|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  113 114 [115] 116 117   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudna sam!!!
25.4.2012 8:54:03   
ziki
Cestitke novim trudnicama, laganu, skolsku trudnocu, jos laganiji porod i zive i zdrave bebice vam zelim, uzivajteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu riba78)
Neposredna veza do poruke: 2851
25.4.2012 10:41:32   
emči
čestitke i o mene, zaista se uvijek obradujem kad čujem tako lijepe vijesti, želim vam devet prekrasnih mjeseci i što lakši porod ako Bog da user posted image

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 2852
25.4.2012 14:07:24   
zelenooka_2412
I ja sam user posted image ugledala 30.3.2012.. sada sam 9 sedmica trudnoce, prosle sedmice sam bila na kontroli i sve je u redu, srcane reakciju su tu user posted image ..ono sto me trenutno zabrinjava je to sto nemam mucnine pa s tim ni povracanje..negdje sam procitala da to nije ok.. user posted image

<3 Emina <3
20.11.2012

(odgovor članu emči)
Neposredna veza do poruke: 2853
25.4.2012 14:10:59   
reallove

IZVORNA PORUKA: zelenooka_2412

I ja sam user posted image ugledala 30.3.2012.. sada sam 9 sedmica trudnoce, prosle sedmice sam bila na kontroli i sve je u redu, srcane reakciju su tu user posted image ..ono sto me trenutno zabrinjava je to sto nemam mucnine pa s tim ni povracanje..negdje sam procitala da to nije ok.. user posted image

nemoj da te to brine..Ja sam procitala da nije ok da zena ima mucnine,gluposti,ne sekiraj

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu zelenooka_2412)
Neposredna veza do poruke: 2854
25.4.2012 14:12:47   
reallove
Drage trudnice,cestitke,zelim vam najljepsih 9 mjeseci i zdrave bebice aBduser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 2855
25.4.2012 14:18:33   
*pcelica*

Iskrene cestitke svim trudnicama. Da im trudnoca bude sto laganija i da uzivaju u istoj user posted image user posted image

Zelenooka ne sikiraj se bezveze. Svaki simptom razlikuje se od zene do zene i od trudnoce do trudnoce. Ja ni u jednoj trudnoci nisam povracala. U prvoj mi je samo rastao stomak. Nikakvog drugog simptoma nisam imala, u drugoj sam imala mucnine i zgaravicu ali tek od cetvrtog mjeseca pa do poroda. Da nesto nije u redu doktor bi to primijetio, zato pusti brige i uzivaj u narednim mjesecima user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

Neposredna veza do poruke: 2856
25.4.2012 14:21:06   
reallove
Ja sam imala uzasne mucnine,a nisam povracala,poslije zgaravicauser posted image

tebi hB sve ok,nemas mucnine,taman da uzivasuser posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 2857
25.4.2012 14:43:16   
mama_debeljuca

Čestitam na trudnoći!!!user posted image Da imaš školsku trudnoću i još bolji porod.

Ja nisam imala mučnine ni povraćanje ni u jednoj trudnoći, a sve je Bogu hvala OK. Bolje što ih nema user posted image

:-)

Neposredna veza do poruke: 2858
25.4.2012 15:49:36   
zelenooka_2412
Hvala vam svima.. znam i sama da se ne trebam brinuti i zamarati sa svim sto cujem prva mi je trudnoca, pa jos se navikavam na sve.. trudim se makar onih babskih prica da se klonim.. Puse za sve..

<3 Emina <3
20.11.2012

(odgovor članu mama_debeljuca)
Neposredna veza do poruke: 2859
25.4.2012 16:01:47   
Lady26
Super kad nemas mucnine, uzivaj maksimalno u user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 2860
25.4.2012 17:18:39   
bebica1989
hvala vam drage moje na iskrenim cestitkamauser posted image da mi sve osjetite ovaj osjecaj koji sada ja imam.amin

Ne vezimo srce za dunjaluk,jer samo tad bice nam lako podnijeti iskusenje.....

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 2861
29.4.2012 9:08:03   
ivana29
Drage mame...nova sam ovdje....imam 29 godina..i nakon 9 godina opet sam trudna...u blagoslovljenom sam stanju 5 tjedana...user posted image ..zelim svim buducim mamama..da rode zdrave,,,vecele..i sretne bebice....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2862
29.4.2012 9:10:38   
Lulu_08

IZVORNA PORUKA: bebica1989

i ja napokon ugledala user posted image poslije cetri godine cekanja,prelijep osjecaj neopisivuser posted image user posted image user posted image

Ovo ne vidjeh, od srca ti cestitam i zelim najljepsu mogucu trudnocu kao nagradu za tvoj trud i strpljenje. Uzivaj mila!

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu bebica1989)
Neposredna veza do poruke: 2863
29.4.2012 9:22:43   
ivana st
Čestitke svim trudnicama user posted image !
Bebice 1989 znam točno kako se osjećaš,želim ti urednu trudnoću i uživaj u svakom trenutku!

