|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  115 116 [117] 118 119   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudna sam!!!
25.5.2012 23:43:38   
reallove
Cestitke novim trudnicamauser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 2901
25.5.2012 23:44:00   
Honey3
aidicaa cestitke,zelim ti lakih i ugodnihuser posted image user posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu aidicaa)
Neposredna veza do poruke: 2902
25.5.2012 23:45:28   
hatepsut
IZVORNA PORUKA: aidicaa

Pozdrav i od mene, nisam se nadala da cu se ja javiti i na ovoj temi. Ali eto Trudna sam. Uradila jedan test oko 17h, a drugi oko 23h i oba su pokazala user posted image user posted image .....Kasnila 15 dana i tek danas se usudila da uradim test...
Ja jos ne mogu da verujem, nakon dve neuspele ICSI desila se user posted image prirodnim putem. InsAllah se nadam da ce sve biti dobro, jos samo dr da potvrdi u ponedeljak user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image MashAllah lijepih vijesti !Neka je s hajrom da sve bude kako treba !

"Ti si moja ljubavna pjesma,moja prva misao.Kad me jutro probudi ti si potreba i smisao"

11.03.2002 Moja ljubav,sreca,zivot...
27.07.2012 Mali Lavic upotpunio sve praznine koje su nedostajele nasoj sretnoj porodici !

(odgovor članu aidicaa)
Neposredna veza do poruke: 2903
25.5.2012 23:47:25   
škorpija
aidicaaaa to je predivna vijest, pogotovio što je treća (prirodna) srećauser posted image

ja se moram pohvaliti, moja seka je jučer radila test i pokazao jeuser posted image , tako sam sretnaaaaaaa, ali nemojte nikom reći, rekla mi je da ne govorim nikomuser posted image . ABd samo da sve bude u reduuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 2904
25.5.2012 23:49:48   
aidicaa
Hvala svima na iskrenim cestitkama....Sad i mene neki strah hvata, ni ja nemam nikakvih mucnina, od simptoma samo cvrste cike i umor drugo nista...
Skorpija neka je sa srecom i hajrom user posted image tvojoj seki user posted image

*** 11.01.2013. u 11:47h Rodilo se nase Sunasce ***
14.05.2016. pozitivan test***

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 2905
26.5.2012 0:17:31   
hatepsut
IZVORNA PORUKA: aidicaa

Hvala svima na iskrenim cestitkama....Sad i mene neki strah hvata, ni ja nemam nikakvih mucnina, od simptoma samo cvrste cike i umor drugo nista...
Skorpija neka je sa srecom i hajrom user posted image tvojoj seki user posted image

Rano je jos draga za mucnine i druge simptome.do duse ja sam u prvoj trudnoci osjetila odmah(mucnine),a u drugoj nakon 3mj i to ponekad,sve to zavisi nije niti jedna trudnoca ista.Nego pridruzi nam se na temu u razgovorima u ocekivanju bebe

http://www.ringeraja.ba/forum/m_1295378/mpage_90/key_/tm.htm#1316868

Cestitke tetka Skorpija,da sve bude hairli user posted image

"Ti si moja ljubavna pjesma,moja prva misao.Kad me jutro probudi ti si potreba i smisao"

11.03.2002 Moja ljubav,sreca,zivot...
27.07.2012 Mali Lavic upotpunio sve praznine koje su nedostajele nasoj sretnoj porodici !

(odgovor članu aidicaa)
Neposredna veza do poruke: 2906
26.5.2012 0:21:15   
škorpija
Hvalaaaa, idem da joj tražim prigodne linkove na forumu, ona se još nije zarazila sa RR, ali imam osjećaj da hoće uskorouser posted image

(odgovor članu hatepsut)
Neposredna veza do poruke: 2907
26.5.2012 0:48:10   
Mya_81 RR
Uh, na prvu ja pomislih kod vas novosti user posted image
Ali, neka je seki sve najljepše, da bude prava školaska user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 2908
26.5.2012 7:25:37   
Miimy
Svim novim trudnicama cestitam i zelim naljepsih 9 mjeseci u njihovom zivotu, uzivajte, jer vrijeme leti kao ludo.... i ako ne povracate, nemate zgaravicu i kiselinu neznaci da nesto nije ok ja sam masala 8 mjesec, nikad nisam povratila, niti mije bilo muka, ili bilo sta drugo.... svi smo mi individua za sebe zato samo uzivajte ....user posted image

‎"Odluka o tome da ćeš imati dijete – izuzetno je važna. To znači da će tvoje srce zauvek koračati negdje izvan vlastitog tijela."

Nase malo Sunce doslo na svijet 3..8.2012. 9:10h

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 2909
26.5.2012 10:15:31   
škorpija
ih mya nema ništa kod nas - jošuser posted image , ali jedva čekam da postanem tetkauser posted image  aBd

(odgovor članu Miimy)
Neposredna veza do poruke: 2910
26.5.2012 10:43:38   
Leena
Škorpija, i mene trznuuser posted image ! Čestitke, tetkiceeeuser posted image

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 2911
26.5.2012 10:53:43   
škorpija
leena ja čekam tebe da idemo drugu turuuser posted image , hvala, pusa

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 2912
26.5.2012 11:46:24   
SdZ
I ja svim trudnicama zelim najljepsih 9 mjeseci. Uzivajte!user posted image user posted image

<3 28.6. <3
Zivot je dobio svoj smisao...

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 2913
30.5.2012 16:00:53   
jasmina_ze
pozdrva svima.ja sam nova ovdje i prije dva dana sam saznala da sam trudnauser posted image medjutim imam jedno lose iskustvo jer sam prosle godne izgubila bebu(zamro ploduser posted image ) i sad me je svega pomalo strah.ne zelim da mislim negativno zelim da ostanem vesela i da uzivam u svemu ovome ali u dubini duse ostaje mali strah.juce sam bila kod gin.i dala mi je DOBROSTON.prvo sam se malo bila prepala kada sam procitala upustvo ali kad sam nazvala kolegicu (koja je inace babica) i pitala sta da radim,rekla mi je da mi je to dala zbog prosle trudnoce pa mi je sad lakseuser posted image ja se nadam i zelim da vjerujem da ce sve biti AKO BOG DA uredu ovaj put.

(odgovor članu SdZ)
Neposredna veza do poruke: 2914
   [Obrisana poruka]
30.5.2012 16:02:17   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 2915
30.5.2012 16:04:30   
nanika
Jasmina_ze cesritamuser posted image . Uzivaj u narednihuser posted image mjeseci.
I naravno dobro nam doslauser posted image

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 2916
30.5.2012 16:12:11   
jasmina_ze

IZVORNA PORUKA: nanika

Jasmina_ze cesritamuser posted image . Uzivaj u narednihuser posted image mjeseci.
I naravno dobro nam doslauser posted image

nanika hvala ti puno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nanika)
Neposredna veza do poruke: 2917
30.5.2012 16:23:19   
vila_7

IZVORNA PORUKA: jasmina_ze

pozdrva svima.ja sam nova ovdje i prije dva dana sam saznala da sam trudnauser posted image medjutim imam jedno lose iskustvo jer sam prosle godne izgubila bebu(zamro ploduser posted image ) i sad me je svega pomalo strah.ne zelim da mislim negativno zelim da ostanem vesela i da uzivam u svemu ovome ali u dubini duse ostaje mali strah.juce sam bila kod gin.i dala mi je DOBROSTON.prvo sam se malo bila prepala kada sam procitala upustvo ali kad sam nazvala kolegicu (koja je inace babica) i pitala sta da radim,rekla mi je da mi je to dala zbog prosle trudnoce pa mi je sad lakseuser posted image ja se nadam i zelim da vjerujem da ce sve biti AKO BOG DA uredu ovaj put.

imas PP - privatnu poruku od mene ...i da...cestitam ti i da imas skolsku trudnocu,lagan porod i zdravu bebicu!

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu jasmina_ze)
Neposredna veza do poruke: 2918
30.5.2012 16:32:21   
jasmina_ze

IZVORNA PORUKA: vila_7

imas PP - privatnu poruku od mene ...i da...cestitam ti i da imas skolsku trudnocu,lagan porod i zdravu bebicu!

hvala puuuuuuuuno

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 2919
30.5.2012 16:40:40   
marinčii

čestitke na trudnoći i abd da sve bude uredu i da rodiš živu i zdravu bebciu,ja sam isto s prvom trudnoćom imala sponatni u 7 tjednu i drugi puta kad sam ostala trudna pila sam dabroston baš zbog sigurnosti prva 12 tjedana,i hvala Bogu sve je prošlo uredu mom sinu je sad skoro 3 godine,

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

Neposredna veza do poruke: 2920
30.5.2012 16:43:16   
jasmina_ze

IZVORNA PORUKA: marinčii

čestitke na trudnoći i abd da sve bude uredu i da rodiš živu i zdravu bebciu,ja sam isto s prvom trudnoćom imala sponatni u 7 tjednu i drugi puta kad sam ostala trudna pila sam dabroston baš zbog sigurnosti prva 12 tjedana,i hvala Bogu sve je prošlo uredu mom sinu je sad skoro 3 godine,

marinčii hvala ti puno na podrsci i lijepim rijecima. pozdrav za tebe i tvog lijepog sincica

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 2921
30.5.2012 17:02:45   
Medi_87
Cestitke novim trudnicama, Aidicee posebno tebi pusa ogromna

Neposredna veza do poruke: 2922
30.5.2012 17:05:13   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: Iman83

IZVORNA PORUKA: škorpija

leena ja čekam tebe da idemo drugu turuuser posted image , hvala, pusa

Leena je rekla sa mnom u krug...pa molim lijepo priprema, pozor.... user posted image

samo mene nemojte čekatiuser posted image user posted image user posted image

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 2923
30.5.2012 17:09:56   
nanika
jasmina_ze idi na ovu temu i razmjeni iskustva

http://www.ringeraja.ba/forum/razgovori-u-ocekivanju-bebe---maj/m_1295378/tm.htm

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 2924
30.5.2012 22:23:28   
Miila
Drage moje, kasni mi pet dana, a imam bebu od 13 mjeseci..strah me otici kupiti test, nismo planirali..imal ko sa ovako malo razlikom izmedju beba..zapravo mi je i drago..a opet moguce i da nisam trudna (iako mi nikad ne kasni), sta vi mislite..

(odgovor članu nanika)
Neposredna veza do poruke: 2925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  115 116 [117] 118 119   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  115 116 [117] 118 119   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *