RE: Trudna sam!!! (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Trudnoća i porod

Poruka

ajnur -> RE: Trudna sam!!! (3.5.2012 9:11:57)

I ja savjetujem sto prije kod dr da sam ja slusala i da nisam potrazila drugog dr ko zna sta bi bilo. Sretno mila [sm=smiley1.gif]

reallove -> RE: Trudna sam!!! (3.5.2012 13:31:56)

Sta je sa Bebicom,ne javlja se,je li isla dr.[sm=zmeden.gif]

anela89 -> RE: Trudna sam!!! (4.5.2012 8:21:11)

E cure ... i ja eto sinoc prokravi posteno, i u bolnicu gore plod ima otkucaj imaju, sve .. ne vidi zbog cega krvarim nista se ne vidi zbog cega... pa mi je dao da primim inekciju progesterona... i da pijem dabroston 3x1 ...al ja se bojim .. uzasno... ne znam kako bih podnijela jos jednom spontani... :((( ako se ne daj boze desi .. :( a to za bebicu ako joj je smeckastno je za zabrinuti jer je meni prosle godine prije spontanog bilo smeckasto.. :(

Mirkica -> RE: Trudna sam!!! (4.5.2012 8:23:09)

IZVORNA PORUKA: reallove

isla je doktoru vanmatericna nije , rekao ej da dodje danas opet pa ce javiti sta je i kako je

Brisani uporabnik -> [Obrisana poruka] (4.5.2012 8:31:00)

[Sadržaj poruke je obrisan]

reallove -> RE: Trudna sam!!! (4.5.2012 10:33:23)

IZVORNA PORUKA: Mirkica

IZVORNA PORUKA: reallove

isla je doktoru vanmatericna nije , rekao ej da dodje danas opet pa ce javiti sta je i kako je

nadam se da ce sve biti ok

bebica1989 -> RE: Trudna sam!!! (4.5.2012 19:55:33)

ev i mene s vijestima moje mrvice vise nema onaj ugrusak to je bila ona,malo sam bila [sm=smiley19.gif]al hvala dragom Allahu sve je otislo prirodnim putem tako da nemoram ici na ciscenje[sm=smiley1.gif]to mi je pozitiv u svemu ovome nista idemo dalje,sad imam vise nade da ce mi doci prirodno aBd[sm=smiley1.gif]

zelenooka_2412 -> RE: Trudna sam!!! (4.5.2012 20:28:01)

bebice1989- zao mi je :(((

Lulu_08 -> RE: Trudna sam!!! (4.5.2012 20:28:05)

IZVORNA PORUKA: bebica1989

ev i mene s vijestima moje mrvice vise nema onaj ugrusak to je bila ona,malo sam bila [sm=smiley19.gif]al hvala dragom Allahu sve je otislo prirodnim putem tako da nemoram ici na ciscenje[sm=smiley1.gif]to mi je pozitiv u svemu ovome nista idemo dalje,sad imam vise nade da ce mi doci prirodno aBd[sm=smiley1.gif]

bebice mila jako mi je zao sto si prosla kroz to, ako te imalo tjesi nakon biohemijske i jako ranog prirodnog spontatnog "cesto" dodje do prirodne trudnoce pa se od srca nadam da ce i tebi upravo to biti slucaj!!!! (ja sam imala 1 sigurnu a 2 vrlo vjerovatnu biohemijsku u prosloj godini prije trudnoce od oktobra)

vila_7 -> RE: Trudna sam!!! (4.5.2012 20:52:27)

[sm=smiley31.gif]

reallove -> RE: Trudna sam!!! (4.5.2012 22:10:39)

mila,zao mi je[sm=smiley19.gif]

alminasuljkic -> RE: Trudna sam!!! (11.5.2012 18:59:13)

Drage moje nova sam ovdije i zelim da vam kazem DA TRUDNA SAM
kako ni sama ne znam Nakon 5 godina braka i nijednog pozitivnog testa za trudnocu 9 ja uradim na nagovor drugarice i sta se desi ono dvije crtice iskocile [sm=rozacrtici.gif] Opet ja u soku i ne vjerujem kupim drugi kad ono odma [sm=rozacrtici.gif] i naravno ja odem doktorici i danas radila ultra zvuk i potvrdi da sam TRUDNA I ja sam naravno odma poslej ti testova otisla ljekaru jer sam 2009 godine imala dvije operacije tumora na hipofizi Vjerujte ja jos ne mogu da vjerujem Sad se evo cuvam Nikakve nalaze nisam radila narucila me je 18 ako bog da opet na ultra zvuk Sta kako dalje ni sama ne znam Jako sam sretna al i dalje ne mogu da vjerujem.....[sm=duda.gif][sm=duda.gif][sm=duda.gif]

reallove -> RE: Trudna sam!!! (11.5.2012 19:22:06)

IZVORNA PORUKA: alminasuljkic

kako ni sama ne znam Nakon 5 godina braka i nijednog pozitivnog testa za trudnocu 9 ja uradim na nagovor drugarice i sta se desi ono dvije crtice iskocile [sm=rozacrtici.gif] Opet ja u soku i ne vjerujem kupim drugi kad ono odma [sm=rozacrtici.gif] i naravno ja odem doktorici i danas radila ultra zvuk i potvrdi da sam TRUDNA I ja sam naravno odma poslej ti testova otisla ljekaru jer sam 2009 godine imala dvije operacije tumora na hipofizi Vjerujte ja jos ne mogu da vjerujem Sad se evo cuvam Nikakve nalaze nisam radila narucila me je 18 ako bog da opet na ultra zvuk Sta kako dalje ni sama ne znam Jako sam sretna al i dalje ne mogu da vjerujem.....[sm=duda.gif][sm=duda.gif][sm=duda.gif]

Iskrene cestitke,da sve prodje kako treba aBd

alminasuljkic -> RE: Trudna sam!!! (11.5.2012 19:24:28)

hvala i ako bog da kao sto ti rece[sm=smiley1.gif]

marinčii -> RE: Trudna sam!!! (11.5.2012 19:37:33)

IZVORNA PORUKA: alminasuljkic

čestitam ti od srca i želim ti školsku trudnoću i živu i zdravu bebicu[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

nanika -> RE: Trudna sam!!! (11.5.2012 19:49:13)

Marincii ja mislila ti[sm=nosecka.gif]

Svim trudnicama sve najljepse[sm=bravo.gif]

Ella_H -> RE: Trudna sam!!! (11.5.2012 20:00:25)

Svim trudnicama sve najbolje[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif].

zelenooka_2412 -> RE: Trudna sam!!! (12.5.2012 0:33:44)

svim trudnicama cestitam i zelim skolsku trudnocu.. i moja trudnoca, hvala Bogu, napreduje..sljedeci pregled je fetalni skrining i jedva cekam :)

sanela.asja -> RE: Trudna sam!!! (15.5.2012 19:05:30)

Cestitam Almina [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Teddy Bear -> RE: Trudna sam!!! (24.5.2012 20:16:49)

Nisam ni sanjala da cu se javiti na ovoj temi, al eto, Trudna sam, danas vidjeh [sm=rozacrtici.gif] . imam bebu od godinu dana koju jos uvijek dojim, i nisam ni planirala trudnocu, al eto planovi nasi se nekad ne podudaraju sa Bozijim... puno me strah i jos uvijek ne osjecam onu srecu kao sa prvom trudnocom...

sunce27 -> RE: Trudna sam!!! (24.5.2012 20:21:57)

Teddy u svakom slucaju sretno u istoj sam bila situaciji, malo prije prvog rodjendana moje kcerkice sam saznala da sam trudna, evo sada sam vec na pola puta hvala Bogu Dragom ni ja nisam bila nesto odusevljena ali kako trudnoca odmice meni je sve draze i draze.

škorpija -> RE: Trudna sam!!! (24.5.2012 20:36:39)

Tedybear bit će to sve aBd, sigurno te je jako strah, ali ako si planirala da imaš više od jednog djeteta, možda je i bolje da se desi neplanirano, jer ako budeš planirala, može se to poprilično otegnuti, kako kažu čovjek sniva, Bog odlučuje. sretno

Teddy Bear -> RE: Trudna sam!!! (24.5.2012 22:11:22)

Sunce i skorpija, hvala vam na podrsci do neba, sad mi to najvise treba,,, planirala sam jos djece i kazem Bog zna sto je ovako najbolje. samo da ako Bog da bude sve u redu, za ostalo cemo lahko. nekako me uhvatio strah, panika, al sve je to normalno. puno pozdrava i jos vise plusica zelim svima koji ih zeljno iscekuju. vjerovatno je kod mm zakaz'o rikverc [sm=smiley36.gif]

aidicaa -> RE: Trudna sam!!! (25.5.2012 23:41:19)

Pozdrav i od mene, nisam se nadala da cu se ja javiti i na ovoj temi. Ali eto Trudna sam. Uradila jedan test oko 17h, a drugi oko 23h i oba su pokazala [sm=rozacrtici.gif] [sm=modricrtici.gif].....Kasnila 15 dana i tek danas se usudila da uradim test...
Ja jos ne mogu da verujem, nakon dve neuspele ICSI desila se [sm=nosecka.gif] prirodnim putem. InsAllah se nadam da ce sve biti dobro, jos samo dr da potvrdi u ponedeljak [sm=bravo.gif]

Lulu_08 -> RE: Trudna sam!!! (25.5.2012 23:42:33)

IZVORNA PORUKA: aidicaa

Pozdrav i od mene, nisam se nadala da cu se ja javiti i na ovoj temi. Ali eto Trudna sam. Uradila jedan test oko 17h, a drugi oko 23h i oba su pokazala [sm=rozacrtici.gif] [sm=modricrtici.gif].....Kasnila 15 dana i tek danas se usudila da uradim test...
Ja jos ne mogu da verujem, nakon dve neuspele ICSI desila se [sm=nosecka.gif] prirodnim putem. InsAllah se nadam da ce sve biti dobro, jos samo dr da potvrdi u ponedeljak [sm=bravo.gif]

I ovdje cestitam od srca aidice, aBd da bude bas tako kako zelis, pa da mozes uzivati u narendnim mjesecima i aBd u bebici!

Stranica: <<   < Prethodna stranica  114 115 [116] 117 118   Sljedeća stranica >   >>