstvenost (25.1.2013 14:19:04)

meni je queen Rania jako zenstvena

mamabb -> RE: Zenstvenost (25.1.2013 14:20:33)

meni je http://www.last.fm/music/Adele u ovoj kategoriji sa nabrojanim ženstvenim. Jest da se ubucila al opet ima ono nešto.

malena sharena -> RE: Zenstvenost (25.1.2013 14:23:41)

IZVORNA PORUKA: animagical

Mene vala ona nervira [sm=smiley24.gif]

malena sharena -> RE: Zenstvenost (25.1.2013 14:26:09)

Gledah neki dan Monicu na Tv-u i previše mi se prenemaže u živo, sva je umjetna, gleda kako će joj svaka dlaka sjesti na pravo mjesto...to mi nije ni malo ženstveno. A u filmovima mi odaje potpuno drugačiji dojam i jako je ženstvena.
Za ostale se slažem.

Meni je od starijih glumica Andie Macdowell (u ovoj svojoj zrelijoj fazi) baš ženstvena.

a ja na pocetku ove teme bas navedoh te stvari pod opis zenstvenosti[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Moja prijateljica je upoznala Monicu. Kaze da ima drzanje kao prava dama, ali da djeluje nekako tuzno i nesretno.

Brisani uporabnik -> [Obrisana poruka] (25.1.2013 14:28:14)

animagical -> RE: Zenstvenost (25.1.2013 14:30:55)

sto[sm=smiley36.gif]

henna ze -> RE: Zenstvenost (25.1.2013 14:33:47)

ja jelena rozga...
ona je meni bože me oprosti ko izapran tarač

malena sharena -> RE: Zenstvenost (25.1.2013 14:36:27)

sto [sm=smiley36.gif]

Iz nekih razloga koji nemaju veze sa zenstvenoscu. A ona mi je bas sva pod konac i upecena. Doduse, ipak je kraljica, pa mora biti takva
[sm=smiley1.gif]

Anoniman -> RE: Zenstvenost (25.1.2013 14:37:06)

Potpis!

Tičer, ja ne volim žene koje se prenemažu, kojima svaka dlaka na mjestu mora biti.
I nimalo mi to nije ženstveno...

Ni ja. Ni one koje vagaju svaki svoj pokret, kad im je sve odmjereno i usiljeno.

Brisani uporabnik -> [Obrisana poruka] (25.1.2013 14:44:46)

teacher75 -> RE: Zenstvenost (25.1.2013 14:51:06)

Potpis!

Tičer, ja ne volim žene koje se prenemažu, kojima svaka dlaka na mjestu mora biti.
I nimalo mi to nije ženstveno...

ne volim ni ja i nisu mi sve zenstvene zene drage[sm=smiley1.gif]neke su mi dosadne jako

Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sljedeća stranica >   >>