|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  114 115 [116] 117 118   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudna sam!!!
3.5.2012 9:11:57   
ajnur
I ja savjetujem sto prije kod dr da sam ja slusala i da nisam potrazila drugog dr ko zna sta bi bilo. Sretno mila user posted image

Blagost ne dotakne ni jednu stvar a da je ne ukrasi,a grubost ne dotakne ni jednu stvar a da je ne upropasti.Muhammed a.s

A 18.10.2010 mamin djecak
A10.08.2012 mamina cura

(odgovor članu fatimica09)
Neposredna veza do poruke: 2876
3.5.2012 13:31:56   
reallove
Sta je sa Bebicom,ne javlja se,je li isla dr.user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu ajnur)
Neposredna veza do poruke: 2877
4.5.2012 8:21:11   
anela89
E cure ... i ja eto sinoc prokravi posteno, i u bolnicu gore plod ima otkucaj imaju, sve .. ne vidi zbog cega krvarim nista se ne vidi zbog cega... pa mi je dao da primim inekciju progesterona... i da pijem dabroston 3x1 ...al ja se bojim .. uzasno... ne znam kako bih podnijela jos jednom spontani... :((( ako se ne daj boze desi .. :( a to za bebicu ako joj je smeckastno je za zabrinuti jer je meni prosle godine prije spontanog bilo smeckasto.. :(

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 2878
4.5.2012 8:23:09   
Mirkica

IZVORNA PORUKA: reallove

isla je doktoru vanmatericna nije , rekao ej da dodje danas opet pa ce javiti sta je i kako je

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 2879
   [Obrisana poruka]
4.5.2012 8:31:00   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Cickolini)
  Neposredna veza do poruke: 2880
4.5.2012 10:33:23   
reallove

IZVORNA PORUKA: Mirkica

IZVORNA PORUKA: reallove

isla je doktoru vanmatericna nije , rekao ej da dodje danas opet pa ce javiti sta je i kako je

nadam se da ce sve biti ok

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 2881
4.5.2012 19:55:33   
bebica1989
ev i mene s vijestima moje mrvice vise nema onaj ugrusak to je bila ona,malo sam bila user posted image al hvala dragom Allahu sve je otislo prirodnim putem tako da nemoram ici na ciscenjeuser posted image to mi je pozitiv u svemu ovome nista idemo dalje,sad imam vise nade da ce mi doci prirodno aBduser posted image

Ne vezimo srce za dunjaluk,jer samo tad bice nam lako podnijeti iskusenje.....

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 2882
4.5.2012 20:28:01   
zelenooka_2412
bebice1989- zao mi je :(((

<3 Emina <3
20.11.2012

(odgovor članu bebica1989)
Neposredna veza do poruke: 2883
4.5.2012 20:28:05   
Lulu_08

IZVORNA PORUKA: bebica1989

ev i mene s vijestima moje mrvice vise nema onaj ugrusak to je bila ona,malo sam bila user posted image al hvala dragom Allahu sve je otislo prirodnim putem tako da nemoram ici na ciscenjeuser posted image to mi je pozitiv u svemu ovome nista idemo dalje,sad imam vise nade da ce mi doci prirodno aBduser posted image

bebice mila jako mi je zao sto si prosla kroz to, ako te imalo tjesi nakon biohemijske i jako ranog prirodnog spontatnog "cesto" dodje do prirodne trudnoce pa se od srca nadam da ce i tebi upravo to biti slucaj!!!! (ja sam imala 1 sigurnu a 2 vrlo vjerovatnu biohemijsku u prosloj godini prije trudnoce od oktobra)

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

Neposredna veza do poruke: 2884
4.5.2012 20:52:27   
vila_7

user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

Neposredna veza do poruke: 2885
4.5.2012 22:10:39   
reallove

mila,zao mi jeuser posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

Neposredna veza do poruke: 2886
11.5.2012 18:59:13   
alminasuljkic
Drage moje nova sam ovdije i zelim da vam kazem DA TRUDNA SAM
kako ni sama ne znam Nakon 5 godina braka i nijednog pozitivnog testa za trudnocu 9 ja uradim na nagovor drugarice i sta se desi ono dvije crtice iskocile user posted image Opet ja u soku i ne vjerujem kupim drugi kad ono odma user posted image i naravno ja odem doktorici i danas radila ultra zvuk i potvrdi da sam TRUDNA I ja sam naravno odma poslej ti testova otisla ljekaru jer sam 2009 godine imala dvije operacije tumora na hipofizi Vjerujte ja jos ne mogu da vjerujem Sad se evo cuvam Nikakve nalaze nisam radila narucila me je 18 ako bog da opet na ultra zvuk Sta kako dalje ni sama ne znam Jako sam sretna al i dalje ne mogu da vjerujem.....user posted image user posted image user posted image

osmijeh je moje oruzje protiv zla

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 2887
11.5.2012 19:22:06   
reallove

IZVORNA PORUKA: alminasuljkic

kako ni sama ne znam Nakon 5 godina braka i nijednog pozitivnog testa za trudnocu 9 ja uradim na nagovor drugarice i sta se desi ono dvije crtice iskocile user posted image Opet ja u soku i ne vjerujem kupim drugi kad ono odma user posted image i naravno ja odem doktorici i danas radila ultra zvuk i potvrdi da sam TRUDNA I ja sam naravno odma poslej ti testova otisla ljekaru jer sam 2009 godine imala dvije operacije tumora na hipofizi Vjerujte ja jos ne mogu da vjerujem Sad se evo cuvam Nikakve nalaze nisam radila narucila me je 18 ako bog da opet na ultra zvuk Sta kako dalje ni sama ne znam Jako sam sretna al i dalje ne mogu da vjerujem.....user posted image user posted image user posted image

Iskrene cestitke,da sve prodje kako treba aBd

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu alminasuljkic)
Neposredna veza do poruke: 2888
11.5.2012 19:24:28   
alminasuljkic
hvala i ako bog da kao sto ti receuser posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 2889
11.5.2012 19:37:33   
marinčii

IZVORNA PORUKA: alminasuljkic

čestitam ti od srca i želim ti školsku trudnoću i živu i zdravu bebicuuser posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu alminasuljkic)
Neposredna veza do poruke: 2890
11.5.2012 19:49:13   
nanika
Marincii ja mislila tiuser posted image

Svim trudnicama sve najljepseuser posted image

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 2891
11.5.2012 20:00:25   
Ella_H
Svim trudnicama sve najboljeuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu nanika)
Neposredna veza do poruke: 2892
12.5.2012 0:33:44   
zelenooka_2412
svim trudnicama cestitam i zelim skolsku trudnocu.. i moja trudnoca, hvala Bogu, napreduje..sljedeci pregled je fetalni skrining i jedva cekam :)

<3 Emina <3
20.11.2012

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 2893
15.5.2012 19:05:30   
sanela.asja
Cestitam Almina user posted image user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu zelenooka_2412)
Neposredna veza do poruke: 2894
24.5.2012 20:16:49   
Teddy Bear
Nisam ni sanjala da cu se javiti na ovoj temi, al eto, Trudna sam, danas vidjeh user posted image . imam bebu od godinu dana koju jos uvijek dojim, i nisam ni planirala trudnocu, al eto planovi nasi se nekad ne podudaraju sa Bozijim... puno me strah i jos uvijek ne osjecam onu srecu kao sa prvom trudnocom...

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 2895
24.5.2012 20:21:57   
sunce27
Teddy u svakom slucaju sretno u istoj sam bila situaciji, malo prije prvog rodjendana moje kcerkice sam saznala da sam trudna, evo sada sam vec na pola puta hvala Bogu Dragom ni ja nisam bila nesto odusevljena ali kako trudnoca odmice meni je sve draze i draze.

Ti si srebro, ti si zlato i bogatstvo kojeg nema
mog života smisao si moja bebo malena
02.03.2011. Emina

Rijad nam stigao 11.10. 2012 .

(odgovor članu Teddy Bear)
Neposredna veza do poruke: 2896
24.5.2012 20:36:39   
škorpija
Tedybear bit će to sve aBd, sigurno te je jako strah, ali ako si planirala da imaš više od jednog djeteta, možda je i bolje da se desi neplanirano, jer ako budeš planirala, može se to poprilično otegnuti, kako kažu čovjek sniva, Bog odlučuje. sretno

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 2897
24.5.2012 22:11:22   
Teddy Bear
Sunce i skorpija, hvala vam na podrsci do neba, sad mi to najvise treba,,, planirala sam jos djece i kazem Bog zna sto je ovako najbolje. samo da ako Bog da bude sve u redu, za ostalo cemo lahko. nekako me uhvatio strah, panika, al sve je to normalno. puno pozdrava i jos vise plusica zelim svima koji ih zeljno iscekuju. vjerovatno je kod mm zakaz'o rikverc user posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 2898
25.5.2012 23:41:19   
aidicaa
Pozdrav i od mene, nisam se nadala da cu se ja javiti i na ovoj temi. Ali eto Trudna sam. Uradila jedan test oko 17h, a drugi oko 23h i oba su pokazala user posted image user posted image .....Kasnila 15 dana i tek danas se usudila da uradim test...
Ja jos ne mogu da verujem, nakon dve neuspele ICSI desila se user posted image prirodnim putem. InsAllah se nadam da ce sve biti dobro, jos samo dr da potvrdi u ponedeljak user posted image

*** 11.01.2013. u 11:47h Rodilo se nase Sunasce ***
14.05.2016. pozitivan test***

(odgovor članu ajnur)
Neposredna veza do poruke: 2899
25.5.2012 23:42:33   
Lulu_08

IZVORNA PORUKA: aidicaa

Pozdrav i od mene, nisam se nadala da cu se ja javiti i na ovoj temi. Ali eto Trudna sam. Uradila jedan test oko 17h, a drugi oko 23h i oba su pokazala user posted image user posted image .....Kasnila 15 dana i tek danas se usudila da uradim test...
Ja jos ne mogu da verujem, nakon dve neuspele ICSI desila se user posted image prirodnim putem. InsAllah se nadam da ce sve biti dobro, jos samo dr da potvrdi u ponedeljak user posted image

I ovdje cestitam od srca aidice, aBd da bude bas tako kako zelis, pa da mozes uzivati u narendnim mjesecima i aBd u bebici!

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu aidicaa)
Neposredna veza do poruke: 2900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  114 115 [116] 117 118   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  114 115 [116] 117 118   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *