RE: Zenstvenost (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Ljepota i moda

Poruka

veeseelaa -> RE: Zenstvenost (20.1.2013 0:12:36)

IZVORNA PORUKA: ananas_ze

IZVORNA PORUKA: draguljče

Ženstvena je ona žena koja voli to što je žena, voli biti žena.

uu dobro zboris, ima li to veze jesi li u braku ili nisi?
sad ste me navele da razmisljam...............

mah i nekad neke žene žvot natjera da proklinju što su žene
npr nevjernost partnera koje iste vežu za to jer se kao muškarcima može.....
il zlostavljanje fizičko il psihičko od strane muškaraca....
il prihvatanje domaćinstva, djece kao jedine ženske obaveze il isključivo samo ženske obaveze

tako nam je druđtvo, lako prihvatimo da je neki muškarac npr prevario ženu a ona mu oprostila nego suprotno

ajla86 -> RE: Zenstvenost (20.1.2013 0:13:58)

[sm=smiley14.gif][sm=smiley14.gif][sm=smiley14.gif][sm=smiley14.gif][sm=smiley14.gif][sm=smiley14.gif][sm=smiley14.gif][sm=smiley14.gif]

ja to damski cugnem ako nista drugo .....jbg taKA sam ti po celom telu...hebes manire nek je meni dobro

tinkivinki -> RE: Zenstvenost (20.1.2013 0:22:07)

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

a meni je ženstveno kad vidim ljepuškastu ženu kako npr pije pivo iz flase, do duše pivo bi trebalo biti rizle a ne klipača [sm=smiley36.gif]

ma daj vesela kakva zenstvenost i pivkan[sm=smiley36.gif],po meni moze neki liker,vino,koktel,ali pivkan mi nikako ne zvuci zenstveno[sm=smiley36.gif]

veeseelaa -> RE: Zenstvenost (20.1.2013 0:26:11)

ma kakoooo[sm=smiley36.gif]
ona sva seksi, u ekom šorčiću i otvori pivu od šteku [sm=jezicek.gif]

tinkivinki -> RE: Zenstvenost (20.1.2013 0:30:05)

ma kakoooo[sm=smiley36.gif]
ona sva seksi, u ekom šorčiću i otvori pivu od šteku [sm=jezicek.gif]

i kad popije onda podrigne i razbije flasu[sm=smiley36.gif]

veeseelaa -> RE: Zenstvenost (20.1.2013 0:32:26)

a cigaru zapali kresanjem šibice od đon obuće [sm=jezicek.gif]

veeseelaa -> RE: Zenstvenost (20.1.2013 0:34:50)

al bez zeze sve ovisi od garda žene
nekim ženama i čaša šampanjca u ruci ne izgleda ženstveno ako to nije popraćeno nekim drugim stvarima

tinkivinki -> RE: Zenstvenost (20.1.2013 0:36:01)

e to je zena,zari i pali[sm=jezicek.gif]

tinkivinki -> RE: Zenstvenost (20.1.2013 0:40:10)

al bez zeze sve ovisi od garda žene
nekim ženama i čaša šampanjca u ruci ne izgleda ženstveno ako to nije popraćeno nekim drugim stvarima

bas tako,teska je ovo tema ja nisam znala sta napisati,jednostavno nemam definiciju kad nekog vidim znam je li zenstvena ili nije.vecina zena je zenstvena na svoj nacin,malo je onih muskobanjastih

amra_sa -> RE: Zenstvenost (20.1.2013 0:44:48)

E kome ovakva dođe u kuću nahebo je. Ja je već zamislila. [sm=smiley36.gif]

ananas_ze -> RE: Zenstvenost (20.1.2013 0:46:53)

meni jos uvijek nije jasna ta zivotna dob u kojoj zena treba biti zenstvena ili ta dob uopce ne postoji, neke to jesu ili nisu? [sm=hudicek1.gif]

Silver -> RE: Zenstvenost (20.1.2013 0:51:54)

Mislim da smo se utrkom sa muskarcima za izjednacenje spolova, odrekli mnogo cega, a poprimili od njih dosta toga! i to negativnog. ima dosta zena koje su, nastojanjem da dokazu da su jednako sposobne kao i muskarci, u tom procesu postale ustvari lose koppije muskaraca a izgubile ono zensko u sebi! [sm=smiley13.gif]

po meni je zenstveno, ono sto te razlikuje od muskaraca, po ponasanju i izgledu...kratko i jasno...bar meni [sm=smiley36.gif]

Galicia -> RE: Zenstvenost (20.1.2013 1:14:19)

po meni je zenstveno, ono sto te razlikuje od muskaraca, po ponasanju i izgledu...kratko i jasno...bar meni

Ovo kad procitam odmah mi se stvori slika mlade dame koja ima frizuru na paz, crvene nokte, sjedi prekrstenih nogica, i jordami.

[sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif]
Kratko receno, zenturaca.

ananas_ze -> RE: Zenstvenost (20.1.2013 1:17:06)

IZVORNA PORUKA: Galicia

po meni je zenstveno, ono sto te razlikuje od muskaraca, po ponasanju i izgledu...kratko i jasno...bar meni

Ovo kad procitam odmah mi se stvori slika mlade dame koja ima frizuru na paz, crvene nokte, sjedi prekrstenih nogica, i jordami.

[sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif]

[sm=sad.gif][sm=sad.gif][sm=sad.gif] dzaba joj sve nije zenstvena nego zenturaca[sm=jezicek.gif]

Lulu_08 -> RE: Zenstvenost (20.1.2013 12:21:15)

Ovo ispade pomalo beskrajna diskusija jer izgleda da svi mi pojam "zenstvenost" dozivljavamo drugacije?

[sm=smiley1.gif]

Lulu_08 -> RE: Zenstvenost (20.1.2013 12:22:53)

fem·i·nine

/ˈfemənin/

Adjective

Having qualities or appearance traditionally associated with women, esp. delicacy and prettiness.

Eh sada sta ko tipicno asocira sa zenama je jaaaaaaaaaaaako individualno haha. U mom ranijem postu ja tu navedoh tajanstvenost i seksipil, jer po meni to ide uz zene u tom nekom zenstvenom smislu.

Hanady RR -> RE: Zenstvenost (20.1.2013 12:32:54)

Lulu ja je ovako definišem u svojoj glavi...kvalitete ili izgled tradicionalno povezane sa ženama
i u skladu sa tim mislim da i nisam pretjerano ženstvena u tom smilu...tradicionalni bi mio dobro nježan spol, bez mogućnosti fizičkih poslova , lijepoga profinjenoga izgleda i manira....
zračenje, sexipil su ono što također ima svoje definicije...
recimo žena policajka po definiciji žentvenosti na svom radnom zadatku to nije nikako...al kao takva je i sexipilna i zna da zrači ono nečim itd....

al eto da ne napisa ti ovo ja bih sebe umalo preženstvenom nazvala u skladu sa unaprijed iznešenim mišljenjima[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
pih...i dalje mi je fali...al se pretjerano ne sikiram...šta ću taka sam pa deveram[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

malena sharena -> RE: Zenstvenost (20.1.2013 12:47:32)

Meni zenstvenost i seksipil nisu isto, ima zena koje su jako seksipilne, ali nisu zenstvene, npr Shakira mi je seksi, ali nije zenstvena, dok je Monica Belluci sve u jednom. Zenstvene su zene koje su njegovane, ne nuzno i lijepe, ne ponasaju se bahato, imaju lijepo drzanje, privlacne, ali ne sa prenaglasenom seksualnoscu, odlucne i borbene, ali na neki dostojanstven i odmjeren nacin.

Silver -> RE: Zenstvenost (20.1.2013 13:50:59)

IZVORNA PORUKA: Galicia

hmm...don't get it...valjda se svakome stvori druga slika u glavi kad pomisli na zenstvenost...ja nikad nebih pomislila na frizuru na paz i sl. [sm=smiley36.gif] to mi bas nije zenstveno [sm=smiley36.gif] ali opet bolje i zenturaca nego muskaraca! [sm=jezicek.gif]

aazra -> RE: Zenstvenost (20.1.2013 14:00:51)

IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: aazra

IZVORNA PORUKA: teacher75

kad posmatram drugarice koje su ostale same i neudate, upravo su one olicenje zenstvenosti, uvijek sredjene, svaka dlaka na svom mjestu, paze na ponasanje, kulturne i fine. i same... tako da....zenstvenost definitivno vise nije in

Ni ja se s ovim stvarno ne mogu sloziti [sm=zmeden.gif] Mislim, imam neudatih prijateljica i volim njihovo drustvo, ali ne znam po cemu je neka od njih zenstvenija od drugih koje su necije supruge, majke, pa i uspjesne zene.

Meni je najzenstvenije kada vidim neku lijepu zenu s bebom [sm=love.gif]

zenstvene po definiciji zenstvenosti- lijepe, graciozne, sredjene, kulturne, tihe. ja sebe npr. ne dozivljavam zenstvenom jer sam previse glasna kad pricam, ne oblacim se klasicno zenstveno i slabo se sminkam.izvukla dio moje recenice iz kontesta. ja uporedjujem nas prije nego sto smo se udale, dok smo bile djevojke, ove manje zenstvene u mom okruzenju su uvijek bile popularnije kod muskaraca dok su ove druge ostale same

Po ovome ja sam u toj grupi "manje zenstvenih" - nikad o sebi nisam mislila da sam privlačna, niti sam se oblačila ni ponašala izazovno, ali opet bio je period kad mi je smetalo privlačenje paznje...[sm=smiley1.gif]) Sad će ispasti još da se hvalim, tako to uvijek biva s rečenicama izvađenim iz konteskta...[sm=smiley36.gif] Ipak, voljela bi da sam zenstvena i onako više dama, ali dzaba nikad mi to nije išlo kao što mi ni sada ne ide da glumim "gospođu" [sm=smiley36.gif]

P.S. A koje su slavne zene po vama zenstvene...meni npr. Jelena Rozga, glumica Audrey Hepbern, još neke...

Osoba koja mi definitivno nije nimalo zenstvena, mada svi kazu da je seksipilna je Severina [sm=smiley1.gif]

Mozda zenstvenost vise nije "in" samo ipak ne volim ni zene koje se stide toga sto su zene pa sto vise pokusavaju, pa i na silu izgledati i ponasati kao muskarci ( na primjer, vrištati na pješake iz automobila ili svađati se s ostalim vozačima i pritom psovati kao kočijaš [sm=smiley21.gif])

jasmin -> RE: Zenstvenost (20.1.2013 14:11:07)

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

Lulu ja je ovako definišem u svojoj glavi...kvalitete ili izgled tradicionalno povezane sa ženama
i u skladu sa tim mislim da i nisam pretjerano ženstvena u tom smilu...tradicionalni bi mio dobro nježan spol, bez mogućnosti fizičkih poslova , lijepoga profinjenoga izgleda i manira....
zračenje, sexipil su ono što također ima svoje definicije...
recimo žena policajka po definiciji žentvenosti na svom radnom zadatku to nije nikako...al kao takva je i sexipilna i zna da zrači ono nečim itd....

al eto da ne napisa ti ovo ja bih sebe umalo preženstvenom nazvala u skladu sa unaprijed iznešenim mišljenjima[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
pih...i dalje mi je fali...al se pretjerano ne sikiram...šta ću taka sam pa deveram[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

Pusti definicije,ona itekako moze biti zenstvena.

amra_sa -> RE: Zenstvenost (20.1.2013 14:23:06)

Ja ženstvenost posmatram kroz fizički izgled i ponašanje, manire, stav i tako to. Može se žena ponašati super ženstveno ali ako ima crte lica kao Arnold Švarcneger [sm=zmeden.gif] Ili obrnuto. Ili da izgleda prelijepo i extra ženstveno, a da psuje ko kočijaš i bahato se ponaša. Ma svakome je ženstvenost kao i ljepota relativan pojam i zavisi od ukusa. Možda neko ženstvenost vidi u bahatom i drskom ponašanju. [sm=smiley36.gif] Ovo pitanje treba postaviti muškarcima, sigurna sam da bi oni dali bolje odgovore.

Neca xxx -> RE: Zenstvenost (20.1.2013 14:59:13)

Ženstvenost je po meni način ponašanja, ophođenja, kretnje, sklonosti, izbor riječi i to mi nema direktne veze sa fizičkim izgledom. Zgodna žena duge kose u crvenoj haljini koja joj savršeno stoji po meni nije ženstvena ako psuje, galami, pije pivo iz flaše i pali šibicu od džon cipele nije mi ženstvena. [sm=smiley1.gif] S druge strane i žena u npr. farmerkama, kratke kose može biti itekako ženstvena.

Ja volim ženstvene žene, kao što volim i muževne muškarce.

Skvo RR -> RE: Zenstvenost (21.1.2013 11:09:27)

nesto prigodno, sa muskog gledista[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

"Najprije sam promatrao predmete na njezinom toaletnom stoliću, losione koje koristi, pribor. Uzimao sam ih, gledao. Držao sam njezin mali sat, okretao ga, zagledao. Onda sam zavirio u ormar. Haljine, mnogo haljina, ukrasi... Sve te stvari koje ženu cine potpunom pobudile su u meni strašan osjećaj samoće, sažaljenje i želju da budem njezin"
Ahmed Hamdi Tanpinar

koka i po -> RE: Zenstvenost (21.1.2013 12:57:51)

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

nesto prigodno, sa muskog gledista[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

"Najprije sam promatrao predmete na njezinom toaletnom stoliću, losione koje koristi, pribor. Uzimao sam ih, gledao. Držao sam njezin mali sat, okretao ga, zagledao. Onda sam zavirio u ormar. Haljine, mnogo haljina, ukrasi... Sve te stvari koje ženu cine potpunom pobudile su u meni strašan osjećaj samoće, sažaljenje i želju da budem njezin"
Ahmed Hamdi Tanpinar[/size

bome ce on s njom da nagrabusi i bankrotira[sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>