leonora -> RE: da li vasa beba mirno spava? (31.8.2011 13:33:33)
|
Evo malo da podignem temu... Na žalost... Imam [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/duda.gif[/image] od 2 i po mjeseca. Sve je ok, fino jede, ne muče ju grčevi, ali problem nam je spavanje. Prvih mjesec dana kad se rodila nikako nije spavala po noći, ali nikako, samo danju. Hodala sam kao zombi, uh... Nakon toga mjesec dana je spavala bez buđenja noću, 7 sati u komadu. A joj ljepote, što je dobro bilo. I sad od prije 10 ak dana sve je produžavala vrijeme kad zaspi, tako da smo sad opet na nekih 4, pola 5 ujutro kad tek zaspi. Ja jedva izdržim do tada. Ne plače, samo neće da spava. Igrala bi se u neka doba noći, smije se, pa malo joj se prispava, koluta očima, san je hvata, ali neda se, haha. Samo po cijelu noć cucla dudu, koju izbacuje svaku minutu, i počne odmah kenjkati čim ju izbaci, pa ja opet ubacim i tako cijelu noć. Uh, nadam se da je i ovo samo faza i da će se vratiti na ono spavanje po noći, ovo me smori skroz. Sad više ni po danu ne spava puno, znači nije zamijenila dan za noć kao u prvih mjesec dana, već eto ne spava joj se. Meni se čini da ona malo spava za jednu malu bebaru. Kako su vaše bebe u toj dobi spavale? Please koja riječ utjehe da će ovo skoro proći, haha
|
|
|
|