RE: Muško ime (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta) >> Imena

Poruka

MicoTico -> RE: Muško ime (26.2.2013 19:19:55)

Sonja, jel hoćeš da je slično ime sa imenom tvog dječaka?
Možda Alen, Anes, Adis, evo Ajnur je isto zanimljivo i lijepo ime, i Afan je lijepo ime.

teacher75 -> RE: Muško ime (26.2.2013 19:22:20)

IZVORNA PORUKA: Sonja

a da li gledate da ime ne odudara puno od prezimena [sm=smiley1.gif]
znam sad da ce neki kontati vidi o cemu ova razmislja ali stvarno mi je glupo da totalno odudara musko ime od prezimena.. npr. meni se svidja ime Teo ali prezime nam je Omerovic[sm=jezicek.gif] i onda je to nigdje veze..

ma ne gledam ja cije je ime samo je bitno da nam se svidja a to jel jevrejsko muslimansko ovo ili ono je nebitno.. i mi smo oboje od roditelja u mjesanom braku a uopste ne vjerujemo u boga tako da nema veze cije je ime...

Aron...hmmm pa mogu ti reci da mi se svidja[sm=smiley1.gif]

ali definitivno mi je od mog andjela najljepse [sm=smiley27.gif] Arian [sm=smiley27.gif] [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

meni je bas mocno, pravo musko ime[sm=smiley1.gif]a posto imamo slican ukus, evo ti predlazem meni najljepse ime trenutno Alan[sm=smiley1.gif]

aida. -> RE: Muško ime (26.2.2013 19:37:14)

IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: Sonja

a da li gledate da ime ne odudara puno od prezimena [sm=smiley1.gif]
znam sad da ce neki kontati vidi o cemu ova razmislja ali stvarno mi je glupo da totalno odudara musko ime od prezimena.. npr. meni se svidja ime Teo ali prezime nam je Omerovic[sm=jezicek.gif] i onda je to nigdje veze..

ma ne gledam ja cije je ime samo je bitno da nam se svidja a to jel jevrejsko muslimansko ovo ili ono je nebitno.. i mi smo oboje od roditelja u mjesanom braku a uopste ne vjerujemo u boga tako da nema veze cije je ime...

Aron...hmmm pa mogu ti reci da mi se svidja[sm=smiley1.gif]

ali definitivno mi je od mog andjela najljepse [sm=smiley27.gif] Arian [sm=smiley27.gif] [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

meni je bas mocno, pravo musko ime[sm=smiley1.gif]a posto imamo slican ukus, evo ti predlazem meni najljepse ime trenutno Alan[sm=smiley1.gif]

Bas je i Alan pravo lijepo ime, slicno Alen samo sto mi je Alen nekako suvise cesto, mada je lijepo a ja sam za rijedja imena [sm=smiley1.gif]

Leena -> RE: Muško ime (26.2.2013 20:28:56)

IZVORNA PORUKA: Leena

IZVORNA PORUKA: minie

Sonja i meni je lijepo Adian, a isto tako i Aid (ja htjela svom bebacu dati, ali mi beze kad se zovne)

Iman imena su super, a ja navijam da seka dobije jednog malog Ahmeda [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image]

adian je predivno ime, bilo nam je jedan od favorita al buduci da je nama bilo bitno znacenje na arpskom to zacenje vjera koje sonja spominje se pise kao adyan sto nije isto ko adian pa smo zato odustali od imena. buduci da ti ne zelis znacenje "vjera" mozes bez bojazni dati to ime jer adian to ne znaci[sm=smiley1.gif]

Ne slazem se. Arapski se pise arapskim pismo, a na latinici pisu najvise se obaziruci na engleski. Znacenje je isto, bitno je kako se izgovara

pa naravno, ali y nikako ne moze biti i vec j koliko znam, tako da orginalno Adyan moze biti samo nase Adjan a ne Adian

Na arapskom je "j" i "i" isto slovo (osim ako se ne stavljaju vokali, ali da ti ne objasnjavam sada to, ugl. ي se cita kao i i kao j, a stavljaju y da se ne bi na engeskom citalo kao "aj"... dakle, svejedno da li je i ili j.

teacher75 -> RE: Muško ime (26.2.2013 22:06:20)

znam to, studirala sam arapski 2 godine[sm=smiley1.gif] al opet mi ne moze biti isto adjan i adian. kako se izgovara na arapskom mnozina od vjera? ja misim da je adjan

Lejla Ka -> RE: Muško ime (26.2.2013 22:32:12)

Upadam ko padobranac samo da kažem da mi je jako sviđa ime Nadir.

teacher75 -> RE: Muško ime (26.2.2013 22:40:36)

IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

Upadam ko padobranac samo da kažem da mi je jako sviđa ime Nadir.

i meni je lijepo, moj rodjak se tako zove[sm=smiley1.gif]

vjestica -> RE: Muško ime (26.2.2013 22:40:45)

još ne znam spol, ali i u prošloj trudnoći nisam imala nikakve ideje za muško ime, pa tako ni sad
mm ima ideju, koja kod mene nema prolaza [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
imate li ideje za imena, neutralnija ,prezime je egzotično, pa ime treba biti gzotičnije [sm=smiley36.gif]
recimo Aron mi se sviđa,ali ne dolazi u obzir (znm par paa s tim imenom, pa me na to asocira)

teacher75 -> RE: Muško ime (26.2.2013 22:42:08)

IZVORNA PORUKA: vjestica

još ne znam spol, ali i u prošloj trudnoći nisam imala nikakve ideje za muško ime, pa tako ni sad
mm ima ideju, koja kod mene nema prolaza [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
imate li ideje za imena, neutralnija ,prezime je egzotično, pa ime treba biti gzotičnije [sm=smiley36.gif]
recimo Aron mi se sviđa,ali ne dolazi u obzir (znm par paa s tim imenom, pa me na to asocira)

a miron?[sm=smiley1.gif]meni se u puberetu svidjao jedan miron, pa mi ostalo lijepo to ime[sm=smiley1.gif]

MicoTico -> RE: Muško ime (26.2.2013 22:47:20)

Neka "neutralnija" muška imena: Vanja, Viktor, Tibor[sm=smiley27.gif], Dorian, Feđa,...
Još možda Damian, Marcel, Maksim, Arsen, ...

Adria -> RE: Muško ime (26.2.2013 22:47:21)

A Andrej? Aner? Čuj egzotično prezime, sad me baš zanima koje [sm=smiley1.gif]

vjestica -> RE: Muško ime (26.2.2013 22:48:25)

jao tek sad vidim greške
uglavnom Aron me podsjeća na pseće ime
miron mi se ne sviđa
Ivor mi je lijepo ime, ali ne i mm

Adria -> RE: Muško ime (26.2.2013 22:50:26)

A Fedja i meni se svidja Fedja... Filip?

vjestica -> RE: Muško ime (26.2.2013 22:50:27)

Andrej se isto ne sviđa mm
Tibora ima u porodici tonu
prezime je mađarsko
ostala imena su mi nekako obična

MicoTico -> RE: Muško ime (26.2.2013 22:53:09)

Ivor mi je lijepo ime, ali ne i mm

I meni je baš[sm=smiley20.gif]

Mirkica -> RE: Muško ime (26.2.2013 22:53:26)

IZVORNA PORUKA: MicoTico

Neka "neutralnija" muška imena: Vanja, Viktor, Tibor[sm=smiley27.gif], Dorian, Feđa,...

Viktor jakooo jakooo lijepo ime .

Mya_81 RR -> RE: Muško ime (26.2.2013 23:01:14)

Jaoooo, meni je Vanja za muskarca divno ime [sm=love.gif]

minie -> RE: Muško ime (26.2.2013 23:02:05)

Tin, Timur, Leon, Dzenir, Anur, Anis, Sani, Aner, Aden

MicoTico -> RE: Muško ime (26.2.2013 23:05:31)

Ili recimo : Vigo (ili Viggo), Ian (ili Jan), Isak.

MicoTico -> RE: Muško ime (26.2.2013 23:07:08)

IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

I meni, a izZnam jednog baš dobrog frajera koji se tako zove, pa me odmah na njega asocira[sm=smiley36.gif]

Mya_81 RR -> RE: Muško ime (26.2.2013 23:08:26)

IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

I meni, a izZnam jednog baš dobrog frajera koji se tako zove, pa me odmah na njega asocira[sm=smiley36.gif]

I ja isto [sm=jezicek.gif]

Lejla Ka -> RE: Muško ime (26.2.2013 23:32:43)

Andrej se isto ne sviđa mm
Tibora ima u porodici tonu
prezime je mađarsko
ostala imena su mi nekako obična

A šta se sviđa tm-u [sm=smiley36.gif]

Kad bih ja rekla neki prijedlog koji se mom nije sviđao on bi to diplomatki odbio sa "lijepo je ali ne dolazi u obzir!" [sm=jezicek.gif]

Meni se slaže Viktor uz mađarsko prezime. Vanja malo manje [sm=smiley1.gif]

tinkivinki -> RE: Muško ime (26.2.2013 23:37:37)

prelijepo ime.a sta kazete za David,Robert,Dario

vjestica -> RE: Muško ime (26.2.2013 23:42:46)

od navedenih imena jedino koje mi se sviđa je ime mm [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
preteška sam, znam
mm se sviđa Anton i sve izvedenice tog imena
meni je to ime starinsko
nadimak mi se viđa, ali ime ne

teacher75 -> RE: Muško ime (26.2.2013 23:49:02)

i meni su ivor i jan super imena. meni je divno ime Luan, a nije za nase podnevlje nikako

Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sljedeća stranica >   >>