Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 25.3.2011 0:58:58
Mjeseceva Pratilja
Dadadu zamisljam kao nekog koga se plasim. A Galicia..Zaista prelijepa! Totalna suprotnost svojim postovima..Zapravo jos uvijek ne mogu dovesti u vezu tvoje postove i tvoju sliku. Sorry.
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 25.3.2011 1:33:01
Galicia
Mjeseceva hvala na komplimentu. Nisam ja tako cangriziva kako mozda djelujem, samo mi je mana sto sam stroga prema sebi kao i prema ostalima oko sebe. Mozda zbog toga moji kvaliteti ne mogu da dodju do izrazaja.
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 25.3.2011 2:05:31
Mjeseceva Pratilja
IZVORNA PORUKA: Galicia
Mjeseceva hvala na komplimentu. Nisam ja tako cangriziva kako mozda djelujem, samo mi je mana sto sam stroga prema sebi kao i prema ostalima oko sebe. Mozda zbog toga moji kvaliteti ne mogu da dodju do izrazaja.
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 25.3.2011 9:29:02
Anoniman
e ovako...ove neko koje jos nisam vidjela ni na slikama
leis- visoka, kosa svijetlo smedja, duga, i pravo se dobro oblaci
m.pratilja- niza (oko 165), duga tamno smedja kosa, velike tamno smedje oci, taman kilaza-vise jaca...nego mrsavija...tj.krupnije kosti, tanke usne i cvike...definitivno, cvike
hanabanana...znam da je plava... zamisljam je isto nizom...otprilike kao i m.pratilju...al glavna mi je slika u glavi kako se svadja u posti
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 25.3.2011 9:39:03
sheri
IZVORNA PORUKA: dadada
m.pratilja- niza (oko 165), duga tamno smedja kosa, velike tamno smedje oci, taman kilaza-vise jaca...nego mrsavija...tj.krupnije kosti, tanke usne i cvike...definitivno, cvike
hanabanana...znam da je plava... zamisljam je isto nizom...otprilike kao i m.pratilju...al glavna mi je slika u glavi kako se svadja u posti
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 27.3.2011 17:10:13
jasmin
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 27.3.2011 17:51:16
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Iman83
IZVORNA PORUKA: Mjeseceva Pratilja
Dadadu zamisljam kao nekog koga se plasim.
nitam ja strasna
Ti si sve onom slikom pokvarila! To sam baš neki dan razmišljala! Sad kad god šta 'ozbiljno' da kažeš sjetiću se one slike....ode ti kredibilitet! U postovima si stroga, izravna, znaš gdje stojiš, a na slici slatki djevojčurak. Ne da to dvoje nije spojivo, al sam te skroz drugačije zamišljala!
stavicu onda jednu sliku kad mi pukne film.....kad iz ociju i usiju frca ...mozda je to bolje
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 28.3.2011 8:18:26
leli§
vala na ljeto mozda i budem svjetlo smedja...i dadada od sad pa nadalje i ubuduce pise leLis NOT leis...svaki put kad procitam ovo leis moram se vratitio jer sve citam Reis
ja poslije Breskve ne smijem nikoga zamisljati ja mislila sad ce ono tamo neka zemska na kratko osisana, u farmerkama sto se vuku po podu, fichfiris pravi... kad ono ona mrva ne znam odakle onaj vragolan izviri
ja pahuljicu, manuelu, veselu i remzy znam sa fb-a ...breskvu i nunichi sam upoznala, mamu almu sam kuznula u gradu jer sam lajlicu prepoznala ali evo i od mene nesto malo skromno:
---mamine oci---nju zamisljam visoku a bas mrsavu, sa velikim ocima. znam da je pokrivena, a znam i kakav joj je naglasak tako da ona ima i glas u ovoj mojoj viziji
---dadada---kratka kosa, krupne oci, mrsavica, na njoj sve nekako "umjetnicki" visi imam osjecaj da je onaj tip sto kupuje 3 broja vece jer je "muhanata"...a kad je "vidim" vidim je u majici na pruge kratke kose, crveni karmin, i neke crvene perle sa jos nekom srebrenom ogrlicom oko vrata...ovo mozda zvuci malo glupo ali da vi samo znate kako to dobro izgleda u mojim ocima...
---hanady--- ne znam ona mi je nekako ono Bosanska zena smedja kosa, duga, elegantno popunjena
---noa---nju vidim onizu nekih 160-ak cm ali mrsavu, i ne znam sto meni je noa crvenokosa
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 28.3.2011 8:20:32
leli§
IZVORNA PORUKA: Iman83
IZVORNA PORUKA: Mjeseceva Pratilja
Dadadu zamisljam kao nekog koga se plasim.
nitam ja strasna
Ti si sve onom slikom pokvarila! To sam baš neki dan razmišljala! Sad kad god šta 'ozbiljno' da kažeš sjetiću se one slike....ode ti kredibilitet! U postovima si stroga, izravna, znaš gdje stojiš, a na slici slatki djevojčurak. Ne da to dvoje nije spojivo, al sam te skroz drugačije zamišljala!
koja slika? hocu i ja "davdim" i ja sam dadau zamisljala onako krupniju, opasniju eh kad su bili na regionalnom po utiscima drugih sam pohvatala da to nije tako...ali nema veze ona je ionako rekla da se sljedeci put nece brijati da je mozemo prepoznati
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 28.3.2011 11:07:02
Anoniman
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
Breskva je prelijepa a kilaža joj je fenomenalna
ma breskva je ...kako to najblaze da kazem...da me neko pogresno ne shvati...da jos naginjem na zenski rod ...sexi...al pravo
slažem se
tko je ta sexy čika da li neko zna??? nafrljutana senjorita
IZVORNA PORUKA: dadada lelis- visoka, kosa svijetlo smedja, duga, i pravo se dobro oblaci
za boju kose ti ne mogu reć, možda je sad i šarena , mjenja to ona... al' dobro se oblači i dobro to zna nosit, sva je onako nježna, mršavica a veliki lopov
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 12.4.2011 13:34:02
Lady26
Da zamislim Koku i po Plava, kosa ne skroz kratka, visoka nekih 175cm, jaaaaaako zgodna i vesela osoba (osim kad je uheta muce ), iiii mozda nosi naocale