milenium -> RE: da li vasa beba mirno spava? (19.2.2013 14:30:12)
|
IZVORNA PORUKA: Iman83 IZVORNA PORUKA: milenium je li malo bebu pokriti sa 2 dekice? i kako ste okrećali bebu da spava,na leđa,na trbuh,na bok? netko kaže ugušit će se na leđima,netko kaže ugušit će se na trbuhu[sm=zmeden.gif] Kolika vam je temperatura u sobi? Ako je oko 21 dovoljna je i jedna deblja. Moja je spavala u vreći za spavanje i na trbuhu...tako je najmirnije spavala...mada sam se nekad znala prepasti jer je kao bolje kad spavaju na leđima, al onda sam frkala šta ako se zabljucne...a i budile bi je vlastite rukice. Tako da je trba bio naš položaj. temperatura je obično od 18-19. ja sam isto stavljala na trbuh ali svašta sam pročitala na internetu dok sam tražila o tom položaju,opasnost od SIDSA itd i sad me strah.po danu ok jer je mogu stalno nadgledat,ali kako je po noći stavit na trbuh a ja da zaspem 3 sata ili 2 ovisi koliko se budi?ja bih premrla. ona okreće glavicu lijevo i desno od 15-og dana kad spava na trbuhu,žilava je ali me baš strah nakon sveg pročitanog. kažu bebe koje okreću glavu one mogu zaspati na pola puta,ono taman dok dođu do sredine i onda zariju glavu u krevet pa se uguše[sm=smiley13.gif]a jedino na trbuhu odspava 2 sata u komadu. sinoć sam je stavila na bok i nije htjela nikako zaspat,mučila se tako sve do iza ponoći.nisam više imala snage i stavila sam je na trbuh odmah je zaspala ali zato ja nisam oka sklopila,stalno sam žmirila gdje joj je glava[sm=zmeden.gif]
|
|
|
|