RE: Trudna sam!!! (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Trudnoća i porod

Poruka

M kao Mama -> RE: Trudna sam!!! (30.5.2012 22:37:40)

IZVORNA PORUKA: Miila

Drage moje, kasni mi pet dana, a imam bebu od 13 mjeseci..strah me otici kupiti test, nismo planirali..imal ko sa ovako malo razlikom izmedju beba..zapravo mi je i drago..a opet moguce i da nisam trudna (iako mi nikad ne kasni), sta vi mislite..

mislim da će testić sve riješiti, sretno šta god da bude, pa i beba,ako je neka je sa srećom,

sunce27 -> RE: Trudna sam!!! (30.5.2012 22:49:08)

IZVORNA PORUKA: mama alma RR

Drage moje, kasni mi pet dana, a imam bebu od 13 mjeseci..strah me otici kupiti test, nismo planirali..imal ko sa ovako malo razlikom izmedju beba..zapravo mi je i drago..a opet moguce i da nisam trudna (iako mi nikad ne kasni), sta vi mislite..

mislim da će testić sve riješiti, sretno šta god da bude, pa i beba,ako je neka je sa srećom,

Eh ja sam ti jedna od tih mama koja je u tako kratkom periodu ostala trudna moja beba je imala samo 10 mjeseci kada sam ja ugledala + na testu, da budem iskrena na pocetku sam se sokirala i nisam nesto bila sretna a sada sam evo vec 5 mjeseci trudna i uzivam i jedva cekam novog clana porodice, sta god da bude od Boga je, u svakom slucaju tebi sretno.

Miila -> RE: Trudna sam!!! (31.5.2012 7:56:41)

Drago mi je da si sretna, nekako mi lakse kad vidim nas ima..ma testic za par dana ce sve rijesiti,[sm=smiley1.gif]

Brisani uporabnik -> [Obrisana poruka] (31.5.2012 8:04:11)

[Sadržaj poruke je obrisan]

Alma_27 -> RE: Trudna sam!!! (31.5.2012 8:56:45)

Drago mi je da si sretna, nekako mi lakse kad vidim nas ima..ma testic za par dana ce sve rijesiti,[sm=smiley1.gif]

kod mene je bas ta razlika [sm=smiley1.gif]

evo obojica mi sjede u krilu [sm=smiley1.gif][sm=smiley31.gif]

ima tako mala razlika i svojih prednosti i nije toliko tesko ako imas barem nekog da ti malo pomogne. sretno i uzivajte [sm=smiley27.gif]

Teddy Bear -> RE: Trudna sam!!! (31.5.2012 14:16:16)

Draga Miila, nisi jedina, trk u apoteku po testic i da nas obradujes sve redom sa jednim + [sm=smiley36.gif] ja sam neki dan saznala da sam opet trudnjaca, imam bebu od godinu dana i razlika ce bit 20 mj,,, a tu bebu jos uvijek dojim i planiram jos dugo ako Bog da. da budem iskrena nismo ni mi planirali, i kad sam vidjela + bila sam u soku, a sad... jedva cekam da mi stomo pocne rasti i da osjetim one najljepse pokrete. Uh, odmah se raznjezim... puno pozdrava i zagrljaja podrske, i da znas da ima i manjih razlika, kod moje seke je razlika 14 mj, pa 22 mj, imala je 3 bebe u kuci. [sm=smiley36.gif]

Miila -> RE: Trudna sam!!! (31.5.2012 21:15:18)

Odlucila sam da sutra kupim testic, pa javim sta je pokazao...uh kako mi je drago kad vidim da nas ima[sm=bravo.gif]

sunce27 -> RE: Trudna sam!!! (31.5.2012 21:26:45)

uf pa dobra si kada mozes da cekas ja bih vec ovoga trena bila u apoteci i uradila test, cim sam posumnjala odmah sam ga i uradila i to bas navecer i odmah je pokazao [sm=rozacrtici.gif]

Miila -> RE: Trudna sam!!! (2.6.2012 9:48:21)

Drage moje, kod mene lazna uzbuna, sad mi je cak krivo, a prvo sam bila u soku..kasnilo mi 8 dana, ne znam zasto, nikad mi se to prije nije desilo, iako ja jos dojim bebu, mozda i zbog toga..uglavnom taman jutros htjela raditi testic, kad dodje[sm=smiley19.gif]..sad nesto kontam, iako nismo planirali drugu bebu, da ja to ipak malo ubrzam, ovo me nesto prodrmalo..nema nista ljepse na svijetu od djece[sm=smiley27.gif]

sara.at -> RE: Trudna sam!!! (2.6.2012 10:01:57)

IZVORNA PORUKA: Teddy Bear

Draga Miila, nisi jedina, trk u apoteku po testic i da nas obradujes sve redom sa jednim + [sm=smiley36.gif] ja sam neki dan saznala da sam opet trudnjaca, imam bebu od godinu dana i razlika ce bit 20 mj,,, a tu bebu jos uvijek dojim i planiram jos dugo ako Bog da. da budem iskrena nismo ni mi planirali, i kad sam vidjela + bila sam u soku, a sad... jedva cekam da mi stomo pocne rasti i da osjetim one najljepse pokrete. Uh, odmah se raznjezim... puno pozdrav i zagrljaja podrske, i da znas da ima i manjih razlika, kod moje seke je razlika 14 mj, pa 22 mj, imala je 3 bebe u kuci. [sm=smiley36.gif]

Nemoj se ljutiti Ali nijedan Doktor ne preporucije da se nastavlja dojiti ako je trudnoca u pitanju,jer Malena mrvica u Tibi Treba te Vitamine Koje ti dajes vec rodjenom djetetu uz dojenje Kojem dojenje vise Nije glavna hrana. Mene PrVO StO je Doktor pitao "dali dojim i ako dojim da prestanem jer to Nije uredu. Mozda bi posumnjala u to Ali vec Sam to cula od par osoba i öd svekra koji je ginokolog.
Kod Nas ce biti 23mj razlika,dali ce biti tesko,neznam[sm=smiley36.gif] vidjet cemo. Mnogi kazu oce,drugi sve zavisi. Ja prepustam sve vremenu i Nadam se najboljem[sm=jezicek.gif]

mamine oci -> RE: Trudna sam!!! (2.6.2012 10:10:34)

vezano za dojenje imamo primjer nase Amino koja je dojila svog djecaka uz trudnocu rodila jos jednog divnog djecaka,samo je nastavila tako da je dojila bez prestanka 4 godine i djeca MasAllah zdrava ,prava ,jaka tako da mislim da nije strasno dojiti kad si trudna ,ali opet kazem to je moje misljenje mozda ima neko ko je kompetentan da prica o tome ja samo pricam iz ugla majke :)

sara.at -> RE: Trudna sam!!! (2.6.2012 10:14:36)

IZVORNA PORUKA: mamine oci

vezano za dojenje imamo primjer nase Amino koja je dojila svog djecaka uz trudnocu rodila jos jednog divnog djecaka,samo je nastavila tako da je dojila bez prestanka 4 godine i djeca MasAllah zdrava ,prava ,jaka tako da mislim da nije strasno dojiti kad si trudna ,ali opet kazem to je moje misljenje mozda ima neko ko je kompetentan da prica o tome ja samo pricam iz ugla majke :)

Ja Sam samo rekla sa medicinske strane a drugo je to kako Majka osjeca i kao joj je tesko prekinuti dojenje. Uostalom svako Po svom,jel tako?? [sm=smiley1.gif]

mamine oci -> RE: Trudna sam!!! (2.6.2012 10:17:15)

tako i nikako drugacije[sm=smiley1.gif]

Teddy Bear -> RE: Trudna sam!!! (2.6.2012 13:46:45)

Odosmo od teme, al da odgovorim, naravno da ako bi plodu smetalo ili meni da bih prestala sa dojenjem, vidjet cu sta ce mi ginekolog reci na kontroli, sad za sad ne osjecam nista, nikakve simptome, vidjet cemo kako ce biti u buducnosti, nadam se sve u najboljem redu ako Bog da [sm=smiley1.gif]

bedelindja -> RE: Trudna sam!!! (11.6.2012 10:11:51)

Eh drage moje i ja da se prijavim TRUDNA SAM !!! [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
U 14.sam nedjelji bebicu ako Bog da očekujemo u decembru.
Kod nas ce biti razlika 2 godine i 4 mjeseca.

Brisani uporabnik -> [Obrisana poruka] (11.6.2012 10:17:50)

[Sadržaj poruke je obrisan]

vila_7 -> RE: Trudna sam!!! (11.6.2012 10:46:40)

Uh Iman al ti mene uvijek trznes! [sm=smiley36.gif]

bedelindja cestitam a ti i ja u istoj situaciji i sto se prvog i drugog tice! [sm=smiley1.gif]...pridruyi nam se u raygovorima u ocekivanju bebe!

bedelindja -> RE: Trudna sam!!! (11.6.2012 10:49:34)

Hvala Iman nisam se dugo javljala cini mi se od kad sam rodila [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
A ja opet sve mislim niko me se nesjeca sa RR [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
Kad gle čuda !!!

bedelindja -> RE: Trudna sam!!! (11.6.2012 10:50:43)

Vila_7 vrlo rado dok nađem tu temu hihihi nisam dugo dugo bila na RR,malo se teze snalazim :)
Hvala na cestitkama

vila_7 -> RE: Trudna sam!!! (11.6.2012 11:02:42)

evo ti tema - http://www.ringeraja.ba/forum/m_1322240/mpage_29/key_/tm.htm#1329254 [sm=smiley1.gif]

veda -> RE: Trudna sam!!! (12.6.2012 9:10:32)

Pozdrav drage moje, nije me bilo na rr vise od godine dana ali se nadam da me se neke jos uvjek sjecaju[sm=smiley1.gif]
Nakon visegodisnje borbe sa neplodnoscu, nakon endometrioze prilikom cega mi je odstranjen lijevi jajnik i jajovod, nakon spontanog pobacaja,bolnog hsg-a kad je receno da mi je jajovod zacepljen i da prirodno necu moci zatrudniti, nakon neuspjelog postupka IVF prije 2 godine i toliko prolivenih suza, vi ste prve sa kojima zelim da podjelim svoju srecu i da kazem da sam ostala trudna prirodnim putem, i to bas kad sam se najmanje nadala.
[sm=hudicek1.gif] je trebala doci 1. 6. ali nije. Pomisljala sam vec sutradan da napravim test ali sam se bojala jos jednog razocarenja,pa sam pricekala.
6.6. [sm=hudicek1.gif] jos nije bilo pa sam ipak napravila test.Nemogu ni opisati svoju srecu kada sam ugledala [sm=rozacrtici.gif],ali sam za svaki slucaj napravila jos 2 testa. i oni su bili pozitivni.
7.7. sam bila na pregledu kod dr, Sestica,koji nije mogao sa sigurnoscu da potvrdi trudnocu jer se nije dobro vidjelo, pa sam bila narucena jucer ponovo kad je potvrdio trudnocu. Kontrola za 20 dana.
Jako sam sretna i molim dragog Boga da sve bude u redu ovaj put...
Velika pusa za sve vas[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

marinčii -> RE: Trudna sam!!! (12.6.2012 9:12:18)

veda čestitam od srca i želim ti urednu trudnoću i živu i zdravu bebicu[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Bebica11 -> RE: Trudna sam!!! (12.6.2012 9:18:16)

IZVORNA PORUKA: veda

Pozdrav drage moje, nije me bilo na rr vise od godine dana ali se nadam da me se neke jos uvjek sjecaju[sm=smiley1.gif]
Nakon visegodisnje borbe sa neplodnoscu, nakon endometrioze prilikom cega mi je odstranjen lijevi jajnik i jajovod, nakon spontanog pobacaja,bolnog hsg-a kad je receno da mi je jajovod zacepljen i da prirodno necu moci zatrudniti, nakon neuspjelog postupka IVF prije 2 godine i toliko prolivenih suza, vi ste prve sa kojima zelim da podjelim svoju srecu i da kazem da sam ostala trudna prirodnim putem, i to bas kad sam se najmanje nadala.
[sm=hudicek1.gif] je trebala doci 1. 6. ali nije. Pomisljala sam vec sutradan da napravim test ali sam se bojala jos jednog razocarenja,pa sam pricekala.
6.6. [sm=hudicek1.gif] jos nije bilo pa sam ipak napravila test.Nemogu ni opisati svoju srecu kada sam ugledala [sm=rozacrtici.gif],ali sam za svaki slucaj napravila jos 2 testa. i oni su bili pozitivni.
7.7. sam bila na pregledu kod dr, Sestica,koji nije mogao sa sigurnoscu da potvrdi trudnocu jer se nije dobro vidjelo, pa sam bila narucena jucer ponovo kad je potvrdio trudnocu. Kontrola za 20 dana.
Jako sam sretna i molim dragog Boga da sve bude u redu ovaj put...
Velika pusa za sve vas[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

cestitam i molim dragog Boga da ti bude uredna i ugodna trudnoca[sm=nosecka.gif][sm=bravo.gif]

Lulu_08 -> RE: Trudna sam!!! (12.6.2012 9:23:17)

Cestitam od srca veda!!

patrizia -> RE: Trudna sam!!! (12.6.2012 9:32:49)

draga Veda nemaš pojma koliko sam sretna zbog tebe[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif].Milon puta sam ugledala tvoj nick i pomislila sta je s tobom.Želim ti svu sreću i da što prije ugledaš maleno srce koje kuca [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  116 117 [118] 119 120   Sljedeća stranica >   >>