|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudna sam!!!
27.12.2010 18:05:40   
Anoniman
Cure, cestitam, tako lijepe vijesti, zelim vam mnogo sreceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu napolitanka)
  Neposredna veza do poruke: 1301
27.12.2010 18:08:04   
amaniamanic
Hvala drage moje.....:)))))))
Ja mama-jupiiiiiiiiiiiiiiii

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1302
27.12.2010 18:12:54   
maja78 RR
IZVORNA PORUKA: amaniamanic

jupiiiiiiiii

cestitam od srca i zelim divnih 9 mjeseci da dobije u narucje jednu zdravu i slatku bebicu kao nagradu za sve sto ste prosli

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu amaniamanic)
Neposredna veza do poruke: 1303
27.12.2010 19:48:19   
gagach
malena tek sam sada vidjela zeno draga.........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
toliko si me obradovala da ne znam da li bi se ni najrodjenijem ovako radovalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
zasluzila si i sada uzivaj!!!!

hvala sto si mi uljepsala danuser posted image

05.04.2011 postala mama predivnom djecaku...!

Ruka koja ljulja kolijevku je ruka koja vlada svijetom....

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 1304
27.12.2010 19:51:08   
gagach

i tebi cestitke od srca!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

05.04.2011 postala mama predivnom djecaku...!

Ruka koja ljulja kolijevku je ruka koja vlada svijetom....

Neposredna veza do poruke: 1305
27.12.2010 21:12:08   
klemzi

Drage moje zenice ja samo da saopstim...Nakon niza pregleda,operacije i svega i za nepuna dva mjeseca poslije laproskopije....
Uradim test i //..Bit cu mama...:))))))))))
Vjerujete da sam 2 testa uradila i jos ne mogu da vjerujem..Sutra idem kod dr.Masica na prvi pregled...Ja ne znam je li rano ali odoh...
Ljubim vas i zelim da podijelim vijest sa vama...

Danas samo neke lijepe vijesti, hvala Allahu dž. š. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Nek ti bude s hajrom i sa srećom, čuvajte se sve mile trudniceuser posted image user posted image

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

Neposredna veza do poruke: 1306
27.12.2010 21:15:43   
N_N
Drage trudnice čestitam vam! user posted image user posted image

Posebno mi je drago zbog malena 27, tako krasna, divna vijest, baš sam se obradovala. Ovih dana sam često virila u čekaonici, VTO, i pratila sve teme na koje si se javljala user posted image
Od user posted image  ti želim školsku trudnoću i da na svijet doneseš živu i zdravu bebu/e user posted image . Čestitam ti!!!!!!

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu klemzi)
Neposredna veza do poruke: 1307
27.12.2010 21:27:04   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: malena27 RR

curice, test je pokazao pozitivno 11 dana nakon embrio transfera. kada bude beta potvrdila da sam user posted image i kada se bude aBd pravilno duplala kako treba, javim se ponovo ovdje sa definitivnom potvrdom!

hvala na podrsci!

Malena, iako se ne sjecam da smo razmijenile ijednu rijec na ovom forumu, znam kroz sta si prolazila...i nemas pojma koliko sasm se obradovala kada sam prociala da vam je dragi Allah uslisio molitve...Da ti dragi Allah sacuva user posted image ili user posted image user posted image , podari ti lahku trudnocu i jos laksi porod...A user posted image ili user posted image user posted image svu srecu svijeta!
Amin.

PS. Morala sam odmah i mm reci da si trudna, iako jadan ne zna ni ko ni stauser posted image user posted image user posted image user posted image
Juhuuuuuu, bas si mi uljepsala ovaj zimski dan...

(odgovor članu malena27 RR)
  Neposredna veza do poruke: 1308
27.12.2010 21:30:05   
Gemelli
Cestitke trudnicama od srca user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1309
27.12.2010 21:49:48   
dinaa
IZVORNA PORUKA: malena27 RR

curice, test je pokazao pozitivno 11 dana nakon embrio transfera. kada bude beta potvrdila da sam user posted image i kada se bude aBd pravilno duplala kako treba, javim se ponovo ovdje sa definitivnom potvrdom!

hvala na podrsci!

Lutko draga nemas pojma kako sam se obradovala kad sam ovo vidjelauser posted image user posted image user posted image .Zelim ti sve najbolje i da sve prodje kako treba.Sretno!user posted image

Moja djeca su moje najvece blago!!!

Neposredna veza do poruke: 1310
27.12.2010 22:49:02   
anidla
malena, preeeedivnaaaa vijest, zaista jeste!!! uzivaj draga moja, zasluzila si.....ljubim te!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu dinaa)
Neposredna veza do poruke: 1311
27.12.2010 22:55:27   
MedinaA
Malena27 i minelam CESTITAM na vosoj trudnoci bas mi je drago zbog vas, sve sto se ceka to se i doceka, svakome ce dragi Allah da dadne, nekom prije nekom kasnije pa sada uzivajte u vasoj trudnoci mazeci vase bebiceeuser posted image

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 1312
27.12.2010 22:55:45   
Srculence
Malena27 user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitke od srcauser posted image user posted image user posted image

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

Neposredna veza do poruke: 1313
28.12.2010 0:32:14   
puma
malena... suvisno je bilo sta reci osim da ti dragi Bog, Milosni, Samilosni, podari sto laksih 9 mjeseci i da rodis zdrave, zive, normalne bebice i da konacno zagrlis i ti svog evlada... evo mi stomak drhti od radosti i srece... cuvaj se i pazi na tibu... a za mene jednom pomiluj tibu i bebice u tibi... user posted image
isto zelim i amaniamanic...
jos ako se ispostavi da ce biti jos jedna trudnica s vama dvjema, bit ce mi ovo najsretniji dan... a voljela bih da sutra procitam i njen post na ovoj temi... ako Bog da... user posted image

(odgovor članu Srculence)
Neposredna veza do poruke: 1314
28.12.2010 0:33:58   
veeseelaa
Malena aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ženooooooooo dragaaaaaaaaa divna vijest, kako sam se obradovala, iskreno od srca
Sretno mila moja, sretno, sretno

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu puma)
Neposredna veza do poruke: 1315
28.12.2010 8:03:39   
malena27 RR
Amin, amin, amin i hvala user posted image user posted image user posted image user posted image  

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 1316
28.12.2010 8:08:39   
Romali
Joj , malena, obradovala si cijeli Balkan! Pa , zeno, svi su sretni zbog tebe!
Zelim ti bezbriznih 9 mjeseci,a onda najsretnije dane zivota sa svojim user posted image user posted image .
To ce biti najpoznatije bebe u BiHuser posted image
Neko gore je cuo tvoje molitve, cut ce i ostalih cura aBduser posted image
Cuvaj seuser posted image

23.4.2008. A.O. promijenio moj svijet :)
14.4.2014. Z. promijenila našu planetu :)

Neposredna veza do poruke: 1317
28.12.2010 8:18:43   
andjela I
Malenaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Ljepšu vijest odavno nisam čula. Želim ti kao prvo pravilno duplanje bete, školsku trudnoću i što je najvažnije zdravu i veselu user posted image  ili user posted image user posted image . Iskrene čestitke od srca.

Naša princeza rodjena 17.09.2009.god. u 13 i 20h.
29.07. 2011. god. rodjen je nas mali princ.
Vole vas mama i tata.

(odgovor članu Romali)
Neposredna veza do poruke: 1318
28.12.2010 8:24:17   
Lulu_08
Bravo trudnice, samo naprijed i nadam se da ce sve proci u NAJ NAJ NAJ boljem mogućem redu!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

Neposredna veza do poruke: 1319
28.12.2010 8:52:00   
jasmin

Drage moje zenice ja samo da saopstim...Nakon niza pregleda,operacije i svega i za nepuna dva mjeseca poslije laproskopije....
Uradim test i //..Bit cu mama...:))))))))))
Vjerujete da sam 2 testa uradila i jos ne mogu da vjerujem..Sutra idem kod dr.Masica na prvi pregled...Ja ne znam je li rano ali odoh...
Ljubim vas i zelim da podijelim vijest sa vama...

Cestitam ti draga.Da ti Bog podari svaki hajr.
user posted image

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

Neposredna veza do poruke: 1320
28.12.2010 9:01:14   
acudesa
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Duso moja, nemam rijeci kojima bih ti opisala osjecaj, ljubim te puno, cuvaj se, ne daj da te iko sekira. Jedan od zivotnih ciljeva, uz Allahovu pomoc, ti si ostvarila.
Da sve prodje kako si zamislila, od  srca ti zelim.user posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 1321
28.12.2010 9:06:47   
malena27 RR
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 1322
28.12.2010 9:07:11   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: gagach

i tebi cestitke od srca!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pridruzujem se cestitkama sve najbolje ti zelim tih 9mjes.i posle abd.kad rodis zive zdrave,vesele bebice......koje ce da mamu usrecuju

(odgovor članu gagach)
  Neposredna veza do poruke: 1323
28.12.2010 9:25:22   
Lalana
cestitam svim od srca, a posebno sam se obradovala zbog malene27 user posted image user posted image user posted image user posted image

Moje tri srece...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1324
28.12.2010 10:09:00   
10 mart 2009
Od user posted image  čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i da sve bude uz božiju pomoć, kako treba

(odgovor članu Lalana)
Neposredna veza do poruke: 1325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *