M kao Mama -> RE: Muško ime (14.2.2012 16:57:25)
|
IZVORNA PORUKA: suncesunce IZVORNA PORUKA: mama alma RR IZVORNA PORUKA: mamilica O imenu Rejjan znam skoro sve. Imam jednu petogodisnju Rejjan kod kuce. U prijevodu Dzennetska vrata na koja ce uci postaci [sm=smiley27.gif] [sm=smiley27.gif] [sm=smiley27.gif] E, vidi divnog značenja, ja sam u opticaj stavila Daris, Danin i Davud, mada i ovo Rejjan je predivno, p.s. jel obavezno ovo dva jj, Ja eto igrom slucaja znam dva mala djeaka Rajana i jednu djevojicu Rejan. [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image] A posto kod nas moe svasta, majka od Rejan mi kaze da s njenom djevojcicom u vrtic ide i djecak koji se zove Rejan. Ludilo, a? Svejedno, Rajan mi je i dalje lijepo, a koliko nadjoh ima vise znaenja (i nacina pisanja): Na engleskom znai briljantan na indijskom mali princ, a na perzijskom pametan ili mudar. (Raeanne, Rayan, Rayanne, Rayann, Rayaan, Ryan, Rhiann, Rhianna, Riyan...) Ma, baš mi je žao što mojoj L ne upisah y u ime kako je izvorno, bilo, znaš kakvi su ovi naši po šalterima, uvijek nešto zeznu, e tako i ovo jj, mislim da su se možda tek privikli ammar, još kad bi im ovo jj uveli, mislim da bi im bilo previše
|
|
|
|