|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudna sam!!!
6.12.2010 22:40:03   
Apotekarka
Čestitam trudnioce moje o valja se zabrinuti drugi krug poceo ma cekajte dok zube rjesim,ne mogu ovakvih zuba u drugu trudnocu....polako...user posted image
Zelim vam ugodne i lagane trudnoce

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 1251
7.12.2010 0:02:25   
dady
i ja se pridružujem čestitkama!user posted image user posted image user posted image
da sve bude ok aBd!

DAWUD 20.06.2009.
Mrvica je postala mrvetina!!!
:)))))))))

ZEJD 07.11.2012.
Nova Mrvica :)))

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 1252
7.12.2010 13:43:02   
Latinka
Čestitam novim trudnicama user posted image user posted image user posted image user posted image
Od srca vam želim laganu trudnoću i porod

(odgovor članu dady)
Neposredna veza do poruke: 1253
7.12.2010 13:54:22   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: ena23

dakle, prije 10 minuta ugledala dvije crtice.

shock. muza jos nema kuci, duze radi, mobitel na poslu osto, ne znam sta da mislim, potpuno izgubljena.... emiru je 15 mjeseci

ja kontala ti se zaj...... user posted image sretno dragauser posted image user posted image user posted image ....taman ces se naspavati aBd za jedno par godina user posted image salim se user posted image
p.s. dojis li malog indijanca josuser posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 1254
7.12.2010 14:39:29   
ena23
Drage mile zenice hvala vam sve i jednoj na lijepim cestitkama... vjerovatno hormoni vec rade jer sam se raspekmezila na ovo "otvaramo drugi krug", sve mi leptirici u stomaku od uzbudjenja...

iako jos nisam isla doktoru da potvrdim i uradim eventualno prvi ultrazvuk, muz kad dodje kuci obavezno pita: "kako ste mi vas troje?" user posted image   i onda se izmazimo  sve-cetvoro user posted image

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 1255
7.12.2010 14:44:12   
ena23
IZVORNA PORUKA: pocahontas

dakle, prije 10 minuta ugledala dvije crtice.

shock. muza jos nema kuci, duze radi, mobitel na poslu osto, ne znam sta da mislim, potpuno izgubljena.... emiru je 15 mjeseci

ja kontala ti se zaj...... user posted image sretno dragauser posted image user posted image user posted image ....taman ces se naspavati aBd za jedno par godina user posted image salim se user posted image
p.s. dojis li malog indijanca josuser posted image

da, vise nego ikada, ali planiram ukinuti nocne podoje.. ne moze ovo vise ovako, iscjedit ce me k'o krpu user posted image

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 1256
7.12.2010 14:48:38   
Anoniman
Čestitke i od mene!!! user posted image user posted image user posted image

Želim ti laku trudnoću i porod!

(odgovor članu ena23)
  Neposredna veza do poruke: 1257
7.12.2010 14:50:13   
Amrino
ena....cetitam dragaaaa!!! user posted image user posted image user posted image
Zelim ti od srca sto laksu trudnocu i porod (a vidjet ces aBd ovo drugo ce da izleti ko flak user posted image ).
Drugi krug ide uveliko nema sta hehehehe.
Ako ti bude trebao neko da te tjesi kad budes ukidala nocne samo se javni user posted image user posted image user posted image .
Pozz za vas cetvero user posted image user posted image user posted image .

Polaznica obuke o dojenju
HAMZA
29.12.2007
IMRAN
03.03.2010

(odgovor članu andjela I)
Neposredna veza do poruke: 1258
7.12.2010 16:12:51   
SdZ
Trudnice drage, dao Bog da budete vesele i sretne tokom cijele trudnoce.

<3 28.6. <3
Zivot je dobio svoj smisao...

(odgovor članu andjela I)
Neposredna veza do poruke: 1259
7.12.2010 21:31:01   
minelam
Eh zelim da se i ja upisemuser posted image

Trudna vec 11 sedmica,jucer bila na prvom pregledu s obzirom da me bilo strah otici kod gin.pa dobro imam i razlog......
Najvaznije je da sam ja jucer vidio svog bebaca kako mi maseuser posted image ,ali stvarni mase rukicom....sva sretna ma presretna sto sam buduca mama jer sam imala lose iskustvo ranije 2 blajteda user posted image ....ali svako ima svoju srecu.....napokon sam i ja svoju zasluzeno dobilauser posted image

(odgovor članu SdZ)
Neposredna veza do poruke: 1260
7.12.2010 21:33:34   
klemzi
Minelam, ostale trudnice čestitam user posted image user posted image user posted image
Uživajte!!

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

(odgovor članu minelam)
Neposredna veza do poruke: 1261
7.12.2010 21:34:15   
amela2208
IZVORNA PORUKA: minelam

Eh zelim da se i ja upisemuser posted image

Trudna vec 11 sedmica,jucer bila na prvom pregledu s obzirom da me bilo strah otici kod gin.pa dobro imam i razlog......
Najvaznije je da sam ja jucer vidio svog bebaca kako mi maseuser posted image ,ali stvarni mase rukicom....sva sretna ma presretna sto sam buduca mama jer sam imala lose iskustvo ranije 2 blajteda user posted image ....ali svako ima svoju srecu.....napokon sam i ja svoju zasluzeno dobilauser posted image

srecno minelam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i dobro dosla nam na forumuuser posted image user posted image user posted image

Sara&Mohammad

(odgovor članu minelam)
Neposredna veza do poruke: 1262
7.12.2010 21:41:52   
minelam
Hvala amela2208

Nova jesam po ovom upisu od maloprije,medjutim zagubila sam sifru od proslog profila.....iii dugo sam ja tu najmanje 3 god.ali povremeno,iskreno kad mi je bilo potrebno kad sam imala problema

Hvala jos jednom ja sam presretna mamica-buduca

(odgovor članu amela2208)
Neposredna veza do poruke: 1263
7.12.2010 21:42:58   
minelam
hvala i tebi klemziuser posted image

(odgovor članu minelam)
Neposredna veza do poruke: 1264
24.12.2010 17:40:50   
Nunichi

Drage mile zenice hvala vam sve i jednoj na lijepim cestitkama... vjerovatno hormoni vec rade jer sam se raspekmezila na ovo "otvaramo drugi krug", sve mi leptirici u stomaku od uzbudjenja...

iako jos nisam isla doktoru da potvrdim i uradim eventualno prvi ultrazvuk, muz kad dodje kuci obavezno pita: "kako ste mi vas troje?" user posted image   i onda se izmazimo  sve-cetvoro user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Cestitam Enice. user posted image
Ljubni nam lutka, i pomazi tibu. user posted image

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 1265
26.12.2010 1:10:41   
scarlett

Draga Ena, ja mahsuz dođoh na opvu temu da vidim jel' tačno ono što si pisala na dojiljama, user posted image
ženo nek je sa srećom, da aBD trudnoća prođe što lakše, da u njoj samo uživaš i da te tvoji dečki maze i paze kao i dosada.user posted image
Kod nas još uvijek nisu uslovi za planiranje druge trudnoće, moramo svašta nešto još dovesti u red, a ja se ipak nekako potajno nadam da će nam se omaknut user posted image

"Ne hodaj po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni planine u visini dostići."

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 1266
26.12.2010 1:13:14   
scarlett
Čestitam i ostalim trudnicama, da aBd sve prođe dobro user posted image  user posted image user posted image  i da se samo veselite svojim user posted image

"Ne hodaj po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni planine u visini dostići."

(odgovor članu scarlett)
Neposredna veza do poruke: 1267
27.12.2010 15:12:24   
Skvo RR
Malena27...dobrodoslica na pdf-u trudnoca!

Neka sam i ovaj dan docekala!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu scarlett)
Neposredna veza do poruke: 1268
27.12.2010 15:19:39   
Niobe
IZVORNA PORUKA: Skvo RR

Malena27...dobrodoslica na pdf-u trudnoca!

Neka sam i ovaj dan docekala!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!
Bas sam sretna zbog nje, ovih dana sam mislila intenzivno na nju i stalno cekam ovu objavu. Sretniju vijest nisam mogla dobiti danas!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image Malena, zelim ti divnu i ugodu trudnoću bez komplikacija, čuvaj se i nek je sve sretno sto moze biti..Bas sam sretna zbog tebe.user posted image user posted image

♥ Masterpiece - 03.09.2009.♥
Ako već tučete decu, tucite ih bez razloga, jer su svi drugi razlozi gluplji.

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 1269
27.12.2010 15:21:31   
malena27 RR
curice, test je pokazao pozitivno 11 dana nakon embrio transfera. kada bude beta potvrdila da sam user posted image i kada se bude aBd pravilno duplala kako treba, javim se ponovo ovdje sa definitivnom potvrdom!

hvala na podrsci!

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu Niobe)
Neposredna veza do poruke: 1270
27.12.2010 15:25:43   
SdZ
Aj, malena, cesto sam mislila na tebe. Molim Boga da uspijete. Sretno, mila!!

<3 28.6. <3
Zivot je dobio svoj smisao...

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 1271
27.12.2010 15:25:59   
klemzi
Malena 27 RR ne mogu ti opisati koliko sam se obradovalauser posted image user posted image user posted image user posted image Sva sam se naježila, kao da si mi rod najrođeniji user posted image user posted image Da ti dragi Allah dž. š. da da sve prođe u najboljem redu, i da za devet mjeseci držiš svog bebona u naručjuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

Neposredna veza do poruke: 1272
27.12.2010 15:28:02   
Anoniman
malena cestitam od srca nisi mogla dobiti boljeg,ni ljepseg poklona za n.g nego veliki plusic na testu toliko mi je drago jer znam da si se borila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image cestitke najiskrenije ti zelimuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu klemzi)
  Neposredna veza do poruke: 1273
27.12.2010 15:28:03   
jasmin
IZVORNA PORUKA: malena27 RR

curice, test je pokazao pozitivno 11 dana nakon embrio transfera. kada bude beta potvrdila da sam user posted image i kada se bude aBd pravilno duplala kako treba, javim se ponovo ovdje sa definitivnom potvrdom!

hvala na podrsci!

Hvala Bogu na tako divnoj vijesti.Sretna sam zbog tebe vjeruj mi draga!
user posted image

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

Neposredna veza do poruke: 1274
27.12.2010 15:40:16   
Anoniman
Malena presretna sam bog tebe,user posted image želim ti da sve bude u najboljem reduuser posted image ena cestitke na trudnociuser posted image user posted image user posted image oh i mene pomalo hvata neka nostalgija ya trudnocom al neka jos koju godinuuser posted image

(odgovor članu jasmin)
  Neposredna veza do poruke: 1275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *