aazra -> RE: Zenstvenost (20.1.2013 14:00:51)
|
IZVORNA PORUKA: teacher75 IZVORNA PORUKA: aazra IZVORNA PORUKA: teacher75 kad posmatram drugarice koje su ostale same i neudate, upravo su one olicenje zenstvenosti, uvijek sredjene, svaka dlaka na svom mjestu, paze na ponasanje, kulturne i fine. i same... tako da....zenstvenost definitivno vise nije in Ni ja se s ovim stvarno ne mogu sloziti [sm=zmeden.gif] Mislim, imam neudatih prijateljica i volim njihovo drustvo, ali ne znam po cemu je neka od njih zenstvenija od drugih koje su necije supruge, majke, pa i uspjesne zene. Meni je najzenstvenije kada vidim neku lijepu zenu s bebom [sm=love.gif] zenstvene po definiciji zenstvenosti- lijepe, graciozne, sredjene, kulturne, tihe. ja sebe npr. ne dozivljavam zenstvenom jer sam previse glasna kad pricam, ne oblacim se klasicno zenstveno i slabo se sminkam.izvukla dio moje recenice iz kontesta. ja uporedjujem nas prije nego sto smo se udale, dok smo bile djevojke, ove manje zenstvene u mom okruzenju su uvijek bile popularnije kod muskaraca dok su ove druge ostale same Po ovome ja sam u toj grupi "manje zenstvenih" - nikad o sebi nisam mislila da sam privlačna, niti sam se oblačila ni ponašala izazovno, ali opet bio je period kad mi je smetalo privlačenje paznje...[sm=smiley1.gif]) Sad će ispasti još da se hvalim, tako to uvijek biva s rečenicama izvađenim iz konteskta...[sm=smiley36.gif] Ipak, voljela bi da sam zenstvena i onako više dama, ali dzaba nikad mi to nije išlo kao što mi ni sada ne ide da glumim "gospođu" [sm=smiley36.gif] P.S. A koje su slavne zene po vama zenstvene...meni npr. Jelena Rozga, glumica Audrey Hepbern, još neke... Osoba koja mi definitivno nije nimalo zenstvena, mada svi kazu da je seksipilna je Severina [sm=smiley1.gif] Mozda zenstvenost vise nije "in" samo ipak ne volim ni zene koje se stide toga sto su zene pa sto vise pokusavaju, pa i na silu izgledati i ponasati kao muskarci ( na primjer, vrištati na pješake iz automobila ili svađati se s ostalim vozačima i pritom psovati kao kočijaš [sm=smiley21.gif])
|
|
|
|