|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudna sam!!!
27.12.2010 15:47:54   
mamine oci

IZVORNA PORUKA: jasmin

IZVORNA PORUKA: malena27 RR

curice, test je pokazao pozitivno 11 dana nakon embrio transfera. kada bude beta potvrdila da sam user posted image i kada se bude aBd pravilno duplala kako treba, javim se ponovo ovdje sa definitivnom potvrdom!

hvala na podrsci!

Hvala Bogu na tako divnoj vijesti.Sretna sam zbog tebe vjeruj mi draga!
user posted image

najskrenije cestitke od srcauser posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 1276
27.12.2010 15:51:44   
malena27 RR
hvala i amin...jos bih vas samo zamolila da, ko me ima u prijateljima na fb, da ne pise javno nista vezano za user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu mamine oci)
Neposredna veza do poruke: 1277
27.12.2010 15:56:55   
Lejla Ka

curice, test je pokazao pozitivno 11 dana nakon embrio transfera. kada bude beta potvrdila da sam user posted image i kada se bude aBd pravilno duplala kako treba, javim se ponovo ovdje sa definitivnom potvrdom!

hvala na podrsci!

Ja ti sad najiskrenije želim jedan ogrtač Božije milosti i sigurnosti, da to svijelo maleno što u tebi tinja, uskoro sa Božijom pomoći i hajrom zasvjetli najsnažnijim mogućim sjajem!

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 1278
27.12.2010 15:59:41   
malena27 RR
Amin... mozda su i user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image  

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 1279
27.12.2010 16:05:01   
reallove
mila,zelim ti svu srecu svijeta,da abd buduuser posted image ljubim te puno

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

Neposredna veza do poruke: 1280
27.12.2010 16:14:47   
R&T@
malena27, zelim da taj najveci dar bude u tvome pupi...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Samo uzivaj i omaraj...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 1281
27.12.2010 16:38:38   
amaniamanic
Drage moje zenice ja samo da saopstim...Nakon niza pregleda,operacije i svega i za nepuna dva mjeseca poslije laproskopije....
Uradim test i //..Bit cu mama...:))))))))))
Vjerujete da sam 2 testa uradila i jos ne mogu da vjerujem..Sutra idem kod dr.Masica na prvi pregled...Ja ne znam je li rano ali odoh...
Ljubim vas i zelim da podijelim vijest sa vama...

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 1282
27.12.2010 16:39:31   
amaniamanic
Ah da....
Sim mamama zelim da cestitam od srca :)

(odgovor članu amaniamanic)
Neposredna veza do poruke: 1283
27.12.2010 16:45:56   
Dida79

IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

hvala na podrsci!

Ja ti sad najiskrenije želim jedan ogrtač Božije milosti i sigurnosti, da to svijelo maleno što u tebi tinja, uskoro sa Božijom pomoći i hajrom zasvjetli najsnažnijim mogućim sjajem!

Amin user posted image

Malena 27 bez trunke pretjerivanja zelim da ti kazem da si mi danas ovom vjescu uljepsala danuser posted image Zelim ti svu srecu ovog svjeta i da sev prodje u najboljem reduuser posted image

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 1284
27.12.2010 16:51:57   
Niobe
IZVORNA PORUKA: amaniamanic

Drage moje zenice ja samo da saopstim...Nakon niza pregleda,operacije i svega i za nepuna dva mjeseca poslije laproskopije....
Vjerujete da sam 2 testa uradila i jos ne mogu da vjerujem..Sutra idem kod dr.Masica na prvi pregled...Ja ne znam je li rano ali odoh...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image cestitam!!!!

♥ Masterpiece - 03.09.2009.♥
Ako već tučete decu, tucite ih bez razloga, jer su svi drugi razlozi gluplji.

Neposredna veza do poruke: 1285
27.12.2010 16:53:50   
reallove

iskrene cestitke

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

Neposredna veza do poruke: 1286
27.12.2010 16:57:17   
Honey3
IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

hvala na podrsci!

amin,amin,aminuser posted image user posted image user posted image user posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 1287
27.12.2010 16:57:27   
amaniamanic
Hvala...Hvala......Hvala....:)))))))
Sva sam zbunjena,sretna,i spavam non-stop ...hehehehe

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 1288
27.12.2010 16:59:09   
Honey3

cestitke od srcauser posted image user posted image user posted image hvala Bogu bas ste me danas zenice drage obradovaleuser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

Neposredna veza do poruke: 1289
27.12.2010 17:00:46   
milenium
amaniamanic i malena,iskrene čestitke,da izgurate do kraja i da sve prođe u najboljem redu,s nestrpljenjem ćemo čekat sličice vašihuser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1290
27.12.2010 17:02:43   
gigy
CESTITAM!!!!vidjeces kako je biti mama..

prekrasnoooouser posted image

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 1291
27.12.2010 17:04:34   
ena23
malena navijam za plus  ko kucu i da aBd do kraja izneses i nemas apsolutno nikakvih problema citavu trudnocu i naj naj laksi porod ti zelim user posted image user posted image user posted image user posted image
stvarno mi je neizmjerno drago, odavno nista ljepse ne procitah na RR 

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 1292
27.12.2010 17:05:07   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigy)
  Neposredna veza do poruke: 1293
27.12.2010 17:13:27   
SdZ

Pa imamo jos jednu trudnicu??? MasAllah. Nek' je sa srecom  i tebi, mila. Da vas Bog sacuva svakog zla i da budete presretne iducih 9 mjeseci i puuuuuuuunnoooo godina poslije sa svojim bebicama.

<3 28.6. <3
Zivot je dobio svoj smisao...

Neposredna veza do poruke: 1294
27.12.2010 17:17:24   
muaaa
Drage trudnice cestitam oduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SdZ)
Neposredna veza do poruke: 1295
27.12.2010 17:21:29   
amaniamanic
Selmy hvala ti beskrajno pokusavamo duso i svasta smo predeverali...hvala Bogu pa se sve isplati ...:)
ljubim te...
Posto samo pajam i piskim meni je najbolje prostreti u kadu i sve mi je blizu..hahahaha

(odgovor članu SdZ)
Neposredna veza do poruke: 1296
27.12.2010 17:21:57   
Medi_87
Eh da i ovdje cestitam mojoj Malenici, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
A također čestitke idu i Amaniamanic i svim novimuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu muaaa)
Neposredna veza do poruke: 1297
27.12.2010 17:54:03   
Hanady RR

hvala na podrsci!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 1298
27.12.2010 17:56:55   
naidica
malena i amaniamanic cestitam!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 1299
27.12.2010 17:59:40   
napolitanka
čestitke od srca, jupiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čovjek samo srcem dobro vidi...Suština se očima ne da sagledati.....Mali Princ :-)

(odgovor članu naidica)
Neposredna veza do poruke: 1300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *