malena sharena -> RE: Zenstvenost (25.1.2013 15:17:13)
|
IZVORNA PORUKA: animagical IZVORNA PORUKA: Ninushka Ja dok gledam slike svoje mame nekada (a i njeno držanje danas to pokazuje) i generalno žena koje su nas rodile vidim veliku dozu ženstvenosti dok recimo sebe takvom uopšte ne vidim a baš bih voljela da sam ženstvena...[sm=hudicek1.gif] I da, JLo mi nije nikako ženstvena ona mi je baš sve ono što je Iman rekla za Monicu Belluci, a Monica mi jeste ženstvena... Dok je kraljica ženstvenosti s malih i velikih ekrana za mene je neprevaziđenda glumica Meryl Streep... nekada su zene nosile zenstvenu odjecu, svakodnevno haljine,suknje, stikle..svaka od nas kad se tako obuce, htjela ne htjela, mora zenstveno hodati i sjediti...dok sada, hlace, farmerke, ravna obuca...mogu da sjedim kao mm i ne izgledam nepristojno... samim time, ne izgledam ni nesto narocito zenstveno... inace, od zena iz real life, meni ej moja kuma jako zenstvena cura[sm=smiley1.gif] sva je ovakva http://the100.ru/images/actors/id349/2018-audrey-hepburn1.jpg Ja tako volim haljinice, suknjice, kompletice, sesire [sm=smiley36.gif] Stikle da ne pricam. U svakodnevnom zivotu, naravno, sve prema prilici, jer navedeno nije bas uvijek prakticno.
|
|
|
|