mamyca
|
Cuj plavusa ,dobra si Shee. Ovako ja sam Haidu zamisljala kao jednu mladu,lijepu,plavusu i nisam pogrijesila. Camm me je iznenadila,nju sam malo starijom zamisljala,ono opasnom ,a ona tako lijepa i slatka,covjek kad je vidi reko bi da ne moze mrava zgaziti . Shee...slatku,simpaticnu,mladu i nisam se prevarila. Mamy je ispunila moja iscekivanja,samo sto sam mislila da je deblja po postovima,kad tamo zena ima bolju liniju nego ja. Akicu sam zamisljala kao lijepu,mladu i nisam pogrijesila. Dinu sam zamisljala kao stariju zenu,isto opasnu ,i pogrijesila sam,jer je ona jako mila i lijepa osoba,koliko ja mogu skontati po postovima i slikama . Andji sam zamisljala kao plavusu i pogodila sam. Visnja,mi je djelovala isto istarije,iskusno,ozbiljno,mislila sam da je to zena sa kracom crnom kosom,ali slika mi je sve rekla . Amrino mi je sto djelovala kao Visnja ,bila sam ubjedjena da je to jedna starija zena,ono bas preozbiljna,a na slikama me je odusevila,jer se na skoro svakoj smije i lijepa je pravo. Romali sam zamisljala kao pravu vrckastu curicu ,njeni postovi me uvijek nasmiju i oraspoloze ,a dok mi na slikama djeluje nekako drugacije,sve u svemu nisam puno pogrijesila . Amelu sam zamisljala tacno onakvom kakva i jeste,samo sam mislila da je malo starija. Mishka mi je stavrno cool zena,postovi su joj za 10 kao i Romali i ona me cesto nasmije ,mislaila sam da je to zena koja ima jako kratku kosu ofarbanu mozda crveno,a na slici susta suprotnost,mislim u frizuri. Mamsi sam tacno onakvom zamisljala,i nisam fulila,nju sam bas pogodila iz prve . Eto dosta od mene za sada,javim se opet kasnije .