Per aspera ad astra
2011 je stiglo naše sunce
2012 čekamo još jednu srećicu

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 2864
30.4.2012 18:57:02   
bebica1989
zene pomagajte pocela sam krvariti u subotu,i odmah sam otisla na pregled,i dok kaze trudna si al oko ploda ima krvi,i dao mi je dabroston tablete i progesteron inekcije da ih primam svaki treci dan,al kad sam dosla kuci ugledala sam nekakav ugrusak krvi sve to izgleda tamnije,i nije bilo dosta krvi s tim,i dan danas krvarim,al ne crvenu vec tamnija krv,kao kad hoce da prestane user posted image nekada se malo pokaze i svijetlije mjesano sa tamnijom,al ne puno,a na kontrolu tek idem u petak da vidimo sta ce da bude,jel ko imao ovaka iskustva,jel moguce

(odgovor članu ivana st)
Neposredna veza do poruke: 2865
30.4.2012 19:06:42   
Cickolini
Ja sad vidim da se nisam prijavila na ovu temu. I nama je testic nedavno pokazao user posted image user posted image user posted image user posted image

Nadam se da ce sve proci kako teba... Cestitam svim trudnicama plusic, a trudilicama zelim da sto prije testic pokaze dviej crtice user posted image

Bebice ja bih otisla doktoru prije petka. Ne bih cekala... Oni su tu zbog nas i nista se ne ustrucavaj. Nesto mi bas nije Ok da oliko krvaris, ali mozda ja nisam upucena. U svakom slucaju bolje je prekontrolisati pa biti siguran.

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

Neposredna veza do poruke: 2866
30.4.2012 19:38:08   
Mirkica

IZVORNA PORUKA: Cickolini

Ja sad vidim da se nisam prijavila na ovu temu. I nama je testic nedavno pokazao user posted image user posted image user posted image user posted image

Nadam se da ce sve proci kako teba... Cestitam svim trudnicama plusic, a trudilicama zelim da sto prije testic pokaze dviej crtice user posted image

Bebice ja bih otisla doktoru prije petka. Ne bih cekala... Oni su tu zbog nas i nista se ne ustrucavaj. Nesto mi bas nije Ok da oliko krvaris, ali mozda ja nisam upucena. U svakom slucaju bolje je prekontrolisati pa biti siguran.

mila cestitiam od srca user posted image user posted image user posted image user posted image da ti Bog da sve najbolje

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu Cickolini)
Neposredna veza do poruke: 2867
30.4.2012 20:17:40   
Cickolini
IZVORNA PORUKA: Mirkica
mila cestitiam od srca user posted image user posted image user posted image user posted image da ti Bog da sve najbolje

Hvala draga moja. Samo da sve prodje kako treba user posted image

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 2868
30.4.2012 20:21:32   
zelenooka_2412
Cestitke svim trudnicama!!

Bebica- i ja ti savjetujem da ides sto prije doktoru i javi nam kako je proslo..sretno :))

<3 Emina <3
20.11.2012

(odgovor članu Cickolini)
Neposredna veza do poruke: 2869
30.4.2012 20:45:52   
M kao Mama

zene pomagajte pocela sam krvariti u subotu,i odmah sam otisla na pregled,i dok kaze trudna si al oko ploda ima krvi,i dao mi je dabroston tablete i progesteron inekcije da ih primam svaki treci dan,al kad sam dosla kuci ugledala sam nekakav ugrusak krvi sve to izgleda tamnije,i nije bilo dosta krvi s tim,i dan danas krvarim,al ne crvenu vec tamnija krv,kao kad hoce da prestane user posted image nekada se malo pokaze i svijetlije mjesano sa tamnijom,al ne puno,a na kontrolu tek idem u petak da vidimo sta ce da bude,jel ko imao ovaka iskustva,jel moguce

ovo je koliko odmah za dr. draga ne bih da te plašim, ali ugrupci mogu značiti nešto veoma ozbiljno

Neposredna veza do poruke: 2870
1.5.2012 10:46:46   
bebica1989
od tog dana samo mi ide smedzkasta krv i to po malo,nemam bolova u stomaku ima po malo i kratkotrajni su, jutros sam uradila tets za trudnocu kontam ako je otisao plod nece mi pkazati trudnocu,al ipak je test pokazao da sam user posted image malo svijetlija crtica al ima vidljiva je pravo,a dok mi je rekao ako nebude vecih krvarenja da ne dolazim prija sedam dana

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 2871
1.5.2012 11:00:47   
animagical
bebice, mene je dr na pocetku trudnoce upozoravao da mu se domah javim ako vidim smedju krv...ja bih ipak otisla na tvom mjestu...odes na jezero,pa nek oni potvrde da je okuser posted image da ne brines

Neposredna veza do poruke: 2872
1.5.2012 11:05:19   
M kao Mama

IZVORNA PORUKA: animagical

bebice, mene je dr na pocetku trudnoce upozoravao da mu se domah javim ako vidim smedju krv...ja bih ipak otisla na tvom mjestu...odes na jezero,pa nek oni potvrde da je okuser posted image da ne brines

i ja bih bogami prije dva dana bila tamo, a ne danas, ali žena, eto ima neki unutarnji mir, pa neka je sretno

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 2873
2.5.2012 7:59:03   
Mirkica

od tog dana samo mi ide smedzkasta krv i to po malo,nemam bolova u stomaku ima po malo i kratkotrajni su, jutros sam uradila tets za trudnocu kontam ako je otisao plod nece mi pkazati trudnocu,al ipak je test pokazao da sam user posted image malo svijetlija crtica al ima vidljiva je pravo,a dok mi je rekao ako nebude vecih krvarenja da ne dolazim prija sedam dana

bebice idi ti doktoru , niej to bas naj naj , ja sma imala dva dana smedjkasti isjcjedak ali an dan periode i to je bilo to , a ovo kod tebe nije bas ne bih da te plasim ali tako ti je kod van matericne , zato sto prije doktoru i sto ti prije vidi sigurnija si . Sretno daj Boze da nije nista javi se .

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

Neposredna veza do poruke: 2874
2.5.2012 23:50:25   
fatimica09
pa meni je tako bilo kod one biohemijske, prestala sa utrogestanom i jednostavno prokrvarila....obavezno doktoru, obavezno!

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 2875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  113 114 [115] 116 117   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  113 114 [115] 116 117   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *