sara.at -> RE: Trudna sam!!! (2.6.2012 10:01:57)
|
IZVORNA PORUKA: Teddy Bear Draga Miila, nisi jedina, trk u apoteku po testic i da nas obradujes sve redom sa jednim + [sm=smiley36.gif] ja sam neki dan saznala da sam opet trudnjaca, imam bebu od godinu dana i razlika ce bit 20 mj,,, a tu bebu jos uvijek dojim i planiram jos dugo ako Bog da. da budem iskrena nismo ni mi planirali, i kad sam vidjela + bila sam u soku, a sad... jedva cekam da mi stomo pocne rasti i da osjetim one najljepse pokrete. Uh, odmah se raznjezim... puno pozdrav i zagrljaja podrske, i da znas da ima i manjih razlika, kod moje seke je razlika 14 mj, pa 22 mj, imala je 3 bebe u kuci. [sm=smiley36.gif] Nemoj se ljutiti Ali nijedan Doktor ne preporucije da se nastavlja dojiti ako je trudnoca u pitanju,jer Malena mrvica u Tibi Treba te Vitamine Koje ti dajes vec rodjenom djetetu uz dojenje Kojem dojenje vise Nije glavna hrana. Mene PrVO StO je Doktor pitao "dali dojim i ako dojim da prestanem jer to Nije uredu. Mozda bi posumnjala u to Ali vec Sam to cula od par osoba i öd svekra koji je ginokolog. Kod Nas ce biti 23mj razlika,dali ce biti tesko,neznam[sm=smiley36.gif] vidjet cemo. Mnogi kazu oce,drugi sve zavisi. Ja prepustam sve vremenu i Nadam se najboljem[sm=jezicek.gif]
|
|
|
|